229

Жиката

преди 1 година

Англия има да плаща на половината свят.

228

посмали малко

преди 1 година

Този екземпляр много ***, бе хора! И доста грозен. Като какъв го играе в коварния Албион! Май там си правят някакви сметки, ама без кръчмаря в случая! Британската империя отдавна се разпадна, но някои в кралството все още не могат да го приемат за свършен факт. Светът отдавна не слуша и изпълнява техните желания.

227

Тошо

преди 1 година

Значи, казваш така ....който чупи купи!Ами че то ако е така, значи оръжейната индустрия да затворя !А някой да пусне бомба за 1000 лв., послееее репарации на 10 000 !Здравей мир, чао война!Сериозно ... логически би следвало да е точно така, дори и със замърсяванета на климата

226

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Много са нагли. Една водородна ракета и острова го няма. Ах ти коварни Албион, както би възкликнал римлянина!

225

Анонимен

преди 1 година

Когато от метрополия на САЩ си станал сателит на САЩ... речта му е написана в посолството в Лондон.

224

Анонимен

преди 1 година

Кога ще платите на иракския народ за заграбения нефт?

223

Анонимен

преди 1 година

Досега не се е чуло победителите във войните да плащат репарации. Така че Украйна ще плати цялата сметка за войната до последния убит руски войник...

222

Анонимен

преди 1 година

ИРАК - агресия под изфабрикуван от наглийците предлог... кога ще платите?

221

Анонимен

преди 1 година

наглийската пропаганда е най-безогледната... вие ще платите ли че въвлякохте Украйна във война като не дадохте гаранции за сигурност на Русия?

220

Анонимен

преди 1 година

Хубаво ама Сащ защо не платиха за Ирак, Афганистан и Либия.

219

Анонимен

преди 1 година

Тея в Лондон що не си направят брат и сестра. Аман от Елтън Джон и други гнусни островитяни. Никой няма да даде една стотинка за Украйна, плюс ако някой трябва да плаща това сте вие и започнете с Либия, Ирак и Афганистан.

218

Таварищи

преди 1 година

Изчезвайте в Сибир

217

Русуфилите пикат

преди 1 година

Газ..Таварищи...Ние мразим Русия

216

Спасов

преди 1 година

Русия не е никаква империя а едно кално село. Китай ще вземе източна Русия. Западна Русия ще е в гражданска война 50 години макар че там са само селяни.

215

Джо

преди 1 година

Бог да прости Русия... и най-вече Путин

214

Фарс

преди 1 година

Разбира се, че Русия ще плати, но страната повече няма да се казва Украйна!

213

Анонимен

преди 1 година

Хайли лайкли Русия ще откъсне своето , а останалото ще кърви дълго. И ще се случи така, защото Русия и империя и е такава, защото не дава своето, но може да вземе и вашето ако не внимаваш в картинката. А украинците не внимаваха изобщо и го отнасят жестоко, искрено ги съжалявам. Русия се разправя с тевтонци , шведи , поляци , французи , немци , татари , монголи , китайци , турци , японци , та Зеленски ли щял да ги спре. За да я спасят Украйна НАТО трябва да влезе там и пак не е сигурен резултата

212

Мяу мяу

преди 1 година

На Блеки, ако не лае ще му купя храна от магазина за *** на Д-Р Стефанов. Блеки не е лош. Той не хапе, защото зъбите са му гумени, а само лае.

211

Бау бау

преди 1 година

Блеки, легни долу! Добро момче.

210

Кю Мюр

преди 1 година

До Ту..... Това на снимката е Британски министър .... Те в правителството на Великата Британия нямат НИТО ЕДИН бял .... А скоро и в Парламента им няма да остане нищо бяло . Точно преди час гледах как на Лондонския Прайд как третополовите откачиха и хвърлиха на земята британския флаг , докато оня със дъгата се вееше ... Никой не реагира от насъбралите се "британци" ..... Жалка гледка.