101

ББ

преди 11 месеца

Братя,доживяхме бг резидент на раша да...удобрява Баташкото клане...невиждан позор...Политическите партий да го уволнят веднага!!!или Народа ни ще уволни политическите партий!!!някакви 1400 г. оцеляваме въпреки предателствата и грабежите ви,служенето на чужди интереси!този път ще платите цената...децата ви...внуците ви...САЩ и Свободният са ни партньори и съюзници!

100

ГЕРБ

преди 11 месеца

СЕГА ВСИЧКИ ВЕЧЕ ПРОГЛЕДНАХА И ВИДЯХА КАК НА ЧЕРВЕНОТО ШИМПАНЗЕ РАДЕВ УЖАСНО МНОГО МУ ПРЕЧАТ ПАРТИИТЕ ,ВСЪЩНОСТ ПРЕЧИ МУ ДЕМОКРАЦИЯТА, САМ СИ КАЗА ЧЕ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ И ВРАГ И ХОРА ЗНАЙТЕ ТРЯБВА МУ БЪРЗ ИМПИЙЧМЪНТ И ЗТВОР ЗАЩОТО ЗМИЯТА ДОКАТО МЪРДА И Е ЖИВА НЕПРЕКЪСНАТО ХАПЕ

99

Българин

преди 11 месеца

Този надут Фелдфебел отдавна никой не го взема насериозно! Лошото е , че успя да забие държавата по изтъркан Кремълски сценарий! Рано или.късно ще му бъде потърсете отговорност! Ще го запомним като личният паж на Митрофанова!

98

Руснак

преди 11 месеца

Хасковска ***! Като толкова те интересува България ,прокуратура и правосъдие защо издаде указ за освобождаването на каскета от длъжността главен прокурор а не го изчака месец два да се изядът по върховете да изкара кирливите ризи на Бойко Борисов и да го вкара в затвора където им е мястото със Пепи еврото и компания който обраха българите със милиарди евро и тонове злато???

97

Анонимен

преди 11 месеца

Друг президент с толкова силна позиция по редица въпроси, не се сещам да сме имали. Предишните двама бяха добропожелатели и йесмени.Този президент има куража да критикува. От предишните двама не съм разбрал нещо на въпреки да имат, тяхната позиция в общи линии - "всичко точно, да сме здрави и добри". Така че не дейте да лаете много!Нима ви харесва абсурдната реалност (политическа) ?!

96

Напълно прав

преди 11 месеца

Напълно прав е Радев, ама ония не се смущават да им казват истината в очите! Денков вика "не знам откъде тия заключения" и се сещам, когато купуваха депутати от ИТН и викаха, че не го правят (атанасов от дб), как Радев им каза "Трябва да си политик със стаж, за да можеш да се правиш, че не виждаш онова, което ВСИЧКИ ВИЖДАТ"! Спомням си след скандалния запис, като ги направи на 2 стотинки в Президентството при връчването на мандата как наглеца денков каза "има неща за оправяне, ние ще направиме".

95

РуZZkий мир

преди 11 месеца

Много е умен нашият наттовски генерал и комунист,с една дума хибрит ,между Московски агент и уж про западни комунисти,ами защо не го махна преди този Гешев , с твоите кабинети ами сега пак другите виновни типично по димитровски у ленински ,ние винаги сме прави на голият тумбак чифте пищови

94

гост

преди 11 месеца

Осемте Джуджета !

93

Зозо

преди 11 месеца

Партиите търсят свой човек?!? Ами твой човек ли да търсят бре Рундьооо? Май ти излезнаха грешни сметките, че ПП и Боко няма да се разберат, а? Айде събирай си багажчето и на село. След Гешо, ти си на дузпата. Ич няма да те бавят, даже и Корни ще гласува против теб.

92

Баир Будалов

преди 11 месеца

Радев, ти като назначи деса за секретарка в ген щаба, нямаше такива предразсъдъци. Що така?

91

Без накисване

преди 11 месеца

Переме ли, переме ли ... айде спирайте пералнията вече, че на банкянската мутра му се завъртя свят.

90

хахахахах

преди 11 месеца

гОлем мозък, не една, не две, а всички партии - един свой човек. АЛОООООО. дай имена!имай достойнство и ЧЕСТ. ако разбираш раликата. . . ., другарю

89

Анонимен

преди 11 месеца

А бе къде е Батко бе. Никакъв го няма, повече от месец. А и другите герберастки активисти се покриха. Дори Добрев, Биков, Сачева, Къдравата Сю и Смръдлата от Дулово.

88

МУРЗИЛКА

преди 11 месеца

Кога Радев беше искрен-когато попита Карадайъ "Коя е твоята родина"(предстояха президентски избори) или когато ги прие и яде турски баклавички,и си приказваше сладко с ДПС.Отива и открива залата в Бургас-това работа на президета ли е?Там трябваше да е ББ-неговата гордост,но не беше поканен.Махнаха(шефа на Булгаргаз)човека от неговата хорота и той скочи на правителството и се започна яка критика.Подава на Денков папката и злобно промълвява-да не сес състави правителство.Голям комплексар.

87

зБОГОМ ФЪРЧИЛО

преди 11 месеца

СЕГА ЩЕ НИ ЧЕТЕ РЕЧИ САМО НА НОВА ГОДИНА.

86

Анонимен

преди 11 месеца

Гаварит Масква: Браво, точно превежда от руски речите.

85

ВСИЧКИ СА ЗАД ББ!

преди 11 месеца

КОГАТО ВСИЧКИ ЗАСТАНАХА ЗАД ЮМРУКА СРЕЩУ ББ, БЕШЕ ДОБРЕ? СЕГА ВСИЧКИ ЩЕ СА СРЕЩУ РАДЕВ!

84

Румен Радев БКП

преди 11 месеца

РУсия ще победи за 1 месец...Слушайте ***!

83

Безпартиино сираче .

преди 11 месеца

След Гушев на ред е Радев.Има всички условия НС да го свали. Най доволна ще бъде Нинова.

82

ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!

преди 11 месеца

КОГАТО ГЕРБ БЕШЕ ОБЩ ВРАГ ВСИЧКИ ЗАЕДНО С ПРЕЗИДЕНТА ЧЕГЪРТАА, ЧЕГЪРТАА, НО НИЩО НЕ НАПРАВИХА. СЕГА МАЙ ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ Е ОБЩИЯТ ИМ ВРАГ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ?