69

Анонимен

преди 10 месеца

Нали не им се плаща на тези? Защото ще е много нагло да взимат и пари за...това

68

Анонимен

преди 10 месеца

До Маке Сърбия са много слаби а не че България са силни. Щом тоя смешен отбор на България ги затрудни сметай че и Сърбия не са никак добре.

67

Зозо

преди 10 месеца

За това не ги гледам. Все едно да гледам Дpишo. Да ти се скъсат нервите.

66

Маке

преди 10 месеца

Блгарските момчета играа одлично, испуштиа 3 бода во последната секунда. Но и 1 бод против Србиа е добро. Браво за борбата. Не знам зошто ги напагате. Па нашите изгубиа 7:0 од Англиа, ама не е краи на светот.

65

Марков

преди 10 месеца

Аз пък се кефих на играта на нашите. Да, бяха по-слабия отбор, но играха добре и се бориха. То това е важното. Че няма да стане работата изведнъж - то е ясно, но нещата ще тръгнат към по-добро! А към всички плюещи - какви Българи сте вие бе?!? То ако ние не викаме за отбота си, кой??

64

Право в целта

преди 10 месеца

Нашите играха страхотно и жалко, че не победихме прехвалените сърби, които не направиха нищо в целия мач. Да продължават в същия дух и резултатите ще дойдат.

63

Анонимен

преди 10 месеца

слаби и в защита разминаване отвсякъде

62

Анонимен

преди 10 месеца

Ами нормално.След като водещи футболни "центрове" станаха вилаетите на ДПС Разград,Кърджали,а вече и незнайно къде намиращият се Крумовград за сметка на традиционни футболни градове като Бургас,Русе,Плевен така ще е.Шампионатът ни се превърна в долнопробен цирк.Доста пари трябва да ми дадат,че да го гледам.

61

Анонимен

преди 10 месеца

вратаря много слаб на нито една висока топка не излезе даже при гола трябваше да излезе да му скъси ъгълът черноморец кво да праиш

60

до 71

преди 10 месеца

Бездарникът Кръстев е най-скъпият ни футболист. Щеше да вкара феноменален гол, но уви- греда. ЦСКА-р съм, но съм впечатлен от това, че Левски имаше 6 играчи, които взеха участие. Феноменални млади момчета. С помощта на Десподов и опитния Чочев нещата изглеждаха все едно не гледам България. Евала на тези момчета, дано се обиграят в Лигата на конференциите.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Бездарникът Кръстев за втори път проваля отбора, хубавото е че, май няма по-зле накъде

58

Анонимен

преди 10 месеца

ако се бяхме класирали щеше да е най-тежкия криндж

57

Някой

преди 10 месеца

Момчетата не са виновни, проблемът е на по-горно ниво!

56

ще се оправят

преди 10 месеца

Нещата във футбола ще се оправят, когато намалее шуробаджанащината и кадърните и талантливи момчета биват лансирани. За да е успешен отбора ни, трябва да е съставен от футболисти, които не играят в българското първенство. Там да се научат на дисциплина, тренировъчен режим и на игра. А не тук - разпусната работа, уредени мачове и слаби футболисти.

55

АЗ

преди 10 месеца

мисля ,че докато не започнат да припадат от преумора на тренировките нещата ще са все така и второ което мисля е по- важно ПСИХОЛОЗИТЕ ТРЯБВА ДА ГО СВЪРШАТ, ЗА ПРИМЕР ЩЕ ДАМ ПОВЕДЕНИЕТО НА НАШИЯ ВРАТАР СЪС ЗАДЪРЖАНЕТО НА ТОПКАТА ВМЕСТО ДА СЕ СЪСРЕДОТОЧИ ТОЙ СЕ ПРОЯВИ КАТО .............. ИМА И ОЩЕ КУП НЕЩА НО ЗА ТОВА СИ ИМА РЪКОВОДИТЕЛИ . ПРОСТО КАЗАХ ТОВА КОЕТО МИСЛЕХ НО ДА ТРЕНИРОВКИТЕ СЪМ УБЕДЕН.

54

Жълтопаветник

преди 10 месеца

Съблекалнята как я оставиха?

53

селянин

преди 10 месеца

aко сте гледали победа на националния отбор по футбол на живо значи не сте нито първа нито втора младост

52

Гацо Бацов

преди 10 месеца

трябва да се признае на нашите момчета, че това е много голям успех, такъв едва ли ще имаме в близко бъдеще понеже Сърбия са наистина много силен отбор. За нашите е успех дори равенство срещу отбори като Литва, Малта, Гибралтар, Фарьорски острови.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Имах си хас да не се издънят накрая. Как ще е пълен резила иначе?!

50

H

преди 10 месеца

Какви лъвове бе - котенца.