57

Истина

преди 1 година

това чака народът толкова години, да се скарат в мафията и някой да започне да изважда доказателства срещу другите. Ако Гешафта има такива сега му е времето цял сват да научи и да имаме премиери и министри за по 15 и повече години в затвора и с конфискуване на имуществата им които са от усвоени евро субсидии

56

Анонимен

преди 1 година

Госпожице Минджева, наясно ли сте, че заемате позицията си след извършен държавен преврат?

55

Анонимен

преди 1 година

Капитан Очевидност ))

54

Сатир

преди 1 година

тази временна комисия, която ще бъде изцяло публична и ще осветли казусите много повече, отколкото те биха се осветлили само от развитието им в рамките на наказателното производство.- Тоя измисли топлата вода, другарските съдилища и отвори затвора покрай Белене.Браво на момчето, даже можело нещо!!!

53

Анонимен

преди 1 година

ГЕШЕВ БЕ ИЗДИГНАТ ОТ МИЛИЦИОНЕРСКАТА МАФИЯ

52

Анонимен

преди 1 година

Пеевски (ДПС)- наМагнитен (ДПС са проклятието...), ура! Резултат- ходите му на крака, в стаята на Проклятието, обсъждате нещо (конституционна реформа)

51

Анонимен

преди 1 година

Заради този с фалшивия ковид тест спряха предишното народно събрание. Иначе нали е умен сам си призна че са неспособни да свършат каквото са обещали .

50

ти да видиш

преди 1 година

А ти сега седиш на една маса и ще ковеш закони,ще променяш Конституция с тези,които инсталираха каскета,използваха го и после го изхвърлиха.......Но за вас това не е проблем....Вие сте пичове,които ще изкорените корупцията и ще борите мафията....с кого...това заболяване се нарича раздвоение на личността.....

49

Ами

преди 1 година

Направиха го заради вас беплондер !

48

Анонимен

преди 1 година

Цвилещото недоразумение Н.М., отново седна на зам председателството място в НС.

47

Анонимен

преди 1 година

Абе калистурко нали за да са стояли зад гърба му и те са ползвали от ублагите му значи елементарната логика узначава че и те са ръфали от баницата тогава каква работа имат там.???

46

Анонимен

преди 1 година

43 ГЕРБ просто неискат да поемат вината за поредния провал на некадърниците от ПП,ДБ. Те манипулираха машинния вот, който ползваха на последните избори. Реалните победители са ГЕРБ и Възраждане, последните, за съжаление.

45

Анонимен

преди 1 година

Но ПП,ДБ получиха подкрепа от "тези които стояха зад Гешев 3 години", за да управляват сега. Освен това, тези които подкрепяха Гешев го "отстреляха", за да угодят на ПП,ДБ, които непрекъснато искаха отстраняването му. А това са: Кирил Петков, Асен Василев, Христо Йорданов, Атанас Атанасов, Надежда Йорданова...ПП,ДБ. Това бе част от огромния компромис и желтви на ГЕРБ, за да има България редовно правителство. И така, аматьорите от ПП, с 32 депутата искат отново, цялата власт. Наглост!

44

Анонимен

преди 1 година

Да бе, наистина, къде са гербавите айдуци от шайката на ромския Тулупар?

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 - Не приятел. Навън има буря. Силан буря и в мометна яко вали всеки, които се е показал. ГЕРБ просто искат да останат сухи. ПП и ДБ ще оберат пешкира за ВСИЧКО което са направили ине са направили.

42

Анонимен

преди 1 година

А бе не ви ли е малко странно как внезапно изчезнаха всички герберасти, начело с похотливия им Вожд. Повече от месец никакви ги няма. Май от Козяк ги стискат здраво с компромати за 12-годишните им кражби.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 - Аз по-скоро си мисля, че ще напарви патерица на ГЕРБ и изсмуче малко гласове от разочаровани ПП-та, ДБ-та, ИТН-та и даже чудещи се ГЕРБ-аджии.

40

Анонимен

преди 1 година

Тез, които стояха за гешев са носещата колона, на която се крепи "правителстовто ви".

39

Анонимен

преди 1 година

Гешев го пратиха в пенсия. Сега на негово място е същия тип изпълнител. Промяна няма. След записа със заявката за изпиране на Борисов и размотаването му по комисии, едва ли някой все още вярва в ПП-ДБ.

38

Анонимен

преди 1 година

Ритайте Сарафов... Каква съдебна реформа ще правите без това? Каквото и да решите, този гр0зен плъх трябва да си тръгне..