39

Анонимен

преди 10 месеца

Науката принадлежи на АНГЕЛИТЕ, а псевдонауката на ДЯВОЛИТЕ!

38

Анонимен

преди 10 месеца

Имайте на в предвид, че тия нано частици "Graphene Oxygen" нашето тяло, няма как да ги изхвърли или унищожи, понеже Червените Кръвни клетки пренасящи Кислорода и Въглеродния Двуокис се захващат за тях. Белите Кръвни клетки не се интересуват от работата на Червените Кръвни клетки и ги оставят да правят Булви, с които се запушват Вените и Артериите и се спира работата на Сърцето или Мозъка, чрес Сърдечен или Мозъчен удар! Така, че след втора Бустерна доза, до 5 години няма да има останал жив!

37

Анонимен

преди 10 месеца

последните постове са големи измислици-премислици и нямат нищо обща с действителността и науните данни от стотици хиляди рандомизирани проучвания и после защо казваме че имало психично болни - ей го последния типичен пример с нервно-когнитивно разстройство, дали и ковид не е допринесъл за умствения му упадък

36

до вируси не същ....

преди 10 месеца

Бактериите обменят генетична информация, чрез ДНК, плазмиди. Клетките на животните и хората обменят имунна информация, чрез екзосоми с РНК. Вирусите паразитно използват двете пътеки. Учените, чрез плазмиди произвеждат ГМО бактерии, които например да произведат белтъка на шипа, върху мРНК шаблон. Крайният резултат във флакона с вакса биооръжие свръхустойчива модРНК с псевдоуридини, но замърсена и с плазмиди носeщи ДНК на шипа и устойчивост на антибиотици в нанолипидни частици.

35

Масовата ваксинация

преди 10 месеца

https://sott.net/image/s34/681013/full/image_35.png Следковидната свръхсмъртност от всички причини на 1000 човека в Германия достигна 12,5 годишно. Продължава да расте въпреки края на пандемията. Никой не забелязва мРНК слона в стаята, МЗ води подготовка за борба с предстоящите горещини. Следковидна свръсмъртност от всички причини на 1000 човека и в Япония.https://sott.net/image/s34/681014/full/image_36.pngЯвно мРНК дава ясен резултат и всички са доволни от постигнатото..

34

Анонимен

преди 10 месеца

Вируси не съществуват! По повърхността на бактериите има точки с генетичен код, които произвежда след като бактериите влезнат в нашето тяло белтък, с който те се хранят и да могат да просъществуват. Именно тези генетични точки са наречени от псевдоучените - Вируси! Има лоши и добри бактерии! Добрите бактерии примерно произвеждат Българско КИСЕЛО МЛЯКО и се борят срещу недобрите бактерии, които произвеждат неусвояеми и вредни белтъци и вещества, унищожаващи органите в нашето тяло!

33

модРНК бууустер

преди 10 месеца

Дали групата HART е установила, че миокардитът е започнал с въвеждането на ваксината? Да, и въпреки опитите миокардитът да бъде обяснен с ковид инфекции, но явно неговата честота се е увеличила едва след внедряването на инжекционната програма.HART съкр. от здравна консултативна и възстановителна група: Миокардитът се дължи на инжектирането, а не на инфекцията. Това, което е диагностицирано, може да представлява дори по-широка вреда, която все още не е правилно измерена https://hartgroup.org/myocarditis-began-with-vaccine-rollout/

32

кажи бабо бустер

преди 10 месеца

https://preprints.org/manuscript/202303.0140/v1 "Солидни имунохистопатологични доказателства показват, че генетичните ваксини COVID-19 могат да се разпространят в тъкани, които са терминално диференцирани, като предизвикат автоимунни реакции. Сред тях са сърцето и мозъкът, в които може да възникне производство на протеини на шипове, предизвикващи силна автоимунологична възпалителна реакция. Поради факта, че всяка човешка клетка, която синтезира несамостоятелни антигени, неизбежно се превръща в мишена на имунната система...

31

Анонимен

преди 10 месеца

Мангъров е лъжец, конспиратор и нищо не разбира от вируса сарс2, използва нискоинтелигентните хора да ги манипулира и обработва с глупости и да им втълпява и промива малкото мозък който имаха

30

Анонимен

преди 10 месеца

Мангъров ви предупреждаваше, че ще останете без работа през зимата. Лош беше Мангъров, че искаше да има вируси и вирусите са добри и дават пари. С вашите маски и ваксини убихте вируса, който ви хранеше. Извършихте геноцид над грипа.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Убихте грипа, убийци. Това е безотговорно. Добрите бактерии се рекламират, колко са добри. И вирусите не са лоши.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Ако носим маски още, ще унищожим още милиони вируси. Ще ги пишем в Червената книга на изчезващите видове.

27

Смешници

преди 10 месеца

Лекари да плачат за загуба на вируси. Плашат ни с вируси, когато ги има, плаашат ни от липса на вируси, когато ги няма. Да има болни от вируси, за да имат достатъчно работа, но да няма прекалено много болни от вируси, за да не се претоварват от работа.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Нямаше го грипът да, беше ПРЕИМЕНУВАН НА КОВИД. И "откриван" с тест, който не е тест. А "дълъг ковид" имат само "ваксинираните" срещу ковид, интересно защо ли, каква ли е връзката, да не се диагностицират последствията от нещо "безвредно и безопасно" като "дълъг ковид"

25

Анонимен

преди 10 месеца

Ейййй какви времена настанаха: "На тая духалката - прахосмукачата и между краката отдолу под масата изсмуква всичко пишещо против ковида! "

24

Анонимен

преди 10 месеца

пфуууу - егати рева на антиваксъри - ваксините са най-доброто за човечеството и благодарение на тях превъзмогнахме много болести и зарази от които хората мряха като мухи

23

Анонимен

преди 10 месеца

Ей тия държащи камерата! Защо не сложите камера за наблюдение и под масата? Не чувате ли излизащото БУЧЕНЕ на Радостина Александрова от долу под масата? Бученето от между краката и - от ПЕЩЕРАТА С ОКОСМЕНА ХРАНИЛКА! Не виждате ли как излиза пара, пушилка с окосмени КОВИДОВИ ЧЕРВЕИ от нейната РЯПА!?

22

Анонимен

преди 10 месеца

Ковида изглежда се хранил с грипа тези 2 години. Той е бил хищник нещо подобно на пиранята и е изяждал себепододобните си! За такива гениални тезиси мисля , че професорката е направо за нобелова награда.Такава мисъл,такива умозаключения аз със моя малък интелект направо останах безмълвен пред нейната гениалност! Тя е пример за един истински учен.

21

Ееее

преди 10 месеца

На някоѝ ора физиономиѝте толкоз се набиха в главите че като ги видиш пак и ти иде позив за повър ня! Госожата от обслужвящия персонал на снимката-скрий се!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Приготвяй тоалетни принадлежности, цуци. Бай Ставри ще ти обясни всичко за вирусите. Тясната му специалност е фалшиви вируси.