670

Потрес!

преди 10 месеца

Ауууу как може толкова много народ да се правят на еколози, като един от Вас сигурно не си изхвърля цигарите в кофите по градовете. Вие сте не просто анти българи ами с изключително ниска стойност. Мъчно ли Ви е, че не е онова грозно знаме с цветовете на дъгата? Отивате си към държави като Холандия или Германия там за всички от Вас няма проблем за Вас и без това сте с нищожни човешки ценности !!!

669

Анонимен

преди 10 месеца

Флаговете - апотеоз на отминалото ни време.Един е флага над всички и той е пиратски.

668

Анонимен

преди 10 месеца

Тук се слуша мойта воля,аз съм го строил.

667

Анонимен

преди 10 месеца

Дърветата изсякоха ,оголиха планината,мечките слизат в селата,а вълци - ако още има ,ще припикават пилон,щото им замирисало на чеверме.Авджии ще пазят народа.А може да дигнат бараки и капани...феодали с рая,ама горди, със знаме.Пу-у!

666

Анонимен

преди 10 месеца

Знамената ще се сменят пилона ще си стои,а какво ще има вътре в пилона,ще знаят само тези,които ще се търкалят под него.

665

Анонимен

преди 10 месеца

хората от наводнените места още чакат горките някой да им помогне, коритата на реките неизчистени, тези ми строят пилони в гората!!

664

Анонимен

преди 10 месеца

Само антибългари като от ДБ/Дайте ни България/могат да бъдат против да се вее българското знаме на връх Рожен.

663

Ленко Апостолов ЕГН4

преди 10 месеца

Засрамете се бе! От 30 години в тая държава освен да се руши и строят хотели с краденото,друго не се е вършило.Някой взел решение да вдигне фундамент на най святото/Българския Флаг/,и се юрнахте да плюете.Един пилон е това,гордоста на всяка нация.По Българското Знаме ли вече започнахте да плюете?!?!?!

662

Анонимен

преди 10 месеца

И за ко ни е тоя пилон? Че има повече пари за пенсии, за детски градини? Ще създаде работни места? Мне, че си избиваме комплексите с най-високия пилон!!!!!!

661

Анонимен

преди 10 месеца

Абе я махнете тая държава,че да мирясате най-после!Натресоха ви всякакви лгбт,***,евроатлантически ценности и вся осталная *** и нищо не плещите,продажно племе,а такъв вой се вдигна за един пилон с националното знаме!Ами тЪЪпи европродажници,ликвидирайте си най-после скапаната държавица и да мирясате най-после.Тя и без това е заплюта от еврейчетата и те са изчислили,кога скапаният "народ",който населява тази Територия ще изчезне.Близо е,има няма едно две десетилетия и край на мъките ви!

660

До 720

преди 10 месеца

Всеки сантиметър от територията на България е достоен за българското знаме !

659

Анонимен

преди 10 месеца

не да няма знамена бе, не му е там мястото, бавно загряващи реотани!!!

658

Зелен пипон

преди 10 месеца

Такива пилони тряба да има и на всеки КПП на границата! Особено на българо-северомакедонската граница!

657

Зелен пипон

преди 10 месеца

Бетонът е на 2м от повърхността. Ще се скрие, а всички следи от строителството ще се рекултивират. Какво толкова сте се завайкали за природата? Явно мотивът е друг - да няма български знамена!

656

Анонимен

преди 10 месеца

слагайте знамената на училища държавни ( и не само) институции а не в гората! как се вписва в природата там? затова Бг изглежда толкова и мърляво в сравнение със Западна Европа!! Никакъв ред- само идете около язовир Батак например да видите как са нацвъкани хаотично и безразборно разни кичозни постройки! ама нали е частен имота , всичко може пълна ц..иганuя!отврат!

655

Анонимен

преди 10 месеца

Този народ заслужава съдбата си!Сложете американското или украинското знаме и няма да има гък.

654

Анонимен

преди 10 месеца

Значи български флаг ви пречи,защото един пилон ще унищожи природата,а не ви пречи,че години наред се изсичат незаконно българските гори и дървесината се изнася.

653

Анонимен

преди 10 месеца

нас,рахте морето с бетон, сега и там започнете!! Mалоyм,ници!

652

Анонимен

преди 10 месеца

по тая логика можеш да направиш и публична тоалетна там, щото бил частен имота, ха ха Швейцария на Балканите?!бай ганьовски манталитет-нормално е за тия географски ширини!

651

Веско

преди 10 месеца

800 коментара под това блудкаво излияние с плитка манипулация!? Какво значи "с подкрапата" на президента и кои задлъжнели фирми са правили дарения? Никаква идея за журналистика. Обаче ДБ било се заинтересувало! Ами да се заинтересува какво стана със стената на Алепу. Зариха ли я? Или вече не е новина? Човека им каза през поляната има цял път от камионите дето секат гората, ама и това не е проблем. Проблем бил един кол.