70

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен: Като ти наранят детето или по-лошо от някой, дето си мислел, че е се е бил с вятърни демони, а отсреща е било детето ти, друга песен ще запееш.

69

Анонимен

преди 11 месеца

Пускайте смъртните присъди за употребяващи и за разпространители и за производители. Хем ще ичезнат тези, които практикуват, хем другите ще се освободят от бремето. Просто и логично. С публични екзекуции.

68

Анонимен

преди 1 година

При продължителна употреба - висок толеранс(с необходимост да смъркате повече) и неизбежен риск от инсулт, сърдечен арест и бъбречна недостатъчност. Освен това химически чистата доза цена по-голяма до 10 пъти от пазарния бооклуук. И ще ви натежи на портфейла.

67

Анонимен

преди 1 година

При продължителна употреба - висок толеранс(с необходимост да смъркате повече) и неизбежен риск от инсулт, сърдечен арест и бъбречна недостатъчност. Освен това химически чистата доза цена по-голяма до 10 пъти от пазарния бооклщук. И ще ви натежи на портфейла.

66

Анонимен

преди 1 година

При продължителна употреба - висок толеранс(с необходимост да смъркате повече) и неизбежен риск от инсулт, сърдечен арест и бъбречна недостатъчност. Освен това химически чистата доза цена по-голяма до 10 пъти от пазарния ***. И ще ви натежи на портфейла.

65

Анонимен

преди 1 година

Cocaine is a Schedule 2 controlled substance, but its not a narcotic. Its a stimulant like caffeine or amphetamine. Кокаинът е силен стимулант, който предизвиква чувство на еуфория. Стимулантите ускоряват импулсите, протичащи от мозъка към тялото и обратно, като могат да ви накарат да се чувствате по-бодри и енергични. Това си има цена: при еднократна употреба - емоционален срив с глад, чувство на депресия, тревожност и умора след 6-12 часа от приема.

64

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирате ли, защо много скоро араби и китайци ще превземат тотално Европа. Алкохола, наркотиците и разврата им помагат много.

63

Станке Димитров

преди 1 година

Дупница - Град на фармацията бухахаххаа

62

Гел Паччъ

преди 1 година

Ооооо не драги мои, бедния еврогей пари за кока няма.... Но аз и отличниците от Хувефарма ги гощаваме с талк и сода каустик със същия ефект вече две десетилетия бухахахаха

61

Анонимен

преди 1 година

Човека от както се е пръкнал на тая земя се друса с разни неща. Едно от първите неща които са започнали да правят хората докато са живеели още в пещерите още преди 120 000 години е било да вземат наркотици. Като са пробвали кои растения стават за ядене с течение на времето са установили че някой растения имат и други ефекти. Първо са открили магическите гъби. Всички наркотици растения са били издигнати в култ. Във всяко племе е имало специален човек който отговаря за наркотиците.

60

Анонимен

преди 1 година

Легализация, изсветлявате на бизнеса и да се продават в магазините с опаковка и доказано качество. Във всеки супермаркет както има щандове за алкохол, за кафе и за цигари, така ще има и за другите наркотици. Друг начин няма. Хората никога няма да спрат да вземат наркотици. Даже употребата ще се увеличава все повече. Ами поне да го направим както трябва и наркоманите да знаят че ще вземат нещо качествено и на добра цена

59

Анонимен

преди 1 година

Извода е ясен. След толкова пари хвърлени през годините за борба очевидно полза никаква, само еди трилиони хвърлени по дяволите. Вещества влияещи на съзнанието и възприятието са се употребявали още в древни времена е пак ще се употребяват. То е очевидно. Да се декриминализира всичко по примера на Португалия и нещата ще се оправят.

58

Анонимен

преди 1 година

Тридесет процента от кокаина в Европа се вкарва от Борисов и неговите авери. Цял свят знае ,че дели печалбата с шефовете на ЕС и ЕНП.

57

Георги

преди 1 година

А за алкохола? - най-смъртоносния наркотик, причинил пряко или непряко смъртта на повече от всички заедно умрели от другите наркотици. С най-тежката зависимост, която разрушава напълно човека и е трагедия и за неговото семейство? И държавите какво правят за това? Нищо! Тръгнали да се занимават с трева и магически гъби. Кой е умрял от трева? Никой! Лицемерно общество, изобщо няма да им спазвам законите.

56

Анонимен

преди 1 година

И в Северна Корея не е като да няма наркотици. Държавен бизнес навсякъде, надали има изключение някъде.

55

Живко

преди 1 година

Аз употребявам много кокаин и смятам, че социализмът с право е обявен за престъпен строй, щото тогава наркотици нямаше.

54

Анонимен

преди 1 година

Чудесно, по този начин света ще се изчисти от плявата, това е най-добрия начин.

53

Българин

преди 1 година

Аз не казвам, че в България е лошо! Ако си бачкаш и не те мързи е супер! Но тези наркомански истории и гейски глупости ги има по цял свят! И в Америка и в Русия!

52

до 53

преди 1 година

То пък в Америка защото е много хубаво.. особенно в по-южната част. Там може да те гръмнат на улицата защото си погледнал на криво някой черен. Европа е най-добре, а в момента ако си Българин и имаш добра работа в България - няма по-добре място за живеене ! Прекрасна природа.. хората са малко диваци, но не са лоши :)

51

Георги

преди 1 година

Има наркотици защото държавите го позволяват.. сами си съсипват народите! Много бързо може да се изкорени наркоманията - въвеждат се Крумови закони, дилърите ги разтрелват публично и да видите как за 1 година всички ще забравят за наркотиците.. Но няма воля! И колкото и да плюете България, ние сме доста по-добре от "белите държави". Там е тотален разпад на обществото ! Най-вече във Франция и Англия.. Гермяния са следващите... т.наречените ВЕЛИКИ СИЛИ.. :)