29

Тон

преди 1 година

Като влезете в ЕС.ще останете без история,икономика, здравеопазване ,и селско стопанство ще бъдете напълно зависими,националност и традиции ще изчезнат македонският флаг ще бъде презрян,това и много други благини от EU хунтата!

28

Анонимен

преди 1 година

След декларацията от Бундестага,от какво се страхуват още?Признаха им идентитетот,но сега трябва и да го намерят.Без това,винаги ще се лутат като кокошка без глава и Б-комплекс.

27

Анонимен

преди 1 година

Нищо не са прогледнали.Това е номер за електората,да надиграят опозицията,и да ги поставят в оправдателен режим.Всичко си е по старому.Пропагандата и истерията си продължават и има обвинения между власт и опозиция,кой е виновен за да стигнат до това положение.

26

преди 1 година

Всичко е игра на думи.След истерията ,която направиха срещу българите,сега се чудят,как да се измъкнат сухи от водата.Власт,институции,медии,опозиция,малцинства,всичко беше впрегнато срещу българите в степен на непоносимост,а сега искат да убедят същите за вписването на българите.Пак лъжат и за това,че само да ги впищат,и няма други изисквания,а е точно обратното.Сами са влезли в филма на омразата и се въртят като пумпали.Да си сърбат попарата северномакедонска.

25

Дони

преди 1 година

Я, за два дни две макета срещам прогледнали. Чи и иното премьер...

24

Клатикурчо

преди 1 година

А, шукер, сети се Мара да се побара! *** семселета...

23

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно.Но явно всичко е като в Сърбия.И там са т. мултуетническа държава.Ако направят това дето казваш ще е по български и няма да хареса на скопските ***.

22

Анонимен

преди 1 година

Тия не се сещат просто да махнат всички народности както е в Българската конституция и така да изравнят правата на всички граждани.

21

Абе

преди 1 година

Всичко македонско е създадено от комунистите! Не го казвам аз, ето: https://youtube/watch?v=K1Kv_KP7fow&ab_channel=Sportal.bg

20

Да

преди 1 година

А бе, македонци, вижте съседите ви хървати колко са добре в ЕС, за разлика от нас - и ние сме с вътрешните си проблеми - значи проблемът е в политиците, в елита, както и в платените руски медии, които ви / ни зомбират! Всички сме хора, дайте да се разбираме поне, ако не да се обичаме като братя!!!!

19

expert

преди 1 година

Аве бугарите са виновни и тва е ....просръбското малоумие си е на ниво.....все пак Югославия е успяла да заличи мисловната дейност по тези земи....

18

До 19

преди 1 година

Кричим назад ЗАРАДИ НАС СИ, ТОЕСТ ПАК ВЪТРЕШЕН ПРОБЛЕМ НА НАШИТЕ СИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО КРАДАТ КАТО НЕВИДЕЛИ!!! ВИЖТЕ ИМ ИМОТИТЕ, ДАНС, И ПРЕЦЕНЕТЕ ДАЛИ СА ОТ ЗАПЛАТИ?!? ЛЕСНО Е.

17

Обективно

преди 1 година

И какво ще ви стане, ако впишете И българите в конституцията? ! НАЛИ УЖ СТЕ РАЗЛИЧНИ ОТ ТЯХ?! Ами впишете ги, нормално е. Всичките ни съседни са вписани в конституцията, освен българите. Значи, има нещо изкривено във вашите разбирания.

16

Пян_Гъ

преди 1 година

Най-голямото доказателство за българската ви народност е, че сами се пазите да не излезете от казана. Браво! Българи сте!

15

Анонимен

преди 1 година

Преоблема беше един и същ през цялото време. Искането българите да се впишат в конституцията ви като малцинство. Досега го наричахте външен, сега осъзнахте, че си е ваш вътрешен.

14

Анонимен

преди 1 година

Каква хубава новина! Накрая с нещо и сами да сме си полезни.

13

Анонимен

преди 1 година

Аре не плачете. По-добре сте от нас, дето се насадихме в ЕС като майски рози. Да не мислите, че е огромно щастие да си в ЕС и НАТО. Още не сме забелязали някакъв напредък. Напротив крачим назад с широки крачки. Така, че не се натискайте.

12

Анонимен

преди 1 година

След като Царство България освободи българите от Османската Империя от Банско до Кавала до Одрин , Солун ,Охрид , Прищина,Ниш до Албанската граница, Руската империя си внедри шпиони в Царство България . И така дядото на Н. Вапцаров в Банско, работи за руските шпионите. А малкия Вапцаров казва" мале от днес сом македонец , а племенницата казва, а мале аз сега, каква съм"

11

Анонимен

преди 1 година

18 "Северномакедонец" и гей не се лекуват.

10

Анонимен

преди 1 година

Всеки в РСМ вижда от къде идва влиянието и съботажа. Но не му се занимава с руската и сръбска конспирация. А тя е навсякъде в печата в търговията ,външната политика , училището. За босненци,хървати,черногорци , словенци е друго . Те открито ги наритаха и вече са забравили руското и сръбско влияние . Живота им е друг на истински европейци