261

Добро утро

преди 11 месеца

ДОБРО УТРО ДОБРО УТРО ДОБРО УТРО..ЧЕ ТО НА ТОВА ДЕРЕЖЕ СМЕ ОТ ОХООО МНОГО ОТДАВНА...АМА ИНАЧЕ ОНЯ ПУСТИНЯК КАЗА БЪЛГАРИЯ ИМА НАЙ ЕВТИНИ ТОЛ ТАКСИ, ВСЯКА ЕДН ЗАПЛАТА ЗА ЛЕКАРСТВА ДА ГИ ДАВА

260

Анонимен

преди 1 година

И най-мъъъързеливото, краааааадливо и тъъъъпо човече също така :))

259

Все

преди 1 година

някой ви е виновен. А вие погледнахте ли се какво представлявате. Сутрин очите не си миете но сте голяма работа. Българина е най мързеливия тип на планетата. Ако всеки си гледаше работата както трябва нямаше да сме на това дередже.

258

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Промяната ще настъпи като свалим Румен Радев от власт!

257

Анонимен

преди 1 година

Щот още има кой да ги храни, цял живот мама и тати бачкат, младите да са добре, пък и кредитите вървят като вода. Мързели неграмотни.

256

Анонимен

преди 1 година

До Жеко Защо тогава имаш ухо на БКП за президент?? То голям "капитализъм".. голямо нещо. БКП с капитализъм са несъвместими неща!!

255

гост

преди 1 година

Ауууу, тцтцтц - значи в САЩ съвременно производство няма така ли

254

Жеко

преди 1 година

До Алексай ся глупости!!Де са ти ясъветски мъшини в БГ-то бе ? Ти може и да си учил ама не достатъчно!БЪЛГАРИЯ Е ДЕИНДУСТРИЯЛИЗИРАНА ДЪРЖАВА И ПОВЕЧЕТО ТУК ДРАСКАЧИ ВКЛ. И ТИ НЯМАТЕ ПОНЯТИЕ ОТ ОРГАНИЗАЦИЯ НА ПРОИЗВОДСТВОТО!!Нямате понятие че съвременно производство се прави когато зад гърба ти стои държавата и НИИ, които ги имаше по времето на соца!!

253

Жеко

преди 1 година

До СтамболовСкъпия ток го въведоха от ЕС и Бойко го подписа тихомълком!Така се плаща зеления преход.

252

Жеко

преди 1 година

До Ха Ха!!!*** хайде бе, за тва са по морето щот взимат по 1350 лв, е да може да им стигат щото не ходят на работа и не правят разходи да издържат работодателя си

251

Жеко

преди 1 година

До Програмистхехеххехе, 33 години сме в капитализъм и все някой пречи на евроатлантическите мекерета

250

Жеко

преди 1 година

До Строителтръгват в четвъртак и петък частниците дето са си надвили на масрафа!Поради горните причини народа гледа да се скатава, ням асмисъл да бачкаш когато не искат да ти плащат!

249

Строител

преди 1 година

Най-дълга ли? Още сутринта в петък започват задръстванията в посока изходите на големите градове и най-вече към Гърция, а сме юни месец още. А това опровергава и второто трърдение, че българите били с най-ниските заплати... Да не говорим, че по мои лични наблюдения народът спира да работи още в четвъртък, задръстванията в София не само в час пик, такова нещо като час пик отдавна няма. Заведенията са пълни и през седмицата, ако поръчаш такси чакането е доста дълго също. Нищо общо с истината!!!

248

Програмист

преди 1 година

Докато има влияние на букерния молец от Кремъл така ще е!

247

Анонимен

преди 1 година

До "Зелен пипон" За 2000 лв. работят толкова, колкото са работили и за 1000лв.. От личен опит го зная! И не ми говорете за мотивации, мотивациите вървят другаде, но не и в Бг.

246

Анонимен

преди 1 година

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

245

Анонимен

преди 1 година

До 244 - Като кажеш "ние", оставам с впечетлението, че вкарваш всички българи под общ знаменател.

244

Ха Ха!!!

преди 1 година

Ами те украинците дойдоха и ви го казаха в очите бе, смешковци! Няма как при масова заплата 1000лв, да плащаш 500лв квартира и да гледаш жена и дете. Дойдоха и ви го казаха как така с тия заплати се очаква човек да стои тук и разни лели с големи бемки и брадавици и мазни косички се изперчиха и казаха като не ви харесва си ходете... и те хората си тръгнаха. И българите и те си тръгват лека полека...

243

Отличник

преди 1 година

Заплатите може би са най-ниски, но това че работната ни седмица е най-дълга в ЕС е абсолютна лъжа. Горе-долу сме в средата по този показател

242

Анонимен

преди 1 година

Вчера отивам да си поръчам удостоверение, че не съм джендърясъл и гледам на входната врата и там пише: Работиме до 12 часа на обед и от 11.15 до 11.30 имаме почивка! Сите управнички - от женски пoл пyшат цигapички и се радват на работата, че упрaвляват мъжете, с пoла им около мъндyрите на потyрите!