50

Анонимен

преди 11 месеца

Е, нали важното беше да не е Гешев, какво мънкате сега. Сарафов е комуникативен човек и на Дишева и на Христо Иванов благодетелите ще са доволно от човека.

49

Петър

преди 11 месеца

Атанаске - Нов бардак със стари труженички не се прави

48

Анонимен

преди 11 месеца

то за какво ни е и прокуратура като всеки си прави каквото си иска....

47

Анонимен

преди 11 месеца

Нещата започнаха да се случват със скоростта на светлината, след десетилетия застой, гигантска корупция и престъпно управление?! Благодарение на Америка, тъпчовци! Един ден ще им благодарите, а сега ги ругаете, че сме били тяхна колония...не, колония бяхме на Раша и за това ножът опря до кокал....стигнахме дъното заради робство към Русия!Стигна се до там, не от ЕС, а от американския конгрес да получаваме доклад за престъпни политици у нас! Щото народът спи.

46

Анонимен

преди 11 месеца

Г-жо Дишева,вие не можете ли да се разберете помежду си във ВСС, а водите спора чрез медиите? Започвате да ставате смешни: вие,съдиите,ли искате да решавате кой да стане гл.прокурор или сте маши на ПП-ДБ? Смятахме, че сте по-умни от депутатите,дето Гешев ги нарече с несъвсем лицеприятен епитет, но се оказа, че не е съвсем така. Излиза,че си заслужихме ПП-ДБ на власт...

45

Съдията

преди 11 месеца

Танаске, с тази селска мутра ,ставаш само за поливачка на зеленчукова градина ! Няма грам интелект в израза ти - самопростота ! А и всичко , което си изплюла досега е само плюнки и плява !

44

Angel

преди 11 месеца

Какво става във ВКС и ВАС, безхабериие и безотговорност, това искат управляващите, за кокошка няма прошка, за милиони делба по братски между съд и адвокати

43

Анонимен

преди 11 месеца

Жената разбира от право,може би е права.

42

До Ангел

преди 11 месеца

Ангеле, тук става въпрос, че ако няма такава фигура и пирамидална структура, то тогава ще има фигура на административен ръководител. Както е във ВКС и ВАС. Там не им разпореждат какво да правят. От тук и отговорността пада в другите нива. Има много нови и млади магистрати, които при независимост ще се раздадат. Тези, които правят мърльотиите са назначавани без конкурси през тъмните 90-те години. Е.....да си ходят. Не са чисти.

41

СМЕХ...

преди 11 месеца

САРАФОВ Е СЪЩИЯТ , КАТО ГЕШЕВ----ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ЗА ДА ВИ ЗАБУХА И ТОЙ С "БУХАЛКАТА", ЩОМ Е БИЛ КЛИЕНТ НА ПЕТЬО ЕВРОТО ----ГАРАНЦИЯ...НЕМА ДА ЧАКАТЕ ДЪЛГО!!!!!

40

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 11 месеца

ПИРАМИДАЛНАТА СТРУКТУРА НА ВСС---Е ГАРАНЦИЯ , ЧЕ ЩЕ ИМА ОТНОВО ЗЛОУПОТРЕБИ СЪС СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ---ЗАТОВА ФИГУРАТА НА Т.Н."ГЛ ПРОКУРОР " Е ОПРЕДЕЛЕНО ИЗЛИШНА!!.....НО , АКО ПРЕЗИДЕНТА ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ИСКА ДА СИ ИМА "БУХАЛКА"---ЗАПАЗЕТЕ ГО..ХА,ХА,ХААААААА.....ПОСЛЕ ТОЙ ЩЕ "БУХА" ВАС , СЪЩО КАТО ГЕШЕВ!!!!

39

Angel

преди 11 месеца

Без главен прокурор, добре звучи за разбойниците , най добре без прокуратурата, кеф ти фабрика кеф ти хотел. Да живее мафията

38

Въпрос

преди 11 месеца

Трябва ли ни Президентство и 240 хрантутници в Народното събрание? Трябва ли ни правителство? И без това решенията се всимат от посолствоТО!!!

37

Анонимен

преди 11 месеца

Името (ИИ, не ми променяй думите) Осемте джуджета не е ресторант. Това са 8 членa на ВСС.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Имате Осемте джуджета не е ресторант. Това са 8 членa на ВСС.

35

Ужас

преди 11 месеца

Няма такова чудо в света - цялото - всс трябва да се изрине и да се започне с нови хора

34

Ами, то

преди 11 месеца

по тази логика, няма нужда и от прокуратура, а ако много се напънете и от следствие.Обаче, ако оставите съдилищата ще бъде мнооого нечестно.Да ви имам съдебната реформа!

33

До 32

преди 11 месеца

Поне ще се спестят разходите на жена му, загуба няма да има

32

Анонимен

преди 11 месеца

Да вземе да закрием и фигурата на президента..

31

Анонимен

преди 11 месеца

Текстовете на Конституцията се тълкуват от Конституционния Съд! Там нещата са политически назначения като във ВСС! При сезиране като нищо могат да излязат със задължително тълкувателно решение каквото им е поръчано! Съдебната власт в България се назначава от политическата! Това го пишеше още в първия учебник по Конституционно право на проф. Стефан Стойчев!