21

Валери

преди 10 месеца

ДБ тотална загубиха доверието на избирателите. Говорят едно, а вършат съвсем друго.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Абе я да не се правят, ясно е че ДБ са се разбрали с ДПС още преди да направят кабинета

19

Васил

преди 10 месеца

Христо Иванов на крака им ходи да се моли, пък сега друга песен запяха. Не може да ми се вярва изобщо на тези.

18

Цветелин

преди 10 месеца

хахахха, айде бе

17

Анонимен

преди 10 месеца

по-кротко че не се знае с кого още ще се гушнете

16

Анонимен

преди 10 месеца

хахахаха, няма да играе "смокинов лист", че то вие сте наведени бре, за къв лист ми говориш. И докога ще лъжете народа. Ай ако ви е заболял кръста да стоите наведени и да ви работят, па си полегнете и си вдигнете краката.

15

До ПП и ДБ

преди 10 месеца

Пеефски и Бойко ви наеваха с 300. Като гледам ви харесва и искате още!

14

Пеефффски :

преди 10 месеца

Бухахххахахахаххахахахаха...

13

ББ

преди 10 месеца

нова слаМуца говори и обижда жени,балерината му презря рублите ми и ще умре сам и използван като...четка!клечеше лицемерно на едно столче холограмата на площада,заплашващ БГ Парламента..."идвам за вас"по руски...ще избие БГ парламента сакатият руски из.екяр!!!мислете хора...по делата ги съдете!не по лъжите и манипулацийте...особенно четящите и страха ви...по лошо няма да стане!!!САЩ и Свободният ще ги избият руските ***!!!

12

ББ

преди 10 месеца

До Алекспеевси и борисов,резидента в полза путин опитаха да оставят България без бюджет,разбирай доктори даскъли,полиция,армия,администрация...без заплати тези "държавници"ПП направи саможертвата и призова ББ да започнат да работят за Българите,губи България милиарди по ПВР,те си искат руско робство и бедност за Народа ни от дпс...обслужват путин...мислете хора!

11

ББ

преди 10 месеца

хаха,отнетото образование на бЪЛГАРИ ОТ ДПС-БСП-ГЕРБ ЯВНО ДАВА РЕЗУЛТАТИ!лишават ви от ценности от Бог...за да ви грабят,манипулират ви ,че са Бог с пари и ще ви дадат!те ви ограбват...не ви дават!САЩ и Свободният видяха проблема и нечовешкият натиск на путин през опг като дпс-гроб да откъсне България от Нато и ЕС,вкараха във филма и бундестага,унизил Българите,"налагащ" им да се откажат от Справедливоста!картината е голяма---САЩ я виждат...и ще има косвени разбира се...

10

Алекс

преди 10 месеца

Ясно е,че не работите с ДПС.Делян спуска указания,ПП изпълнява.Работата се различава доста от следване на указания.

9

ППЛГБД+

преди 10 месеца

Конституцията МИ е по-добра от конституцията ТЬИ! Съгласувана от Посолството!

8

Мирослав Иванов

преди 10 месеца

И Киро не бара Лена по дупето и не я разхожда на ресторанти и хотели в Гърция със спартана

7

Мда

преди 10 месеца

Шиши им е наредил така да се говори нали са му скритият коз в рькава на доган

6

Рендету

преди 10 месеца

Тази "коалиция" ще е до или малко след местните избори през тази Есен, след туй "орташкото" правителството се разпада!!!!

5

Анонимен

преди 10 месеца

Има ли още някой да вярва на ПП - ДСБ?

4

Анонимен

преди 10 месеца

Знаемкакрсбитвр ПП ...5 лв.нафта и 8 лв.олио )

3

анонимен

преди 10 месеца

Прави ще се окажат тези, които казват, че българинът има къса памет. ПП-ДБ дават заявка, сега и с номинацията на Лорер за еврокомисар, който си прилича на алчен интересчия и натегач, че правят същите неща, които ГЕРБ правиха 12 години.

2

анонимен

преди 10 месеца

Естествено, конкуренти са си вдясно и в желанието си навсякъде да имат свои хора.Всичко добре, но не разбирам защо са втори в проучванията ПП-ДБ, социологическите, ако са достоверни. Вторият, в някои случаи, е лесно да стане първи. Сложно е, нагласите се променят, но има такава изненада. За избирателите се чудя: Шменти-капели е заменено от Ала-бала и МВР-то на Борисов и Цветанов, е заменено от МВР-то на Кирил и Асен. Асен Василев в записа: Изборите ще ги правим с наше МВР.