83

Калугер

преди 10 месеца

Не разбрахте ли, че ние заедно с Румъния и Сърбия служиме като буфер. Границите и за бежанците и за всички останали решили да дойдат в Европа стават отворени, проверките ще намалеят двойно. Останалите фактори - пристанището в Констанца, което холандците не искат да им е конкурент. Най-много Румъния ще я приемат и дотука!

82

Edelvays

преди 10 месеца

Не дай Боже !

81

NNnnn

преди 10 месеца

Сега много араби ще влязат в България и ще чакат шенген. После лесно ще стигнат до Германия.

80

Реалист

преди 10 месеца

Докато не ни приемат, не вярвам

79

Асен

преди 10 месеца

Шенген през крив малкорон

78

Колев

преди 10 месеца

Ама какво искате русофилчета така и вашите рускини женени тук ще пътуват по Европата без да ги спират на румънската граница ,заедно пътувах с една ,въпреки че от 7 години женена за Българин ,Румънските граничари ,я свалиха на Калафат,и я върнаха затова че си беше забравила руският турестически паспорт а беше само с времена Българска лична карта

77

Анонимен

преди 10 месеца

А кога ще приемем Пепи Еврото?

76

А кога

преди 10 месеца

В ссср? Китай и Иран?

75

$$$€€€ провалил се

преди 10 месеца

Уточнете кой януари ще стане . Защото и предния път ни писаха че сме готови Среден пръст ни показаха Холандия и Австрия А се кои ще ни го сложи? Докато не го усетим не може да се вярва на гендарите политици в Европа. А нашите се чудят как да се правят на велики,но доказват постоянно колко са малки жалки наивни и царе на глупостта политици. Парламентът ми прилича на цирк неспособни да съберат и един зрител

74

До90

преди 10 месеца

А знаеш ли,че твърде малко знаеш за да правиш генерални изводи? Чети и мисли по-задълбочено.

73

Анонимен

преди 10 месеца

А знаете ли кой е днес официалния език на Израел? Иврит. А знаете ли, че до 1899г. е бил мъртъв език, който са го знаели само няколко човека? Един от тия които са говорили този език в Русия е забелязал, че неговите деца от малки слушайки го да им приказва на този език, забелязал, че те започнали да го говорят. Но и затова Йосив Сталин през 1948 направи на територията на Палестина новата държава Израел, като сега над 85% са Руски Хазари и Учат Иврит!

72

Анонимен

преди 10 месеца

Знаете ли как лесно след влизане в шенген и приемане на еврото, колко бързо ще ни отнемат писмеността - кирилицата! Знаете ли кой е официалнияр език в Румъния до 1861г.? Каква е официалната писменост? Само за няма двайсетина години, чрез масовото училищно обеазование, държавната пропаганда в литературата, театъра и въобще чрез официалната култура, това се променя и създадения на базата на латинския румънски се налага!

71

Анонимен

преди 10 месеца

Аз като Българин съм абсолютно за съзюз на България с Европа, но без Еврото! Приемем ли Еврото тогава Бангстерите - Гангстерите ще оберат и последните останали ЗЛАТНИ ПЕНДАРИ ПО ГЪРДИТЕ НА НАШИТЕ СЪПРУГИ!

70

Анонимен

преди 10 месеца

Е как така? От *** не са ли против? Чорап Резидентов няма ли да удари и той едно вето по въпроса?

69

отваряме границите

преди 10 месеца

Айде че брат Галев и Брендо не могат да се приберат ако не влезем у Шенгена

68

Бонго от Конго

преди 10 месеца

Млад мъж припадна на спирка във Варна, обраха го, вместо да му помогнат.Къв шенген ве,аборигени?

67

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде да видим!:) Нещо ми звучи като научна фантастика от тази дата, но дано!

66

Анонимен

преди 10 месеца

Така е! В момента в цяла Европа, Русия и по Целият Свят действа закона на ШЕРИЯТА! ИСЛЯМА не е религия, не е култ. Във цялата си форма това е цялостна, тотална форма на живот. ИСЛЯМА има религийна, политическа, економическа, социална и милитарна компоненти. Религийният компоненет е главният и на него са подчинени останалите компоненети.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Първо трябва да направиме Балканския Съюз, а след това да присвоим към нас Европейския Съюз, както е било по времето на Първата в Света Златна Цивилизация - Варненската Цивилизация!

64

Някой

преди 10 месеца

То Българи и Румънци се прибират от новите мюсли държави. Какъв Шенген или направо им отделете транзит до богатата Европа цяла магистрала Шенген мангистрала хахахахаха