128

Анонимен

преди 1 година

Имах си хас да има ;)Как може да се сравнява една река с цяло море?Може и да има някакво значение локално, но като цяло на 50 километра от мястото вече няма никакво значение.

127

Тррр

преди 1 година

Прав е, няма проблем, то всичките болести и зарази дето изброяват и преди си ги имаше, няма нищо ново

126

вода без пари

преди 1 година

дойде, ами пийте сега . и уригайте , има и за турците и румънците

125

Анонимен

преди 1 година

Кунчев има само Спринцовка в ръка и смята, че може да реши всеки политически проблем чрез забиване на инжекции по народа, чрез шестопръстата ръка! Затова Народе като видиш някъде пирон по земята, огледай го по половин час с едно око, докато с другото се озъртай и намери Шестопръстата ръка на Кунчев и го забий в главата му, понеже, както виждате и морето иска да инжектира!

124

Анонимен

преди 1 година

Когато имаш само чyк в ръка, смяташ, че може да решиш всеки проблем чрез гвoздей. Аз пиpон да видим на земята, го оглеждам по половин час с едно окo, докато с другото се озъртам за дъска, дека да го зaбием!

123

Alster

преди 1 година

На този ваксинатор вярва ли му някой?Човек трябва да е с психо проблеми, за да се доверява на този душегубец!

122

Анонимен

преди 1 година

Тя Молдов няма излаз на Черно море!

121

Ром"с

преди 1 година

Към средата на юли се очакват "проблемите" с водата около нашето Черноморие ,но може и да се размиен с "проблемите", зависи от много фактори,като течения,ветрове... .Тъй че ,сами решавате накъде ще тръгнете за море от средата на юли натам..и да не се оплаквате след това от "държавата" за неправилното Ви решение.

120

Анонимен

преди 1 година

Има проблем с морската вода преди Нова Каховка!

119

Николай Стоименов

преди 1 година

Няма никакъв проблем, Молдова следи стриктно за чистотата на морската вода

118

Невярващ.

преди 1 година

На този не трябва въобще да му се вярва...

117

Мъни-мъни

преди 1 година

Този се бори за спонсорство от туристическия бранш. Срещу пари ще каже, че няма проблем и от Чернобил.

116

Мария Илиева

преди 1 година

ПАПАГАЛ !!! Повтаря все едно и също :-(

115

РИА Новости

преди 1 година

Минобороны заявило о рисках распространения лихорадки Западного Нила

114

Да попитам:

преди 1 година

Има ли още някой нормален човек,който му вярва на този лъжец и измекярин?! Впрегна с ковиди,ваксини,бустери и причини страдания на много хора! Сега отново се опитва да зарибява наивници за "чистотата на морето"! Да иде той,да заведе и внуците си,ако има такива! На лъжливите овчарчета никой не им вярва!!!

113

Анонимен

преди 1 година

*** само по авантата

112

Анко

преди 1 година

БРАВО АНГЕЛЕ,БРАВО КУНЧЕВ,БРАВО НЕ ТИ ЗНАМ ТРЕТОТО ИМЕ,БРАВО ЗА МАСКАРИТЕ!В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ,НЕ Е ИМАЛО,НЕМА,НЕМА И ДА ИМА!СТАРАТА ШАЙКА ОТ ЛЪЖЦИ СЪС СЪЩАТА СИЛА И СЕГА!НАГЛЕЦ Е ТОЧНО!

111

Анонимен

преди 1 година

Този в първите дни на ковида у нас заяви че пандемия няма и тя е конспирация ...после всички помните как се извъртя! Заради Ук ри те сега ще имаекологична катастрофа но щеекъсно докато реагират ГЕРБ ДБ ПП ДПС .Те само си гледат интереса и ще избягат ако стане лошо .

110

Анонимен

преди 1 година

Кунчев а ковид няма ли бря ? Я погледни добре и може и да откриеш ковид в водата

109

Пепо

преди 1 година

Оди се топни и пийни малко като няма проблем, не ми го пробутвай на мен тоя номер. То и за Чернобил имаше информационно затъмнение все едно нищо не е станало. Естествено, че ви е платено така да говорите. Нашето блато и без това е супер мизерно от канализации и всяка година се лови морски вирус , сега съвсем ще се зацапа гьола. Ама нищо, то и *** трябва да се къпе някъде. Аве *** , кой си прави резервация от днес за утре, сега нямало замърсяване , айде кажи след 1 месец ква *** ще е.