51

Тихомир

преди 10 месеца

Значи кщогя 3-4 мангодая опозорят портрет на Левски или Българското знаме - почти няма проблем. А сега - може и в Белене да ги пратим??? Що за критерий.

50

Анонимен

преди 10 месеца

За развяване на украински знамена в България включително от държавната администрация не само че няма наказания ами поощтрения а това си е родоотстъпничество. Не виждам някой в Украйна или украинците в България да развяват български знамена въпреки че бг. правителството ги издържа.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на героя запалил знамето на терориста и крадеца нато!

48

АРЧИ

преди 10 месеца

Знаме на терористична организация трябва да се пали и да се забрани със закон

47

В.

преди 10 месеца

Редно е първа да проверят източника!

46

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 47 - Амин!

45

Анонимен

преди 10 месеца

СКОРО ЦЯЛОТО НАТО ЩЕ ИЗГОРИ

44

Натовеца

преди 10 месеца

имаме и в телеграм ***/realvirtuozzo

43

Натовеца

преди 10 месеца

Който иска да гледа как клипчето да заповяда в канала ми в тикток @Virtuozzoreal или канала ми в тубата Virtuozzo !Благодаря на всички за подкрепата ,чакам прокуратурата и данс да ме пратят в Гуантанамо сега :) За мен няма по-голяма чест да се опълча срещу съвременият фашизъм !Искрено вас Николай Ангелов (Virtuozzo ) от ПЛовдив !

42

Натовеца

преди 10 месеца

AЗ БЯХ аз съм съм човека който изгори и поруга синият натовски *** Николай Ангелов ,чак днес.бг ме отрази :) Който иска да гледа отговора ми в канала ми в тубата Virrtuozzo и в тиктока @virtuozzoreal ! Сега има малко неточности парцала на нато го поругах и изгорих преди месец и изпратих видеото на всички медии и на атлантическият съвет !Те чак сега ме отразяват !Даже се притесних ,че няма да ми обърнат внимание !Не съжалвам за нищо заставам гордо зад действията си и ще го направя пак !

41

смешни

преди 10 месеца

паметници да трошим можем знамена на нато не можем,то ако бяха изгорили Българското нямаше да се вдигне толкова шум

40

Помнещ

преди 10 месеца

Това че днес,се " горят знамена" на НАТО в България,мен лично Не Ме изненадва! Защо ли? Защото много българи,и до днес Не знаят,как аджеба,се пръкнахме и Ние там! В този военен Американски блок,Главните виновници са 2 ***! Петър Стоянов като президент и Стефан Софиянски като служебен премиер! Самостоятелно " решение" да подадат " молба" за там! Без референдум или " политическо решение" на държавата! Така че,несъгласните че " членуеме" там днес,могат Лично,да ги попитат Защо? Кое налагаше това ??

39

Анонимен

преди 10 месеца

С това ли се занимава прокуратурата ??? Значи нямаме прокуратура . Кога ще отидат до Банкя тия ? Никога ли ?

38

НАТО

преди 10 месеца

До 39 Ей социопат взимай си лекарствата

37

Анонимен

преди 10 месеца

Какво е "нато" че има "знаме" и това "знаме" е защитено от каквито и да е закони? Ако изгориш "знаме" с хомодъга, това също ли ще е "хулиганство"? А В СЪЩАТА ДЪРЖАВА - ЗА УыБИЙСТВО -ПЕТ ГОДИНИ ааа гонете истинските престъпници дето изгорили "знаме" на "нато"

36

Анонимен

преди 10 месеца

И що бре? Та това е Необяснима " любов" към " НАТО"!! -:)Предполагам,че Доста българи Биха Го направили! Жалкото е,че Нямат достъп,До този Дом " отрязък" от ПЛАТ! Сещате се какво бих написал,но " системата" ще го " отрази" като звездички!-:)))) Браво на този Българин!

35

Ще

преди 10 месеца

го палят не ами... Даже направо в центъра на София пред президентството да го запалят! И то не само едно, а всички натвски знамена да се изгорят! Сатани!

34

Анонимен

преди 10 месеца

А кога ще се самосезира прокуратурата за златото ни, което изнася Канада с години?

33

Това не е

преди 10 месеца

престъпление!!! Кога ще се самосезирате за кюлчетата, за големите кражби, убийства .... Бедната България я яхат само за да я използват като територия и младите да работят за богатите на запад.

32

КОНСТАНТИНОВ

преди 10 месеца

До АнонимеН СКРИИ СЕ БЕ АМЕРИКАНСКА ***.