11

ЛОПАТАР

преди 1 година

А когато махнаха Гешев беше легитимен!

10

Анонимен

преди 1 година

Не е ли по-добре висшите съдии да си гледат Съдийската колегия, а прокурорите и следователите - Прокурорската колегия. До преди15-ина години имаше проблеми със съдиите -там ССБ комндваше и караше доброзорно съдиите да стават членове на ССБ. Сега съдия Дишева критикува избора на гл.прокурор - трябвал да стане от Пленума на ВСС,където съдиите да си кажат мнението за прокурорите Защо не критикувахте избора на Гешев,когато той беше единствен кандидат и прокурори и следователи гласуваха за него?

9

ББ

преди 1 година

ама това е нелепо хора...очаквате Справедливост от хора назначени от руското посолство...организиращи си "атентати",заплашващи се с убийства...това да не им е рАсия?САЩ Народа на България има нужда от подкрепа...рико и магнитски за доган борисов!!!основните слуги на путин!!!не е дипломация...не е либерално...не е...Българите биват Украина...през бели якички на кгб и обслужващи ги ОПГ като дпс-гроб...легитимирани и защитавани от енп и еС...обслужващи ги държащи ги на власт...Справедливоста и Бог

8

Анонимен

преди 1 година

" Политическата класа" в България в момента е същата работа "момче"!-:) Изобщо какво Истинско има в момента в България? Те не са виновни! Виновни са всички Останали в България! Освен тия 25 или 35 %,българи,които излязоха на последните избори и изразиха позицията си!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Борисов така им направи законите, че никога да не са нелегитимни, докато има далавера. Същото е с домоупрвителите.Има как да крадят от собствениците, не можеш ги смени за нищо на света. Те **ще се откажат**, когато няма какво да крадят от работещите в чужбина. Не говоря за ***, тях ДПС ги пази!

6

До Обективност

преди 1 година

Ама близките му роднини все милионери бе. Как така става, 25 годишния му син милионер, сестра му милионерка. В кадруването на прокуратурата от ДПС, той зам. главен прокурор, до вчера говори едно, днес на 180⁰. Доста ми е съмнителен на мен

5

Христо Христов

преди 1 година

Ми то и съдът в Хага е нелегитимен.

4

Обективност

преди 1 година

Аз лично винаги съм одобрвала Сарафов и за всичките тези години през които съм следяла кариерата му не се е случвало да е бил замесен в скандали или нелегални дейности. Така, че малко по-леко с измислените обвинения и негативи.

3

пасарела

преди 1 година

А ти до сега къде беше ? В шумата като нелегален и хоп го на 9 септември !!

2

Анонимен

преди 1 година

Оставка на копчетата. ВСС е тотално компрометиран.

1

ама е сигурно

преди 1 година

Само предполагам ,че мафията в прокуратурата ,печели повече пари от тези бандити които държат наркотрафика !!