11

Анонимен

преди 10 месеца

Глупостта на българина обяснява всичко.

10

$$$€€€ провалил се

преди 10 месеца

Когато имаш пари можеш да си го позволиш Как да стане с африкански заплати и цени за изхранване да небето. Един може да е щастлив а останалите само да съзерцават. Вижте в Израел каква програма има а тук има пари за 9000 къщи при над 1000000 желаещи, които си плащат смирено данъците

9

Дo 6

преди 10 месеца

Пич, пропускаш една "малка" подробност - тези панели имат 10 до максимум 20 години срок на годност и после трябва да се подменят,така че това ,че като веднъж ги сложиш и ще си независим до края на живота си е мечта. Реалността е ,че след 10-20 години като им изтече годността и се прецакат,ще трябва сериозно да се бръкнеш за нови . Сметката за независимостта ти нямя да излезе хич.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Четейки коментарите разбирам , че всичко е наред.Българина е глупав и затова е беден

7

До 6!

преди 10 месеца

Не ви ли стига,че няма да плащате ток????Имам панели на покрива на къщата ми,който е само за продажба и съм доволен от тях!При моите сметки от минимум 120-130лв. за ток бих си направил още 10kw за собствено потребление!По-добре да внасям 10 години по 150 лв. в банката за кредит и после да остана независим от енерго дружествата отколкото да им плащам до живот!!!!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Едно малко семейно домакинство няма шанс да изхарчи целия ток който се произвежда от панелите, остатъка ще се влива в преносната мрежа, а това което печелят от енергодружествата е площ на която да си разположат фотоволтаичните електроцентрали което в нашия случай е най скъпото и най трудно да се уреди

5

Анонимен

преди 10 месеца

Ако имаше полза от тези зелени щуротии и наистина им пукаше за въздуха и екологията щеше за всеки да има безплатни панели както и безплатни станции за зареждане на електромобили из градовете.

4

Fena

преди 10 месеца

Това си беше и си остава една от най-големите далавери - и тук, а и в ЕС. Няма как да ползваш нормално собствена фотоволтаична станция, просто защото е технически много скъпо. Панели, инвертор, климатици за охлаждане, батерии - ако правите всичко както трбява, цената скача до небето. Ако спестите нещо, ще е тука има, тука няма. Свети половин час, после един час тъмно.

3

Никк

преди 10 месеца

Някой може ли да разясни повече?

2

Инженер

преди 10 месеца

Тоя боклукопанел не бих го взел дори да ми плащат!

1

на100%

преди 10 месеца

Тези са като Пеевски . Дават милиони за благотворителност ,а после вземат милиарди .