29

Тон

преди 11 месеца

Като влезете в ЕС.ще останете без история,икономика, здравеопазване ,и селско стопанство ще бъдете напълно зависими,националност и традиции ще изчезнат македонският флаг ще бъде презрян,това и много други благини от EU хунтата!

28

Анонимен

преди 11 месеца

След декларацията от Бундестага,от какво се страхуват още?Признаха им идентитетот,но сега трябва и да го намерят.Без това,винаги ще се лутат като кокошка без глава и Б-комплекс.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо не са прогледнали.Това е номер за електората,да надиграят опозицията,и да ги поставят в оправдателен режим.Всичко си е по старому.Пропагандата и истерията си продължават и има обвинения между власт и опозиция,кой е виновен за да стигнат до това положение.

26

преди 11 месеца

Всичко е игра на думи.След истерията ,която направиха срещу българите,сега се чудят,как да се измъкнат сухи от водата.Власт,институции,медии,опозиция,малцинства,всичко беше впрегнато срещу българите в степен на непоносимост,а сега искат да убедят същите за вписването на българите.Пак лъжат и за това,че само да ги впищат,и няма други изисквания,а е точно обратното.Сами са влезли в филма на омразата и се въртят като пумпали.Да си сърбат попарата северномакедонска.

25

Дони

преди 11 месеца

Я, за два дни две макета срещам прогледнали. Чи и иното премьер...

24

Клатикурчо

преди 11 месеца

А, шукер, сети се Мара да се побара! *** семселета...

23

Анонимен

преди 11 месеца

Абсолютно.Но явно всичко е като в Сърбия.И там са т. мултуетническа държава.Ако направят това дето казваш ще е по български и няма да хареса на скопските ***.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Тия не се сещат просто да махнат всички народности както е в Българската конституция и така да изравнят правата на всички граждани.

21

Абе

преди 11 месеца

Всичко македонско е създадено от комунистите! Не го казвам аз, ето: https://youtube/watch?v=K1Kv_KP7fow&ab_channel=Sportal.bg

20

Да

преди 11 месеца

А бе, македонци, вижте съседите ви хървати колко са добре в ЕС, за разлика от нас - и ние сме с вътрешните си проблеми - значи проблемът е в политиците, в елита, както и в платените руски медии, които ви / ни зомбират! Всички сме хора, дайте да се разбираме поне, ако не да се обичаме като братя!!!!

19

expert

преди 11 месеца

Аве бугарите са виновни и тва е ....просръбското малоумие си е на ниво.....все пак Югославия е успяла да заличи мисловната дейност по тези земи....

18

До 19

преди 11 месеца

Кричим назад ЗАРАДИ НАС СИ, ТОЕСТ ПАК ВЪТРЕШЕН ПРОБЛЕМ НА НАШИТЕ СИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО КРАДАТ КАТО НЕВИДЕЛИ!!! ВИЖТЕ ИМ ИМОТИТЕ, ДАНС, И ПРЕЦЕНЕТЕ ДАЛИ СА ОТ ЗАПЛАТИ?!? ЛЕСНО Е.

17

Обективно

преди 11 месеца

И какво ще ви стане, ако впишете И българите в конституцията? ! НАЛИ УЖ СТЕ РАЗЛИЧНИ ОТ ТЯХ?! Ами впишете ги, нормално е. Всичките ни съседни са вписани в конституцията, освен българите. Значи, има нещо изкривено във вашите разбирания.

16

Пян_Гъ

преди 11 месеца

Най-голямото доказателство за българската ви народност е, че сами се пазите да не излезете от казана. Браво! Българи сте!

15

Анонимен

преди 11 месеца

Преоблема беше един и същ през цялото време. Искането българите да се впишат в конституцията ви като малцинство. Досега го наричахте външен, сега осъзнахте, че си е ваш вътрешен.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Каква хубава новина! Накрая с нещо и сами да сме си полезни.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Аре не плачете. По-добре сте от нас, дето се насадихме в ЕС като майски рози. Да не мислите, че е огромно щастие да си в ЕС и НАТО. Още не сме забелязали някакъв напредък. Напротив крачим назад с широки крачки. Така, че не се натискайте.

12

Анонимен

преди 11 месеца

След като Царство България освободи българите от Османската Империя от Банско до Кавала до Одрин , Солун ,Охрид , Прищина,Ниш до Албанската граница, Руската империя си внедри шпиони в Царство България . И така дядото на Н. Вапцаров в Банско, работи за руските шпионите. А малкия Вапцаров казва" мале от днес сом македонец , а племенницата казва, а мале аз сега, каква съм"

11

Анонимен

преди 11 месеца

18 "Северномакедонец" и гей не се лекуват.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Всеки в РСМ вижда от къде идва влиянието и съботажа. Но не му се занимава с руската и сръбска конспирация. А тя е навсякъде в печата в търговията ,външната политика , училището. За босненци,хървати,черногорци , словенци е друго . Те открито ги наритаха и вече са забравили руското и сръбско влияние . Живота им е друг на истински европейци