60

Анонимен

преди 11 месеца

Минус за ББ не ми се хваща .Що тъй.

59

иСбирател

преди 11 месеца

Тия гадо ве, що оставиха дрогарката Импе к сова без аванта ве?

58

ББ

преди 11 месеца

скъсани листа сте госпожо...гАспадапя ви путин ви скъса...спря ли ви парите?бСп не са Българска партия както и ***-дпс-гроб!едно сте,манипулирате хората в опит поне единият от вас да оцелее и да ограбва Народа ни в полза...путин...путин ще ви потърси сметка..бъдете сигурна...на децата ви на внуците ви...кгб имат още доста време докато САЩ и Свободният не им обърнат внимание,кога ме попита как искам да живея г-жо???до кога ще ми налагаш как да живея...раша???

57

Анонимен

преди 11 месеца

(((((((((((((((((((((((((((( Space-Quanta-Flux SQF )))))))))))))))))))))))))))

56

Анонимен

преди 11 месеца

В природата няма добро или зло, всичко е един спектър, който човек е олицетворил съгласно изграждащите се в него морални ценности и произтичащи взаимотношения със същества сходни по разум и интелект. Ние създадохме и историята и времето, и с нашия край ще си заминат и историята и времето!

55

Анонимен

преди 11 месеца

Всъщност няма време, няма пространство, няма начало и край. Всичко това е наша човешка /изкуствена проекция, а не природен закон. Ако в гората падне гръм и разцепи дърво и никой не чуе това или разбере по какъвто и да е начин за случилото се - има ли някакво действие в края на краишата? Има, но тъй като няма кой да "регистрира" случилото се, действието "като, че ли не е станало".

54

Анонимен

преди 11 месеца

Всяко съоръжение на Земята.. всяка линия начертана на Хартия.. написана Дума или Буква нарушават пространството на физическия Вакум и той реагира на това със създаване на торсионни полета(ефект на формата). Имайте на в предвид, че веществото винаги има торсионно поле.. в което понякога се влюбва.. Съотношението между енергийните кванти (фотони) и материалните частици (нуклеони) е приблизително два милиарда към едно! Видимата материя е само една милиардна част от реално съшествуващата Вселена!

53

та така

преди 11 месеца

е теб ли да изберат бе импексова ? тая не може да преживее че никой не я отразява , а се хвалеше че без нея правителство не можело да има . жалка работа , а да , и смешна !

52

Анонимен

преди 11 месеца

Общото мeжду кoмунистите и мюсюлмaните е бoлезнения стpемеж към влaст и блaгосъстояние. Ценнoстите им обaче са рaзлични. Едните искaт паpи, влaст и жени и то на зeмята, дрyгите - на нeбето.

51

Ели

преди 11 месеца

Лъжкинята от Крушовица пак прави интриги.Е нали беше министърка на Киро ,защо не го спаси , привлече , а се мъчи,поти две седмици преговори водихте и на края едно голямо нищо.И това какво показва,че си некадърна.Бяхте станали по- ниски от тревата но и това не ви помогна.Не си нищо повече от една посредствена интригантка

50

Анонимен

преди 11 месеца

А пък БСП е в историята.

49

Буч

преди 11 месеца

Който много се лакоми за министерства накрая остава без нито едно.

48

Анонимен

преди 11 месеца

Когато е очевидно как са аматьори защо де не ги изигреаш професионално?

47

Газ П*кае другарката

преди 11 месеца

На следващите избори са на 5% а на по - следващите на 3% и чао чао "столетнице" вредна ...

46

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

За " девойката " , която си е разтворила краката всичко се реди между краката и .

45

Ами

преди 11 месеца

И тя също.

44

Ганчо

преди 11 месеца

Нинова ,тоя акъл дет си зела да го хабиш за това кво праят другите го впрегни за твойта си партийка

43

Аман от марионетки

преди 11 месеца

По цял ден БСП, ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, ДПС-по-прикрито, и те облажват Кичук - Македония. Никой не мисли за хората наводнения, високи сметки парно,ток, води, монополи, тихо въвеждане на дигитални глупосТи агресивно в живота ни, референдум евро, Мир, жестока инфлация. Писна им да им слушам пренията на "марионетките", кой по-кокъл да захапе от пържолата. Хората изнемогват. Това не е държава. Треволяци неокосени в центъра, ще плъзнат змии.

42

Анонимен

преди 11 месеца

Злобата, наглостта и лъжата на това нищожество са безкрайни!

41

toti

преди 11 месеца

Ясно е че си ядосана и така говориш ,уж да РЗВАЛИШ ОДУРМАТА,но НЯМА ДА Я БЪДЕ !!! Ще седиш и чино ще кротуваш ,щото КАРТИТЕ СЕ НАРЕДИХА !!!