33

Анонимен

преди 11 месеца

Жената е била до казана в бараката. Пи шлемето е наблъскало бараката и причинило заливането на жената с вряла вода. Сега мама и тати ще платят да им оправдаят из чадието, за да може следващия път да се наблъска пак и да почерни някое семейство, работещо да си издържа децата.

32

Вземи Кака да трака

преди 11 месеца

Момчето си е взело секс Кака да се отрака. Силно се е превъзбудил да я трака Каката. Случва членовете на младоците да гръмват спонтанно и преждевременно. Каките стават и на 34 и дори на 54 години идеални за начинаещи мъжлендерчета с лъскави колички да си връткат членовете. Нормална стандартна секс новина.

31

ХАМЪР ПОД НАЕМ

преди 11 месеца

Дават в дъното.....мисля че беше 150 евра на ден....всеки правоспособен може да си вземе....

30

Ъъъ

преди 11 месеца

Ъъъ наркомана добре ли е?

29

Тихомир

преди 11 месеца

Яаааа 19 годишния за 6 месеца в Бургаския затвор. Там превъзпитават добре. Ще излезе като послушна шофьорка.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Бре тоя Хамър, бре! Решил, потеглил, тръгнал, бутнал... Явно тати е купил "умен" Хамър на самораслека! Редкцииката, 19 годишното *** да не е ваше момче/момиче?

27

До Анонимен 12

преди 11 месеца

Правилно. Хамърът да се отнеме и продаде, а парите да се дадат на пострадалата жена като компенсация за понесеното страдание. Отделно от това парите, нужни за лечението и възстановяването й нека да ги даде Здравната каса, а keлeшът да отработи тази сума и да не му се опрощава наказанието, докато не възстанови на Здравната каса цялата сума до стотинка заедно с лихвите. Ако не се приложи подобна санкция, таткото на келемето ще плати в брой и лечението, и компенсацията, а синчето ще си ***.

26

Нострадамус

преди 11 месеца

След пет години никой няма да обръща внимание на тези инциденти. Тогава само 1 на 100 българи ще може да чете.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Аз не знам на още колко дивотии ще станем свидетели само защото някой не много умен човек е решил да зарадва сантахулавото си отроче с мощно возило или защото някой *** е дал на умствено недоразвит тийнейджър ключа от джипа си, щото момчето много искало да покара такава кола?

24

Анонимен

преди 11 месеца

Белезите от изгорено остават до живот, а как боли само не е истина:(((. Горката жена, дано поне да не е пострадало лицето И. Хамър е тежък масивен и мощен джип - тежи над два тона. Да дадеш такъв БТР на млад шофьор е равно на това да дадеш на лудиия картечница!!!! И после Олеле Мале що Тъй стана. Семерджиевв ВТОРИ НОМЕР! То и с трабант може да направиш беля, ама все пак май по добре на младите шофьори да се дават коли до 90коня.като направи 3г.без ПТП да кара квото си иска.

23

хахаха

преди 11 месеца

тоя тренира да стане батка :)

22

Анонимен

преди 11 месеца

На 19г карах на баща ми форда(ескорт произв. 1988ма) и само уикенда когато беше свободен, на 20г.теглих заем и си взех Ауди 80,което за 2002ра си беше хубава кола. Та да попитам тоя младеж на 19г откъде извади една чанта с пари и че да кара Хамър?!? То мастилото по дипломата му още е изсъхнало а той с Хамър в Сл.Б!!!! Явно мама и тати са купили на синчето джипка за бала, щото е изкласил с 3.33 успех..... Горката жена!!!!

21

Анонимен

преди 11 месеца

Голям гъ.зар, впечатли ни. С простотията която е направил де.

20

Щерю

преди 11 месеца

"Зад воляна" - обърнал набърже казаня...

19

леле леле

преди 11 месеца

стига бе , волЯна :)

18

G.I. Joe

преди 11 месеца

Трябва да му сложат главата между шофьорската врата и колата и да отварят и затварят вратата с все сила.

17

Стеле,

преди 11 месеца

ползвай коректор, бе, мойто момиче! Това ше ти спести излагацията онлайн на уж официалната ви медия!

16

Анонимен

преди 11 месеца

До 15 Или пък е рускопитек от блатата

15

M.C. Hammer

преди 11 месеца

Днешните 19 годишни са с акъла като на 11 годишните по мое време.Мисля че книжката трябва да се взима след 26 години

14

Анонимен

преди 11 месеца

Да не е някой укропитек с тоя хамър.