66

Анонимен

преди 10 месеца

До ТаняТаня ри си мъж бе още не можеш да раждаш срига вече напъни.

65

Анонимен

преди 10 месеца

До българин /78/ А коя иска за съпруг 50-годишен ерген, минал през ръцете на поне няколко десетки любовници? Не знаеш ли, че и мъжът се изхабява? Или си мислиш, че на младата ти булка ще й бъде приятно, когато върви по улицата подръка с таб, тази и онази да подбутват с лакът приятелките си, да се кикотят в шепи и да описват размера и способностите на мъжкия ти атрибут?

64

Анонимен

преди 10 месеца

По етнос и образование балансирана ли е анкетата? Защото преди 2 или 3 години ни съобщиха, че половината от децата на възраст да бъдат в първи клас, не са етнически българчета. След десетина години те ще са пълнолетни. Тогава да не се окаже, че резултатите от тази анкета са валидни само относно една четвърт от населението на България, което е под 35 г.? Останалите им връстници ще навършат пълнолетие като недоучени, но горди родители на по 3-4-5 деца на държавна издръжка под формата на помощи.

63

българин

преди 10 месеца

От тия 78% които питани,колко процента са жени?Сигурно не повече от 10-15%.Защото категоричното ми мнение е,че младата българка за нищо на света не иска да става съпруга и майка.Но това за съжаление не е само у нас,а в целия европейски християнски свят.Това е жестоката истина.На жената и дай да бръщолеви за кариера,за равенство,и то за да бъде безконтролна.Днес с един,утре с друг,след това трети и т.н.Огледайте се около себе си,и ще го видите.После защо към стара мома?Ами никой не иска урус-ия

62

Св

преди 10 месеца

Да ги не е изпитвал чатбота "Наталия" ?

61

Анонимен

преди 10 месеца

Нормално. В Германия имало Министър по проблемите на Семейството във връзка с раждаемостта и домашното насилие.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Българите искат деца, БЪЛГАРКИТЕ ИСКАТ ПАРИ!!! Само пари!!!!

59

Анонимен

преди 10 месеца

Един мъж безработен или с минимална заплата 600 лв, явно никога няма да намери жена, която да го погледне докато не емигрират всички и не изчезне нацията

58

Анонимен

преди 10 месеца

До 69 това значи,че си се прицелила в 0000000.1 % от всички българи, значи всеки които не взима 5/10 хиляди и нагоре заплата не би го погледнала, значи нацията ще изчезне, ако всички други са като теб.

57

Младияпремиерсхарема

преди 10 месеца

Когато типичната българка почне да се интересува от типичния трайно безработен, слаб българин и тия с малка заплата, а не от бабаити може да иска, и деца за сега само емиграция

56

Младияпремиерсхарема

преди 10 месеца

Българина иска деца но българката, не се интересува от българина, а само от бабати

55

Анонимен

преди 10 месеца

Те може да искат, ама едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто да го направиш. Трябват пари и не само.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Всяка мизерна пенсия в България означава раждането на едно дете по-малко и един възрастен избягал в чужбина. Пенсионерите са над два милиона, смятайте.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Демократите намалиха двойно населението на България. От 9 милиона сега сме 4,5 милиона в България и още 2 милиона в чужбина, които са загубени за България.

52

Пешев

преди 10 месеца

Доган еднолично намали населението на България от 8.5 милиона на 6.5 милиона за 30 години. "Прекрасни" години, нечуван "просперитет", "никаква" масова евакуация на българите към истински, западни държави

51

Пена

преди 10 месеца

Всеки вдигнат процент за пенсиите означава 1 милион по-малко родени деца в България

50

Джо

преди 10 месеца

да обаче младите българи вече не са много млади и са около 10% от населението

49

ОТМЕНЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ

преди 10 месеца

ПРАГА В БРУТО, С КОЙТО СА СПРЕНИ ДЕТСКИТЕ > ЧЛЕН 4А ЗСПД

48

Пфф

преди 10 месеца

Няма как човек, който не е програмист, инженер или лекар да получава над 4 хиляди лева нето, защото няма на каква база да им се плаща толкова. Не ви струва труда толкова и спокойно АИ може да върши 10 пъти повече работа от вас за 20 долара на месец.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Много искат ама нямат желание.