13

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците се застреляха не в крака, а много по-нагоре. Ще има да плащат поколения наред заради болните амбиции на ония в Кремъл.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Най богатата страна в света Норвегия защо не е член на ЕС. Може би защото не иска да плаща солидарно вноски в ЕС и да допринася за благополучието на Европа и европейските народи. Тоест Норвегия не иска да дели богатството си.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Най богатата страма в света Норвегия защо не е член на ЕС. Може би защото не иска да плаща солидарно вноски в ЕС и да допринася за благополучието на Европа и европейските народи. Тоест Норвегия не иска да дели богатството си.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Сега като импийчнат Байден, какво ще правите бе ***?!?

9

Анонимен

преди 10 месеца

На мен ми се струва че Норвежците ще вкарат пари за да няма ядрени аварии в централите ама заглавието е написано по поръчка.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Руският внос се възстанови до предкризисните нива. Руският внос вече се е възстановил до предишни нива в стойностно изражение, а във физическо изражение не достига само 2%. Много се работи по преструктурирането на логистиката. Търговията с Европейския съюз е заменена от други страни. На първо място, това са Китай, Индия, Турция и Азербайджан. Особено се откроява вносът на леки автомобили от "Поднебесната", който през януари-май се е утроил на годишна база. При строителната техника - осемкратно увеличение за същия период.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Гробове на войници, загинали в минали войни, се разкопават в Лвов, за да направят място за наскоро загиналите, - NYT. На гробищата градските власти започнаха да ексхумират немаркирани гробове на войници, погребани през Първата световна война, млади хора, загинали в началото на миналия век, пише вестникът.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Първия и втория "коментари" защо са заключени за минуси. Риторичен въпрос.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Прав е колегата дайте им кеш паричките да заминават с курр ветите по екзотичните дестинации.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Норвегия най богатата държава в света не е член на ЕС може би защото не иска да плаща вноски и да дели солидарно богатството си с европейските народи.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Лелее, целия свят за една Украйна работи и дава,дава, дава милиони, милиарди.. Праща пари, оръжие, плаща на бежанците им. Сандър станаха от совалки политици до Украйна и обратно. И все нямат..все просят, все чакат да получават. Ще каже Украйна е нещо като каца без дъно. Потъват парите като в Украински триъгълник. Абе, да няма офшорки на Зеленски накрая? В нета пишат, че продавал оръжието. Нищо чудно! По време на война се краде като за последно.

2

По добре

преди 10 месеца

Им ги дайте кеш за да могат олигарсите да си вземат най новите ЕС класи и да заведът мръсните укройнки на Сейшелите !! Циркаджий

1

Ау русофилите

преди 10 месеца

Пак ще се изнервят ! Защо на Украйна бе ? Нямате ли възможност на друг да ги дадете че баш на украйна да дразните хората . Дайте ги веднъж на българските русофили