164

сс

преди 10 месеца

Значи 51 % от българите искат да станем руски васали. Кога ще въвеждаме рублата и руския език като официален?

163

001

преди 10 месеца

До АнонименСтига сте бълнували за военни действия. Това са червени опорки ....

162

Мишо

преди 10 месеца

Одобряват, не одобряват, рейтинги, проценти!!! Всичко това са вашите западни пропагандистки, тарикатски, номера. По новините всяка сутрин ми обясняват как цените тръгвали надолу! Всичко е вашата подла западна лъжлива стъкмистика, лицемерието ви е типично европейско. Грам не ви пука за хората, кучета ни яли.

161

Фашист

преди 10 месеца

До АнтифашистНо 9% фашисти го одобряват!!!

160

Антифашист

преди 10 месеца

91% не одобряват фашистичкия злоРадев!

159

Анти Тяло

преди 10 месеца

Само 30% одобряват Денков, а половината от избирателите подкрепят Радев...така защо не го напишете???

158

До Точно!

преди 10 месеца

Ти в пещера ли живееш , по-наведен от Радев няма. Явно за теб щом навеждането е към Путин проблем няма.

157

Анонимен

преди 10 месеца

Ново лапане за алчниците на територията се задава - ЕС-то отпускат пари, за да се инвестира във възстановяването на украйна.

156

Гад

преди 10 месеца

А кои бяха българит,е че да имет мнение на територията?

155

Алекс

преди 10 месеца

Одобрение,неодобрение,Тренд,Менд и т.н ,всичко това е без значение.Радев спечели втори мандат с категорично мнозинство и ще е президент до края на мандата си.В момента е най-адекватният политик и с най-голямо одобрение.След местните избори ПП/Професионално Пране/ отива на политическото сметище,но Радев си остава Президент.

154

Анонимен

преди 10 месеца

То от Радев зависи дали ще има указ да влезем във война! Това сега е драмата...след като вече го извъртяха и си оправдаха правителството между ГЕРБ и ПП , Радев е единствената пречка да си правят каквото искат! Целта е да измислят нови закони ,с който съвсем да му вземат правомощията .

153

Ъ

преди 10 месеца

Напишете колко не одобряват правителството. Новината може и да е вярна, но е поднесена тенденциозно. Можеше да се напише "....% одобряват Радев, а ....% не одобряват кабинета Денков". Различно звучи, а?

152

Точно!

преди 10 месеца

Радев показа, че може и да не се навеждаш пред началника си, като това го прави гнусно тагарев.

151

Анонимен

преди 10 месеца

Радев е достойният президент!

150

Анонимен

преди 10 месеца

Тази стъкмистика е ала-бала. 1/3 одобряват, ама друг път.

149

anonimen

преди 10 месеца

Докато законите не работят в полза на хората, докато няма адекватни наказание, докато има корпуция и шуро баджанащина, мой човек, твой човек, не би се подобрил живота тук.

148

анонимен

преди 10 месеца

Много е малък спадът при президента-резидента. Но все пак е добро начало. Той горкият кръв пикае, че му се изплъзна властта.

147

Хибренд

преди 10 месеца

Радев и служебното за няколко месеца свършиха повече от правителствата последните години взети заедно, да не говориме, че оправиха сумати кошмарни бакии, надробени от партиите, че даже и направиха така, че да сме ключова държава за някои неща. Не са перфектни, не одобрявам и натискането за еврото, но казаното е ФАКТ! Както казват от записа "ако пуснем народа да се репрезентира" Радев ще е с над 60%, а партиите, НС и правителство ще са с едноцифрени числа! Българинът на такива партенки не вярва.

146

Поръчител-изпълнител

преди 10 месеца

Вижте кой поръчва "изследването" и кой го прави. Отворете търсачката и проверете същата агенция (много правилно, но по друга причина) какви "прогнози" даваше на изборите последните години. Изводите, ако не сте болен фен на някоя партия и имате поне грам мозък, ще си ги направите. Дори заглавието не е "Радев е най-одобряваният политик с 49%, правителството и парламентът с огромно неодобрение", а манипулативното, което четете. Случайно ли е, че след скандалните записи на ПП, всички са с/у Радев?

145

Тренд друго не може

преди 10 месеца

"Правителството на Николай Денков стартира с одобрение от 32%" , а "Радев-36%" - Тренд наистина ли вярват, че някой ще се върже на партенката (абе чиста манипулация и хибридка), че Радев и Денков имат почти еднакво одобрение :D :D :D Та те пп-дб сами си казаха, че ЗАЕДНО имат 7%, а след скандалния запис и наглото изпълнение на плана от него въпреки скандала, погазването на обещанията и гушването между пп-дб, герб и дпс, хохрата ги искат на стълбовете! СТЪКМИСТИЦИТЕ от тренд има да мечтаят още