20

Анонимен

преди 10 месеца

Ами честито ви увеличение, все пак депутатските заплати се актуализират 4 пъти годишно и то със специален закон гласуван от самите тях. От къде другаде ще дойдат парите за техните заплати ако не от увеличеното ДДС?

19

Western

преди 10 месеца

Първо - аз знам и мога да смятам, но от техните сметки нищо не се разбира и не познавам човек, който да може нещо да разбере. Второ, и да разбера как е смятано, и да не разбера точно, ясно е, че сметките са натъкмени. Както на тях им изнася. Нямат коректно търговско измирване на продавания продукт - топлинна енергия. Принуждават хората да плащат всички техни загуби, сградна инсталация, която варира в доста голям диапазон, уж можело сами етажните собствености да си избират.Крещящи безобразия.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Парното го приключвам още догодина, когато завършвам ремонта на къщата и се махам от града и от Топлофикация.

17

до 16

преди 10 месеца

Не са те накарали. Навил си се. Можеше да протакаш няколко години още.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Аз пък питам защо миналата година ни накараха да сменим уредите за топлинно счетоводство с такива, които се отчитат дистанционно, а тази година отново искат да сме си по домовете следобед в работно време, за да дойдат да ги отчитат, влизайки по апартаментите?

15

Анонимен

преди 10 месеца

А кво стана с Вальо Топлото, приятелчето на Боко Тиквата. Пляцика ли се още в жакузито с манекенките ?

14

Топлото

преди 10 месеца

Тя таксата ясна но пак няма да отчитат ежемесечно дори и дистанционно и пак ще има изравнителни. Всичко е въпрос на желание или политика. И златен да е топломера ако не искат да го отчитат всеки месец ще е пак същата след 2027.

13

до 11

преди 10 месеца

Ами защото има инфлация. И работниците в Топлофикация искат пропорционално увеличение на заплатите. Или ти си мислиш, че може би трябва да работят без пари.

12

Анонимен

преди 10 месеца

А що ще ме задължават да си сменям топломера, ако работи коректно.

11

Анонимен

преди 10 месеца

А сега да рекат що дигат цените, като падна цената на газа и също, че трябва да се плаща годишна такса около 40 лв за поддръжка на дист. топломер

10

До 8

преди 10 месеца

То тва ясно, ама ми кажи икономическата логика, цената на еденица трябва да е еднаква

9

Топлото

преди 10 месеца

Да то това ясно. Не е ясно само защо ще ни задължават да си купуваме нещо което е за тяхно удобство(и за наше) и те няма да го позлват и да отчитат ежемесечно. Водоснабдяването да не са по-*** и да обикалят всеки месец да си събират показанията, а тези да немогат/неискат(да работят).

8

Анонимен

преди 10 месеца

Зависи от броя ползватели. Дели се на тях и се получава сметката. Когато има повече ползватели, сметките са по-ниски. И обратно. В нашия вход само двама ползваме парно (от общо 14) и сметките са ни високи. Брат ми живее във вход, къдеото 22 от 24 апратамента ползват парно и сметките са им ниски. Там е заровено кучето.

7

Дзивко

преди 10 месеца

Само искам да ми обяснят, как еденица енергия от топломера в наши блок е 5лв (примерно), а в съседния блок е 3 или 6 лв, ей тая логика ми бяга, сега гледат кво е влязло в блока и после делят на устройствата, ако някой не е доволен преразпределят, горе долу ял не ял все си прецакан

6

Св

преди 10 месеца

Моята драма приключва още тая година, ако пак е толкова топла като миналата зима, режа всички тръби на парното, и изобщо няма да слагам топломери, моето парно е с хоризонтална инсталация и трябва апартаментен топломер за 400 лв., толкова ще ми е тока на инверторен климатик за 2 зими ... А след 5-6 години пак ще се сетят да сменят нещо.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Не съм съгласен да си слагам уред за дистанционен отчет. Вместо дистанционен отчет трябва да има възможност всеки да може да си отчита показателите и да ги праща към съответното място. Само ни набутват с все по-скъпи и сложни уреди. Ще стане като с касовите апарати които за някакво обновяване ще трябва да се сменят.

4

Топлото

преди 10 месеца

И златни топломери да си купиш ако неискат да ги отчитат всеки месец пак ще си получаваш изравнителната сметка. Незнам защо Водоснабдяването не ги мързи да отчитат водомерите всеки месец, а тези не отчитат даже и дистанционните топломери всеки месец и пак правят изравнителни сметки. Така че и златни топломери да им купите след 2027-*** пак ще е същото понеже няма да има кои да ги отчита както и сега.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Отмъщението на Ромската принцеса.

2

силно замислЕна

преди 10 месеца

И кой закон ще ми гарантира, че дистанционно отчетеното е моето, а не на комшията?!

1

Бегайте далече

преди 10 месеца

От мошеници