41

Анонимен

преди 11 месеца

Този закон важи в цялата Европа.Дано да важи и да спрат разните балканци "туристи" да измарсяват навсякъде

40

Анонимен

преди 11 месеца

Винаги може да се намери подходящо място и може са си починеш в колата! На подходящо място паркиран разбира се!

39

Анонимен

преди 11 месеца

Истинските Гърци са Етиопци!

38

Анонимен

преди 11 месеца

Диодор пише, че Кекропс произхожда от Египед и основава Атина като колония на египетския град Саис и народа сюес.

37

w

преди 11 месеца

А аз лежа в колата със затворени очи и МИСЛЯ. Как ще докажат, че спя?

36

Анонимен

преди 11 месеца

Според ортодоксалните равинистични възгледи - гърците (данайците) са част от еврейското Даново коляно, прогонени от Египет.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Същинските гърци са данайците, които идват от Африка, смесват се с местното население на Балканите и асимилират част от предгръцките автохтонни племена на Балканите - като ахейци, аргонци, йонийци и пр.

34

Анонимен

преди 11 месеца

А ако човек свърши или си загуби парите,не трябва да спи ли,или до колата може.Аз съм спал веднъж два дни в колата,защото в стаята имаше мухъл,на нашето черноморие

33

Анонимен

преди 11 месеца

Не може да е свободно къмпингуване факта че съм в собствената си кола. Като цяло е спорен въпрос, в Испания например е забранено, ако си в каравана но не и в обикновена кола.

32

Жоро Фотографа

преди 11 месеца

В Гръцките Учебници учат за българите, че са Ренегати, Предатели на Еллинизма, и Деггенерати. (ТОВА Е ЗА ДНЕШНИТЕ СКЛАВЯНИ-ПОЛУГЪРЦИ)..А НЕ ЗА ОРИГИНАЛНИТЕ ПРАБЪЛГАРИ--ЗА ТЯХ УЧАТ ДРУГО ---По корен татарско племе придошло от степите и тайгата в 7-ви век , НАВЛЕЦИ , и научило се да говори на Славянски език и Склавянизирало се в 9 век от ЯРОСТТА И СИЛЛАТА НА ВИЗАНТИЯ. КОЯТО Е СМАЧКАЛА ХАН БОРИС В ДВЕ ПОРЕДНИ ВОИНИ В 854 И 857 ГОДИНИ.

31

Stoyanov

преди 11 месеца

Това важи и за кемпери, значи аз като собственик на кемпер намам право да го паркирам и да си спя в него? Това е превозно средство предназначено за тази цел, паркирам и нямам право да си седя в него ли? Това е абсурдно.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Грък ли е Вяра не хващай, че душа черна от Африка взел. Че брада къдрава има като номадски Козел. От как в страната Лидия парите за обмен измислиха... По Земята се по ПАРИ ходиме.

29

Анонимен

преди 11 месеца

До 26Хахаха...това ми хареса !!

28

Анонимен

преди 11 месеца

Дефиниция за българин! Българин е който не краде, не лъже, не убива и не сменя вярата си за печена кокошка! Дефиниция за Грък: Грък е който краде всичко що е Българско - Богове и Исторически Личности, лъже на поразия, убива потайно и сменя вярата си за печена кокошка! Дефиниция за Турчин: Турчин е този който, не краде Български Богове, лъже когато му скимне, убива за вяра и пари, но от страх не смее да смени арабската вяра за печена кокошка!

27

Щирлиц

преди 11 месеца

И тази година няма да страдам в Elada .

26

Анонимен

преди 11 месеца

Сърбин, Грък и Румънец хванали златна рибка и тя им дала по 1 желание да си изберат. Сърбина казал: Искам България от земетресение да се разруши! Румънеца казал: Искам невиждан потоп в България! Гръка казал" Искам Вулкан да изригне в София! ...и гледат в Белград разрушително земетресение! с Букурещ 10 метра вода!... а в Атина се пръкнал от някъде изригващ вулкан!

25

Кмета на Thesalonike

преди 11 месеца

ЗА НАД 16 ГОДИНИ ВЕЧЕ--от 2007 година, когато влезахте в ЕВРОПА..ГРЪЦКАТА ПОЛИЦИЯ Е КОНФИСКУВАЛА СИГУРНО НАД 1 МИЛЛИОН ВИЛГАРСКИ АВТОМОБИЛИ !!..ЯЯСУУ ПАЛИКАРИААС !

24

Анонимен

преди 11 месеца

Спестители на плажа. Аз като ида на почивка и си нося хляб и майонеза. Спя в опела или на някоя поляна завит с шушлека. 2 седмици почивка ги изкарвам с 35 лева плюс нафтата.

23

мнение

преди 11 месеца

Това си плаче за съд -и пред Люксембург, и пред Страсбург. Колата е частна собственост. Имам право да съм в нея. През деня-може, през нощта-не? Върло незаконно. Тоест-през нощта колата може да е паркирана, но без човек в нея? Удар по частната собственост.Който е глобен с 3000 евро да си завежда дело в Страсбург, разбира се-чрез адвокат

22

въпрос

преди 11 месеца

А може ли да се стои в колата през нощта -и да не спиш през нощта. Примерно да слушаш тихо радио, да четеш книга?