109

Анонимен

преди 10 месеца

Да се смееш ли, да плачеш ли! В нета има НАРЕДБА За притежаване, отглеждане, контрол и регистрация на животни на територията на Община Сливен. ПОДПИСАНА Е ОТ ЛЕЧКОВ в ролята му на кмет. В Чл. 16 е написано какво е длъжен да прави по отношение на кучетата си. Дано успеят яко да го одръстят собствениците на разкъсаното кученце.

108

Пена

преди 10 месеца

Не само Сливен е гето и бунище ами цялата държава е гето и бунище

107

Джо

преди 10 месеца

Лечков сигурно е приватизирал целия Сливен и е направил Първо Частно Гето

106

Анонимен

преди 10 месеца

Защо да убиват овчарките? Това са едни от най-умните кучета. За бой е Лечков, дето си е въобразил, че може да прави каквото му скимне и всички трябва да му ръкопляскат. Дали пък не е чувал, че такива кучета трябва да са на повод и с намордник, ако не са в двора му. Кажеш ли му нещо нАпреко, вече може да чуеш всякакви приказки без логика от него. Всички му криви, само той прав.

105

Кой окраде Сливен

преди 10 месеца

Просто си носете ножове при следващата разходка и убиите овчарките, ако ви нападнат. Толкова е просто !

104

До Анонимен 106

преди 10 месеца

Хич не е интересно, да не ти се случва. Просто те се хвърлят на всички, но главният им дразнител е кучето, докопали са го и на двукраките се е разминало. Разхождахме двама малко лабрадорче, когато ни се нахвърли някакво от северните кучета, бяло, пухкаво. Взех лабчо на ръце, развикахме се, аз се въртях и го вдигах нагоре да не го докопа, хубаво, че на виковете ни се появи стопанинът, та си го хвана. Е, отървах се с издрани ръце и кални дънки. Късмет извадих.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Проблема е принципен. Не е важно че е нарушен нечий имот е неправилно разбира се но трябва ли да се извършва самоуправство и убийство. Имот се пази с ограда с аларма но не и с кучета убийци и то убили померанчето !?!

102

Анонимен

преди 10 месеца

Цитат: "Нападнаха нас. Ние успяхме да се защитим..." --- Интересно, как са се защитили?!

101

Radi

преди 10 месеца

Ми то излиза, че по-скоро Лечков трябва да съди и тези хора, и сума ти други, че му влизат в имота без разрешение. Егати наглата история.

100

Анонимен

преди 10 месеца

Бербатов, Стоичков, Михайлов . . . защо мълчите бе

99

ИВАН

преди 10 месеца

НА ТЕРИТОРИЯТА Е ДЖУНГЛА! МОЛИШ СЕ САМО ДА НЕ СЛЕДВАЩИЯ! ПО ВСИЧКИ СОФИЙСКИ ПАРКОВЕ МАСОВО СЕ РАЗХОЖДАТ КУЧЕТА БЕЗ НАМОРНИЦИ И КАИШИ! МОЛЯ СЕ ДА НЕ СЪМ СЛЕДВАЩИЯ РАЗКЪСАН, ЧЕ АКО ОЖИВЕЯ, ЩЕ СИ ВЗЕМА НЯКОЛКО ЧОВЕКА С МЕН ПОСЛЕ!

98

Анонимен

преди 10 месеца

Най-лошото е, че се държи нагло на всичкото отгоре, все едно померанът е изял негова овчарка. Най-нормалното и човешко е поне да се извини, не да напада. Футбалер......сам си сваля нивото. Ей, не се научиха тези известни, постигнали нещо си, да се държат подобаващо. Не, на мутри се правят или са си такива.

97

северозапад

преди 10 месеца

Пази боже слепо да прогледне ,всичко е негово и свети като л...но в локва.

96

анонимен

преди 10 месеца

ТОЗИ НЕГРАМОТЕН *** СЕ УЧУДВАМ НАВРЕМЕТО КОЙ ГО ПРЕДЛОЖИ И ИЗБРА ЗА КМЕТ НА ГРАДА ТА ОКРАДЕ ДЕ ЩО ИМА. АБСОЛЮТЕН *** СПОР НЯМА. ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ. А В БЪЛГАРИЯ КАТО НЕГО С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ И ЗАТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ.

95

Анонимен

преди 10 месеца

До До 79 ... Но дори и такъв да е случаят, пак трябва да има обозначения, че достъпът до определена зона е ограничен или забранен. От материала по-горе не можах да разбера дали там е имало такива обозначения или Лечков разчита, че цял свят знае къде са границите на площта, която е взел на концесия?

94

Анонимен

преди 10 месеца

Померанът е една малка, пухкава топчица, с ръст около една педя. Достига тегло най-много 3 кг и го причисляват към т.нар. кучета-играчки. Каква опасност може да е представлявало такова куче за две немски овчарки, обучавани за кучешки боеве?!

93

Хипотеза

преди 10 месеца

В Сливен ми се случи да отида само веднъж, преди години, по време на училищна екскурзия. Не познавам града. Ако сега се наложи да отида там и мина покрай този стадион, има ли някакви обозначения, които да ми покажат откъде започва собствеността наЛечков? Защото, ако няма такива и случайно навляза в тази собственост, огромни разярени кучета може да нападнат и мен, макар че не водя куче. И Лечков може да е там и да не направи нищо, за да ме защити, с аргумента, че навлизам в собствеността му!

92

Много важен въпрос

преди 10 месеца

Гражданите на Сливен знаят ли откъде точно започва собствеността на г-н Лечков? Това обзначено ли е по някакъв начин? Защото хората, чието куче е убито твърдят, че немските овчарки са нападнали първо тях. Могли ли са тези хора по някакъв начин да разберат, че са навлезли в чужда собственост?

91

Това е безобразие

преди 10 месеца

Ако някой не желае да се влиза в негова собственост, трябва да направи ограда и да сложи предупредителни знаци. В цяла Европа може да се види това - пътуваш километри покрай някакъв парк, но, край шосето има ниска ограда, на която през известни разстояния пише "Частна собственост".

90

Анонимен

преди 10 месеца

Ако колко е просто, всички кучета на повод и намордници за големите. Не знам какво е това място на концесия, но кучетата на Лечков би трябвало да го пазят, ако е оградено и затворено. В противен случай, щом могат да излязат извън мястото, трябва да са вързани или в оградено място.