18

нн

преди 10 месеца

Турция има прекрасни климатични и природни дадености за летен туризъм. Хората го използват и може и да станат туристически фактор в света.

17

Дони

преди 10 месеца

Тя не се стреми, тя е! Въпреки че не е моето и не бих им стъпил къде и да е извън Истанбул и близките ни плажове...

16

Хаха

преди 10 месеца

Ердо, пак хитрува! Туризъм и търговия са две различни неща! Това че в Одрин влизат по 5 хиляди чуждестранни граждани на ден, не означава че са туристи! А просто отиват да им купуват *** за жълти стотинки!

15

Мравояд Грантояд :

преди 10 месеца

"Еххх,как хубаво си изкарахме ваканцията 2020 с любимата си Иво С8иН4ев на плажа в Росенец,хапнахме турска баклава при бай Доганя и целуваме ръка на падишаха,пекохме се голи на плажа и се държахме влюбено за ръце...Беше приказна луксозна ваканция,достойна за видни евроатлантически елитни грантаджии като нас.Посолството плаща,ние само слушкаме,папкаме и какаме :) "

14

Анонимен

преди 10 месеца

До факт-и гейовете

13

Анонимен

преди 10 месеца

..а след 5 години - сигурно 1 милиард туристи...едрогановата мегаломания няма край..

12

Анонимен

преди 10 месеца

Това не е точно държава. По-скоро територия, на която усилено се експериментира мъжко възпроизводство...

11

Анонимен

преди 10 месеца

Храната е отлична, евтино за чужденец, обслужването е невероятно. Природата е красива, освен в големите жеги. Лошото е ,че все пак има терористични актове и джамиите проглушават по 5 пъти на ден. По съвет на приятел обаче мисля да направя един тур по цялото черноморско крайбрежие до границата с Грузия и да се кача по Понтийските Алпи. Голяма държава, разнообразие голямо.

10

Троя

преди 10 месеца

Някои страни развиват културен туризъм, а други - алкохолен.

9

Няма нищо

преди 10 месеца

което да ме накара да си дам парите там. Има 1000 по-интересни и по-важни неща в света.

8

въшкари

преди 10 месеца

с претенции.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Първа е франция,втора - испания, трета - САЩ. Да кажат сега коя планират да изместят от тези 3, та да им повярваме на амбициите. Цивилизовани туристи не се натискат за шалваризирани дестинации. Ваканционни имоти продават, но и земетресението им показа качеството. Изненади могат да се очакват на всеки ъгъл. Бедните туристи могат и да се засилят натам, както и старите пияни англичанки за мустакато шилешко тейк ауей, та едва ли ще стане трета. Но и в първите шест да си остане ще е постижение.

6

ЯМБОЛИЯ

преди 10 месеца

Истанбул е център на Света. Турция ще бъде водеща голяма държава. Тя има и ще има промишленост,земеделие,животновъдство,търговия,туризъм,транспорт,услуги,много на добро ниво. Всичко това ще стане много по-мощно,когато диктаторът Ердоган бъде свален от власт,защото той е спирачка,за по-бурно развитие сега.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Първо Турция никога няма да бъде водеща в туризма защото е мюсюлманска страна. Второ са бедни и когато отидеш там имаш чувството, че искат да те прекарат и да ти вземат парите. Трето разчитат на масов туризъм и единствените им туристи са изгладнелите руснаци чакащи на опашки с чиниите в ръка пред бюфета на самообслужване. Четвърто Ердоган е диктатор и мъчи народа си. И много туристи не ходят в Турция поради този факт. Има и още куп причини поради които ще седят на опашката.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Турция ще е водеща страна не само в туризма, но и в икономика, търговия и селско стопанство. Да му мислят другите.

3

А ОТ ХОТЕЛИТЕ

преди 10 месеца

КРАЙ ЧЕРНО МОРЕ БГ ПОЛУЧАВА ЛИ НЯКАКЪВ ПРИХОД ?!

2

факт

преди 10 месеца

кой ходи в Турция и Гърция ? ами бедните !

1

Анонимен

преди 10 месеца

Дави на Турция. Показно по това как се привличат и задържат доволни туристи. Сервиз, цена-качество, и като привличаш хора от целия свят, от запад и изток. Ще постигнат поставените цели.