68

Анонимен

преди 1 година

Теа *** експерти нищо не знаят. Само до 3000 метра бил годен апарата ... а седем пъти се спуска на 4000 и изплува.Даже осми път се спусна на 4000 метра!

67

Анонимен

преди 1 година

Няма шанс вече да са живи! Дори подводницата някак си да е изплувала нейде из океана, те не могат да отворят вратата! Болтовете бяха завинтени отвън. Те нямат нужният инструментариум за аварийни разбиване. Корабът майка е имал грижата, ама нейсе.

66

Анонимен

преди 1 година

колко наивен съм , реших че е някаква статия за сметопочистващата фирма "Титан" , помислих си че най сетне някой е събрал кураж да разрови туй-онуй

65

Анонимен

преди 1 година

Моля се да спасят живота на всички на борда, но нека да сме наясно - на борда са 3ма европейски учени - изследователи и 2-*** пакистански туристи..

64

Анонимен

преди 1 година

Сега това екокатастрофа ли е или се отнася само за крави.

63

Анонимен

преди 1 година

Възможен е и следния сценарий. За повече драматизъм, пътниците на подводницата може да са договорили да се спретне целия този екшън :) И после, уж са се спасили по чудо. Дано да има щастлив край приключението...

62

Анонимен

преди 1 година

До До 42иМплозията не е резултат от разхерметизиране. Тя е обратното на експлозия. Корпусът се смачква поради голямото външно налягане. Ако е разхерметизиран корпусът, ще се напълни с вода и ще се изравнят външното и вътрешното налягане. В този случай няма да има деформация на корпуса.

61

сараф

преди 1 година

батискаф с предишни Излагации и експертни предупреждения е за ремонт . ще се белнат кокалите им до ден два . В Хеделя са умрели , рибките са ги пооглозгали вее . Екокатастрофата е нейзбежна .

60

Анонимен

преди 1 година

Акулите ще ги гледад през джамовете и ше са облизват. Каква работа имат тея там? За един дето не е разбрал питам.

59

Русия

преди 1 година

Видели са, че западната цивилизация загива и са емигрирали за Северна Корея при Ким.

58

Анонимен

преди 1 година

Проблемите с Титан вече са решени окончателно.

57

Анонимен

преди 1 година

Титан, Титаник, Тито, Тита...все на разпад е...

56

До 65

преди 1 година

Това, че хората са анти капитализма не ги прави автоматично ''социалисти'' Ти от се се излпю толкова ''умен'' ....не ми казвай...не искам дори да си представям :)

55

ГеТеПе

преди 1 година

С други думи - не са дали пари на някакъв сертигициращ орган, който вероятно няма компетенции за такива дълбоководни съдове, но като не са получили кинти и са се разквичали. Съмнително е причината да е в корпуса - вероятно е дефект, който тия сертификатори не биха предвидили така или иначе.

54

Субективен

преди 1 година

До Обективен: Върху корпуса на Титаник не е имало такъв надпис. Тези думи не се знае кой ги е казал. Изобщо - това с непотопяемостта на Титаник са журналистически хиперболи от едно време, а не твърдения на производителя.

53

Обективен

преди 1 година

Човешката гордост, високоумие и безумие нямат край. Върху корпуса на "Титаник" е изало надпис: "Този кораб не може да бъде потопен и от Бог", а трагичният край всички го знаем. За съжаление човечеството не си е взело никаква поука и в своето нищожество е тръгнало да покорява космоса и морските дълбини. Бог да ни е на помощ!

52

Анонимен

преди 1 година

Може и да е саботаж. Но не се шегувайте с тази трагична история. Не предизвиквайте съдбата. По-добре кажете, дано някой да оцелеят.

51

До 42

преди 1 година

НЕ СЕ НАРИЧА " ВЗРИВЕНА", А Е В РЕЗУЛТАТ ОТ ИНПЛОЗИЯ - ОТ РАЗХЕРМЕТИЗИРАНЕ.

50

O БОЖЕ ГОСПОДИ

преди 1 година

Забравяте, че на борда има двама пакистанеца. Твърде вероятно екипажа да е останал без кислород още в първите часове на гмуркането.

49

До Бай Дрън

преди 1 година

Ха-ха абе бай дръне и квако ще разбереш от схемата на телефона? Само в един чип на съвременен телефон има повече транзистори от всички руски телевизори произведени на времето.