112

Анонимен

преди 1 година

Каназирев сложи си лайк сам тогава мога да ти повярвам иначе няма смисъл !

111

Каназирев

преди 1 година

В западната преса се твърди че в момента НАТО обмисля разполагането на до 300 000 войници на руската граница. Обсъжда се възможността основата на военния контингент да бъде сформиран от "фронтовите държави", в чийто състав влизат Прибалтийските републики, Полша, Румъния и България. Според ръководството на НАТО този "санитарен кордон" би попречилна Русия, да изнесе войната отвъд границите на Украйна".Честито, писдосьiй !

110

Анонимен

преди 1 година

Че той зеленясалия с това започна, даже и оръжие им даде.

109

Анонимен

преди 1 година

А В УКРАЙНА КАК Е? С 30 ПРОЦЕНТА СРИНАТ БВП, В ПРОПАДАЩАТА РАША ЕДИН ПРОЦЕНТ РЪСТ...

108

Анонимен

преди 1 година

Искам да попитАм Целенски като пусна на 26 февруари миналата години всички украински затворници, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ БЕЗ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КАТО НАДЯ САВЧЕНКО, КАК Е ДЕМОКРАЦИЯТА В ПОКРАЙНА? ИЛИ ЦЕНЗУРАТА НЕ НИ ПОЗВОЛЯВА ДА ИМАМЕ ОТГОВОР НА ТОЗИ И ОЩЕ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ВЪПРОСИ?

107

Анонимен

преди 1 година

КАТО ДЖОБОВЕТЕ ИМ СА ПЪЛНИ С ПАРИ, ЗАЩО ДА ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. сЕГА СТАРТИРАТ БИЗНЕСИ.

106

Стария хъш

преди 1 година

Да наемат и от женските пандизи персонал за санитарки и снайперисти!!!След една година украйна няма да съштествива като държава.Путин може да използва Цар Бомбата от 500 мегатона.Нея я пускат с парашут за да може пилота да избега преди взрива.

105

Ставри

преди 1 година

Слава путинофили .Такова явление историята не помни.

104

Анонимен

преди 1 година

Смятай кво нещо е войната щом дори престъпници, веднъж минали през нея, се въздържат от глупости, за да не попаднат случайно пак там. Ако направят престъпление и ги хванат ще ги пратят за още 6 месеца. И ние искаме от зор-заман да си докараме това нещо на главата, пращайки оръжия и военни?!

103

Анонимен

преди 1 година

Скапана държава. Ползва башибозук за армията. Позор за Русия

102

Емилия

преди 1 година

Само психопат може да посегне на мирни хора,на деца.Не Ви завиждам за това което Ви Чака.Нарочно не обиждай просто нямам такива думи

101

Ставри

преди 1 година

Докато има простафили у нас да се възхищават на ЖУЖАКА тежко ни и горко.И болница да ударят и училище наще все се възхищават.Имало било вътре войници.А труповете на деца те от къде са?Вкарват ги от чужбина сигурно.Нека им се върне всичко и нека някой да ги ОСВОБОДИ как-то те освобождаваха другие.Мразя Ви жалки джуджета.

100

Анонимен

преди 1 година

Ай чиститу )))))

99

А честито

преди 1 година

32 хиляди престъпници получили и първокласно военно обучение се сливат с обществото . Честито на руснаците

98

Ахмат Козар

преди 1 година

Най вероятно ще да е във Цинкови Ковчези

97

Валериан Тенекеджиев

преди 1 година

Жалки убийци!

96

Анонимен

преди 1 година

бг журналия пише такива лъжи баламите се връзват и вярвам им прдължаваите с ваще пропаганди един ден народа нема да вярват дори и да пишете истината рибите баламите ще умнеят

95

Замислих се

преди 1 година

Когато бяхме деца и в час поистория ни преподаваха за Великата Отечествена война, учителката разказваше как съветският народ се е надигнал да брани родината си и дори престъпниците от затворите са заминавали за фронта по тяхно желание, за да защитят страната си. Тогава не се замислях много и ми се видя логично затворниците да са правили това поради патриотизъм. Но сега си мисля, че може би на такива "бойци" са се дължали безобразията, вършени от съветски войници в Германия в края на войната.

94

Анонимен

преди 1 година

До Перко Наумов "Велика армия.Краде деца,телевизори перални тоалетни чинии......." ------------ а сега леопарди, брадлита..

93

Мдаа

преди 1 година

А бъдещите са в Кремъл !