59

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА С ГЕРБЕСТИЯ ПАТЕРОК РАДЕВ

58

Хахахахаха

преди 1 година

И това го казва човека, с най-безмислената службица, наглост, лицемерие и безогледна простот,а

57

Да допълня...

преди 1 година

Тази никога не е избирана за вице президент. Само а прикачена към Радев.

56

Така е ..

преди 1 година

Йотова , и с теб беше същото.През цялата ти политическа " кариера " си била без никакво отговорност и няма да те запомним с нищо.Отговаряш на девиза на БСП : Не прави нищо , за да няма в какво да те обвинят.

55

Анонимен

преди 1 година

Йотова е президента, радев е вицето

54

Престъпници защо

преди 1 година

Триете истината че са ОПГ от Дондуков

53

чичо

преди 1 година

Йотова,казаното от теб най-приляга за теб,пък и за престъпника Радев също.

52

Анонимен

преди 1 година

Случаят с Йотова е типичен пример за търсене на работа за човека, а не човек за работата. Обаче се държи нагло по комунистически сякаш това не се отнася за нея

51

Може би към края

преди 1 година

На втория си мандат президентството трябва да научат каква е функцията и пълномощията на президента . Само че те никога не са били президент и вице президент на българите че да знаят ...

50

анонимен

преди 1 година

Ти пък какво се бъркаш Йотова, както и ПП-то?! ГЕРБ каквито и да са, евромисарят си е техен, и трябва да бъде от ГЕРБ! За сведение, не съм фен вече на нито една партия в НС! Всички депутати, трябва да си отидат, особено тези които от години са в парламента!

49

Анонимен

преди 1 година

Не се ли срамуваш да го кажеш. На теб навремето точно така ти " намериха работа за човека ". И вече години си на нея. Пребивавайки просто там срещу добра заплата.

48

българия

преди 1 година

тази не усеща ли, че и тя влиза в тая категория.

47

Анонимен

преди 1 година

Точно от нея да излезе това изказване.... не върви. Иначе е интелигентна и начетена жена, слушах я по БНР скоро.

46

Анонимен

преди 1 година

Как я намериха такава некадърна или просто има връзки и що да не я сложат, па макар и за нищо да не става.

45

моч

преди 1 година

До до мочЗащо така имам едни спомени как "промяната" и респективно "променените" бяха изфабрикувани и инсталирани с манипулации и фалшификации във властта точно от преZидентството . Забравихте ли ?!Нима под юмрука на чорапа семейство Лорер не получи министерство и банка ?!!! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ?!ЛИЦЕМЕРИ!!!!!И сега гледай да ме не прикачиш към ГЕРБ или ДПС защото очевидно не съм от "променените".

44

Тенгри кан

преди 1 година

Освен Гешев беше импутнат и Гумен Гадев;))) Да сте чули скоро Мунди да казва нещо? на преден план излиза соросояда Йети и тва не е случайно. Мунди е шапкар, той е кат робот, квот му наредат, тва монотонно ви свежда до празните кратуни чрез телевидението. Женурята по негово време, гато е бил в Долна Митрополия курсант, не знаят за тва нещо, не знаят военната йерархия, чи при нея има един център Глъвъ, която бълва глупости и сичку надолу монотонно повтаря и изпълнява;)))

43

Анонимен

преди 1 година

Както казваше агент Гоце, Йотова е бившата най-добра сввирка в БКП. Добър пример докъде се стига в БГ с услуги без ръце.

42

до моч

преди 1 година

Не от личен опит,просто нарича нещата с истински имена,които на вас "променените" не ви изнася.Първо беше жена му,сега той и ако този път пак се "разпърдят "нещата идва ред на децата и т.н.От очеВдното не мож избяга,истината винаги боли.....

41

моч

преди 1 година

От личен опит ли прави това изхож.....простете , изказване ?! Знаем биографията и , а и да не я знаем сме очевидци , свидетели и потърпевши на погрома и разпада на държавата в следствие на две годишното кадруване в преZидентския режим на чopaпа и свинчyгaтa.

40

Анонимен

преди 1 година

ТОЧНОП ТИ ЛИ ЩЕ ГО КАЖЕ ТОВА МММАА?