12

Анонимен

преди 10 месеца

Много тежко го дава този пишман правосъден министър! Би трябвало да е научил, че на негово подчинение са само затворите, всичо останало начело с трите върховни съда - ВКС, ВАП, ВАС, са на подчинение на ВСС. Главният прокурор по мнение на Гешев е 'инструмент на Господ', първият 'демократичен' прокурор Татарчев пък заяви, че над него е само небето. А сега мин.Славов е решен да командва като човек на ПП цялата съдебна власт... Тези от ПП по принцип и по рождение са си малко сурлосани.

11

Анонимен

преди 10 месеца

А Сарафов, кой ще ревизира, за произход на фамилните доходи?

10

Анонимен

преди 10 месеца

Сарафов за започне за ревизира и президентството. Защото има нидовършено дело за корупция, конфликт на интереси и злоупотреба с власт, когато Радев е бил шеф във ВВС войските. Назначението и даване на държавно жилище, на любовницата му Десислава, сега съпруга. Както и престъпление срещу републиката, за изнесена квалифицирана информация от президентството, към трета страна, Русия.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Сравнете Гешев със Сарафов. Няма база за сравнение.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Парламентарната комисия за прикритие на осемте жужака...

7

Анонимен

преди 10 месеца

Някой викаше , че взели по -2 милиона на калпак за сваляне на гешев от - всс

6

Анонимен

преди 10 месеца

На Гешев не му заявиха причина за оставка,а я смесиха с закриване на длъжност Гл.Прукорор при това намалиха броя на участниците за гласуване как за искано закриване на длъжността,което едва ли е възможно смесване на две различни ситуации с искана оставка на лице изпълняващо длъжността Гл.Прикорор и искане за закриване на самата длъжност,че още с намален брой участници за гласуване и дали съдебните институции по значимост на разглежданите въпроси са тез само по изказване на Сарафов с/у Гешев.

5

Цирк

преди 10 месеца

Щом кадровиците от ВСС, от квотата на къдиите не са наясно как се избира временно изпълняващ длъжността Главен прокурор, правете си изводите как са правораздавали, четейки Закона както Дяволът чете Библията.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Мафията в лицето на ГЕРБ и ДПС защитава ревностно Мафията и своята недосегаемост те назначиха Сарафов за да продължи да ги пази.Хора събудете се. ---- Събудихме се. Огледахме се. Видяхме ДСБ и ПП в коалиция с ГЕРБ и с договорки с ДПС. Е, добре ли ти е сега?

3

анонимен

преди 10 месеца

По интересното е ,че Възраждане вече редовно гласуват заедно с ГЕРБ и ДПС било в правна комисия, било в пленарна зала. Има завера.ППДБ са в изолация

2

Анонимен

преди 10 месеца

Ми ко да праиш, като изберат един да им оправя бакиите, връщане назад нема :)))

1

Анонимен

преди 10 месеца

Мафията в лицето на ГЕРБ и ДПС защитава ревностно Мафията и своята недосегаемост те назначиха Сарафов за да продължи да ги пази.Хора събудете се.