15

Анонимен

преди 10 месеца

Не всички пенсии ще бъдат увеличени. Много пенсионери няма да имат по-високи пенсии, най-вече пенсиониралите се през последните години.

14

До до 3

преди 10 месеца

Много си заблуден. В ония години нямаше вземане на пари под масата, всички работеха. Пълни кафенета посред бял ден се видяха след 90-те години.

13

До до 3

преди 10 месеца

По-голямо крадене от сегашното и мързелуване не е имало никога. Питай бабите си, дядовците, майка си, баща си колко са си клатили краката и са крали. Дървени философи се навъдили, хем неграмотни, хем пък всичко знаят.

12

Анонимен

преди 10 месеца

До знаем - Като много знаеш, нямаш намерение да ставаш пенсионер ли?

11

Анонимен

преди 10 месеца

Те пенсиите хубаво са гарантирани, ама заплатите ни в частния сектор не са гарантирани.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Много взеха да ги гарантират тия пенсии. Значи има нещо, което ще се случи. Ама трябва да е изненада. Да няма паника.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Най съм спокоен,когато пелтечещ продажник като тоя почне да ми говори за гаранции!

8

Анонимен

преди 10 месеца

Абе той и Зеленски гарантира победа на Украйна. Гаранция - Франция. Едно време така Франция е гарантирала, че Полша ще остане цяла и последвало разделяне на Полша между Германия и Русия.

7

Русия

преди 10 месеца

От ПОСОЛСТВОТО могат да ни гарантират само смъртта.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Очаквате още приходи от туризъм ли? От ДДС от алкохол? Мда, очаквайте неочакваното. И теглете заеми, че народа ще вземе тоягите.

5

Цената на кръвта

преди 10 месеца

До Цената на плодовете - Всъщност евреинът Зеленски само откланя милиардите дадени на Украйна и ги насочва към Израел за строежа на Третия юдейски храм.

4

Кокора тегли кредит

преди 10 месеца

Искаме още дълг бе! Молим ви Кирче, Кокорче, Ице!!! Избухайте още 10, 20, 30 милиарда дълг за наша сметка, разбира се И ГО ПРАТЕТЕ ЦЕЛИЯ НА УКРАЙНА!! Всичко според заръките на Козяк!!! Молим ви, действайте бързо! А като избягате в чужбина, ние ще платим, свикнали сме!

3

Цената на плодовете

преди 10 месеца

БЕТОН!! Тази година плодовете са всички от специален сорт. Сорт Зеленски. С нищо не се различават от тези от миналата година, освен по цената която е двойна и тройна. Всеки който си купи такъв плод и отхапе от него, веднага пред очите му изниква демократичния образ на Зеленски и му благодари за потрошените трилиони долари!

2

Анонимен

преди 10 месеца

За да са гарантирани пенсиите, трябва много други неща да са гарантирани. Щото заеми за пенсии не върши работа, а от друга страна хората са си ги заработили тия пенсии и имат право да си ги получат. А мин. заплати? А условия за бизнес? И турските увеличиха, задминаха нашите. А условия за бизнес? Промишленост нещо, селско стопанство? Скоро няма да има спокойна обстановка у нас и не войната е виновна. Управници нямаме нормални.

1

Щерю

преди 10 месеца

Юдеите разблокираха 7 млрд. на продажното правителство. Ние не сме свободни българи - а юдейски майммуни на каишка. Така не са ни унижавали и руснаците...