272

Анонимен

преди 11 месеца

Досега беше лесно. Укрите правят клип на разбитата си колона танкове и го пускат в медиите , като руски... но сега с Леопардите не върви

271

Смях

преди 11 месеца

Че тя русия на въоръжение има само 2000.. как е възможно да са загубили 4000 танка?

270

Анонимен

преди 11 месеца

Една фалираща държава може да избегне фалита само чрез война,който разбрал,разбрал!

269

Анонимен

преди 11 месеца

Щатите си избраха най точния президент,ха ха ха!

268

баба мара

преди 11 месеца

е как ще знае като 78 години европа живее в мир русия е водила миролюбивосъжителство с всички да ама не впк на запада не иска мир а печалби и кои гиброи тези танкове

267

Анонимен

преди 11 месеца

Защо някои *** си мислят че ядрена сила ще бъде победена?

266

Любопитен

преди 11 месеца

На колко да делим тия "данни"? На 2,3 или 4?Още малко и Русия е свършила танковете. Както още лани "свърши" ракетите. Тая война най-вероятно ще продължи с години, докато Запада съвсем повехне. Защото всеки месец в който САЩ не печелят войната удря по авторитета им, все повече страни се убеждават, че Америка не е всесилна. А това има и финансови последици за същия този Запад.

265

След като данните

преди 11 месеца

са украински,загубих интерес към тях.Всеки иска да окуражава своите,да им дава надежди,да ги подкрепя.Но това трябва все пак да е реално,не като приказките за нашите футболисти,проскубаните котета,величани като лъвове,срамещи страната ни.Добре,украинците убили 200 000 руски войници,унищожили 4 000танка.И какво от това,какво става с контраофанзивата им?След като няма нищо пред тях,защо вече не са в Крим?

264

Ужас!

преди 11 месеца

Не е истина колко пари е наливат в пропаганда! Аз бих казал 40 000 танка *** нема кой да хване декиш! Опс ко стана с байрактарите, джавелините, хаймарсите и т.н......?

263

Анонимен

преди 11 месеца

До Каракочев : Според тия Сметки Руснята ще загуби войната

262

ZZ TOP

преди 11 месеца

В западната преса се твърди че в момента НАТО обмисля разполагането на до 300 000 войници на руската граница. Обсъжда се възможността основата на военния контингент да бъде сформиран от "фронтовите държави", в чийто състав влизат Прибалтийските републики, Полша, Румъния и България. Според ръководството на НАТО този "санитарен кордон" би попречилна Русия, да изнесе войната отвъд границите на Украйна".ЧЕСТИТО, БЪЛГАРИ "ЮНАЦИ"!

261

Каракочев

преди 11 месеца

Според тия сметки, Зелендурата днес-утре влиза в Москва.

260

Exaaa Пикаят газ рус

преди 11 месеца

уфилите....Таварищи : .!.

259

Боби

преди 11 месеца

До Анонимен Заради Тока - Трябва ти Коксохим за да превърнеш Чугуна в Стомана но това е производство за Корабостоене, ЖП линии и влакове изобщо много едри поръчки. Но за по-екзотичните марки Стомана се ползват електропещи. А тока поскъпна в пъти и не само в Европа.

258

Анонимен

преди 11 месеца

А желязото защо поскъпва?

257

Боби

преди 11 месеца

До Тоя 2014 година Ъкрайна има на склад/оперативни поне 2000 Т-64 600-800 Т-72 основно в резерв и 200-300 Т-80 основно резерв. Само чехия на първи транш предаде на ВСУ 400 Т-72М(по-старите немодернизирани) след това съвсем се отказа и Хариза останалите и Т-72. Полша дарява нейния модифициран вариант "ТВАРДИ" пак стотици бройки. Колко бройки от други страни като Унгария и прочие реално не знам. ВСУ за загуби хиляди СССР танкове сега троши западни такива.

256

Тоя

преди 11 месеца

Разбрахме бройката на Русия, а за украинската нещо, ама честно? Или не изнася? Щото все руска техника уж унищожена, уж стара уж не знам каква още, а Зеленски плаче за оръжия. Що тъй?

255

Боби

преди 11 месеца

До Леопарда Леопард А4 по нищо не се различва като брониране от немодернизираните Т-72. Повярвай ми Куполи и от Леопарди и от Абрамси сме виждали да летят в близкия изток. Въпросът е Грамотно ли са заредени боеприпасите или не. и това важи както за Т-62/72/80/90 така и за западните танкове. Ето пример Т-90М има същата като Абрамс и Леопард броне кутия за боеприпаси в задната част на купула, но има и допълнително брониран барабан със снаряди на пода на танка.

254

Боби

преди 11 месеца

До Гогича Ъкраинския президент е хващан в ЛЪЖА дори по няколко пъти на ден се е случвало. Ъкраинците и западняците Лъжат и повтарят докато всички поне привидно смятат че лъжата е възможна истина. За разлика от тях Путин още преди да стане президент по възможност не ползва Лъжи или делегира друг да отговаря. Руските медии спазват подобен принцип - Ако е на наша страна казваме Истината, АКО НЕ НИ ИЗНАСЯ ТАБУ мълчим по въпроса като партизанина на разпит. Ако някой говори различно не го каним отново

253

Лудото Ленче

преди 11 месеца

....ха ха ха хаааа ...."според украински медии ".....голям смях !!!!