272

Анонимен

преди 1 година

Досега беше лесно. Укрите правят клип на разбитата си колона танкове и го пускат в медиите , като руски... но сега с Леопардите не върви

271

Смях

преди 1 година

Че тя русия на въоръжение има само 2000.. как е възможно да са загубили 4000 танка?

270

Анонимен

преди 1 година

Една фалираща държава може да избегне фалита само чрез война,който разбрал,разбрал!

269

Анонимен

преди 1 година

Щатите си избраха най точния президент,ха ха ха!

268

баба мара

преди 1 година

е как ще знае като 78 години европа живее в мир русия е водила миролюбивосъжителство с всички да ама не впк на запада не иска мир а печалби и кои гиброи тези танкове

267

Анонимен

преди 1 година

Защо някои *** си мислят че ядрена сила ще бъде победена?

266

Любопитен

преди 1 година

На колко да делим тия "данни"? На 2,3 или 4?Още малко и Русия е свършила танковете. Както още лани "свърши" ракетите. Тая война най-вероятно ще продължи с години, докато Запада съвсем повехне. Защото всеки месец в който САЩ не печелят войната удря по авторитета им, все повече страни се убеждават, че Америка не е всесилна. А това има и финансови последици за същия този Запад.

265

След като данните

преди 1 година

са украински,загубих интерес към тях.Всеки иска да окуражава своите,да им дава надежди,да ги подкрепя.Но това трябва все пак да е реално,не като приказките за нашите футболисти,проскубаните котета,величани като лъвове,срамещи страната ни.Добре,украинците убили 200 000 руски войници,унищожили 4 000танка.И какво от това,какво става с контраофанзивата им?След като няма нищо пред тях,защо вече не са в Крим?

264

Ужас!

преди 1 година

Не е истина колко пари е наливат в пропаганда! Аз бих казал 40 000 танка *** нема кой да хване декиш! Опс ко стана с байрактарите, джавелините, хаймарсите и т.н......?

263

Анонимен

преди 1 година

До Каракочев : Според тия Сметки Руснята ще загуби войната

262

ZZ TOP

преди 1 година

В западната преса се твърди че в момента НАТО обмисля разполагането на до 300 000 войници на руската граница. Обсъжда се възможността основата на военния контингент да бъде сформиран от "фронтовите държави", в чийто състав влизат Прибалтийските републики, Полша, Румъния и България. Според ръководството на НАТО този "санитарен кордон" би попречилна Русия, да изнесе войната отвъд границите на Украйна".ЧЕСТИТО, БЪЛГАРИ "ЮНАЦИ"!

261

Каракочев

преди 1 година

Според тия сметки, Зелендурата днес-утре влиза в Москва.

260

Exaaa Пикаят газ рус

преди 1 година

уфилите....Таварищи : .!.

259

Боби

преди 1 година

До Анонимен Заради Тока - Трябва ти Коксохим за да превърнеш Чугуна в Стомана но това е производство за Корабостоене, ЖП линии и влакове изобщо много едри поръчки. Но за по-екзотичните марки Стомана се ползват електропещи. А тока поскъпна в пъти и не само в Европа.

258

Анонимен

преди 1 година

А желязото защо поскъпва?

257

Боби

преди 1 година

До Тоя 2014 година Ъкрайна има на склад/оперативни поне 2000 Т-64 600-800 Т-72 основно в резерв и 200-300 Т-80 основно резерв. Само чехия на първи транш предаде на ВСУ 400 Т-72М(по-старите немодернизирани) след това съвсем се отказа и Хариза останалите и Т-72. Полша дарява нейния модифициран вариант "ТВАРДИ" пак стотици бройки. Колко бройки от други страни като Унгария и прочие реално не знам. ВСУ за загуби хиляди СССР танкове сега троши западни такива.

256

Тоя

преди 1 година

Разбрахме бройката на Русия, а за украинската нещо, ама честно? Или не изнася? Щото все руска техника уж унищожена, уж стара уж не знам каква още, а Зеленски плаче за оръжия. Що тъй?

255

Боби

преди 1 година

До Леопарда Леопард А4 по нищо не се различва като брониране от немодернизираните Т-72. Повярвай ми Куполи и от Леопарди и от Абрамси сме виждали да летят в близкия изток. Въпросът е Грамотно ли са заредени боеприпасите или не. и това важи както за Т-62/72/80/90 така и за западните танкове. Ето пример Т-90М има същата като Абрамс и Леопард броне кутия за боеприпаси в задната част на купула, но има и допълнително брониран барабан със снаряди на пода на танка.

254

Боби

преди 1 година

До Гогича Ъкраинския президент е хващан в ЛЪЖА дори по няколко пъти на ден се е случвало. Ъкраинците и западняците Лъжат и повтарят докато всички поне привидно смятат че лъжата е възможна истина. За разлика от тях Путин още преди да стане президент по възможност не ползва Лъжи или делегира друг да отговаря. Руските медии спазват подобен принцип - Ако е на наша страна казваме Истината, АКО НЕ НИ ИЗНАСЯ ТАБУ мълчим по въпроса като партизанина на разпит. Ако някой говори различно не го каним отново

253

Лудото Ленче

преди 1 година

....ха ха ха хаааа ...."според украински медии ".....голям смях !!!!