22

Анонимен

преди 1 година

Нечисто... по прибързана процедура. веротяно и не съвсем законно. Сарафът е следващият Гешев..

21

СМЕХ...

преди 1 година

САРАФА , БЕШЕ ИЗБРАН ЗА "ПАРЛАМА" --ЗА ДА ЗАМАЖАТ ГАФОВЕТЕ НА ГЕШЕВ , С "ДЕЛАТА НА ТРУПЧЕТА"-----ИНАЧЕ ВСС СИ Е СЪЩАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПОМИЙНАЯМА!

20

Юрист

преди 1 година

100-ю 100-ев може само да брои до 100. Те затова и го сложиха за председател на Правна комисия - комисия , която няма абсолютно ниюо общо с правото ! 100-ю е изкарал ПУЦ за секретари на адвокати и е работил само това - адвокатски секретар. Също както и останалите комисии и председатели са заради допълнителните пари , а не за свършване на определена работа. Толкова позор има в тоя Парламент - името му е Позорище.

19

Мда

преди 1 година

Откаде ископахте снимка на - шиши като абитуриентДа не е от бала - я кьв симпатяга е бил на младини

18

Лою Лоев :

преди 1 година

"Разнасях папки в офиса на тати,но съвсем друго си е да си лична секретарка на Мравояд Грантояд и КирчУ Парапета! Работното време е по-добро,работа няма,заплатката е доста по-тлъстичка,има редовно бонус за донос и храната в стола е мноооо вкусссннааа мммммляс мляс мляс... "

17

Анонимен

преди 1 година

Това мъж ли трябва да е?

16

Анонимен

преди 1 година

"Героите" са ясни, кой е кукловода и кой сценариста? Това лоено кифте, второстепенна, поддържаща роля и главните герои завързват съспенса, но защо се крие сценариста? Какво ни се крои в края на сцената, хепиенд (?!?), трагичен край или продължение?

15

Анонимен

преди 1 година

Депутатите от ПП-ДБ в хор крещят срещу избора на ВСС за и.д.Гл.прокурор на Б.Сарафов. Още след избора министърът на МП заяви,че ако Сарафов веднага не си подаде оставката,то Славов с всички средства ще стори това.Сетне депутат Ис. Арабаджиев заяви, че ГЕшев и Сарафов са двете страни на една монета.Сега депутатът също от ПП-ДБ заявява, че изборът за и.д. на Сарафов бил ПРИБЪРЗАН.Когато зам.гл.прокурор и н-к на Националното следствие се обяви срещу Гешев, а Яс.Тодоров - срещу Сарафов защо мълчахте

14

Анонимен

преди 1 година

Този гледа все едно са му откраднали пържолата от чинията.

13

Анонимен

преди 1 година

Гешев тъкмо се еманципира, направи уникални разкрития и даде доказателства срещу Мафията. Свидетели започнаха да говорят. ПП искаше да свали Стария Гешев, Мафията искаше да свали Новия Гешев. Интересите им съвпаднаха, ПП и Мафията свалиха броя на гласовете за освобождаване. Мафията е гъвкава, безпринципна, съюзът между честен човек с принципи, и измамник без принципи винаги е губещ за принципния наивник. Още няколко месеца можеха да продължат разкритията, всички млъкнаха и се уплашиха.

12

Xa-xa

преди 1 година

Слушкаш, папкаш, носиш на тати папките и хоп - шеф на правната комисия! Ей туй се казва Промяна

11

АМИ , ДА....

преди 1 година

Оказва се че титлата ГЛ. ПРОКУРОР----НЕ Е НУЖНА ВЕЧЕ/...ВИНАГИ ще бъде полит--бухалка/

10

Анонимен

преди 1 година

Това бузестото момченце явно мама още го храни с попарка и му пере гащите, а той тръгнал конституция до коментира

9

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоя Стою? Кой ко е сложил там? След 45 години комунизъм и гонения на народа и след 33 години кражби, безобразия, убийства. Какво доверие очаквате бе балкански простаци такива. Агенти и мафиоти безмозъчни. Вие не сте политици, вие сте престъпници. Мястото ви е в затвора.

8

Анонимен

преди 1 година

После казват, че свиневъдството не вървяло

7

Аз пък

преди 1 година

Мисля, че всичко е било планирано предварително, а атентатът е бил част от тоя план ! Неадекватното поведение на Сарафов, появата веднага след това на Алексей Петров по медиите, гръмките и нагли изявления на Пеевски - всички тия неща са взаимно-свързани !

6

Сата НАТО

преди 1 година

Това е част от играта, пунтират недоволство. Нали помните какво каза Киро - ще се правим, че не сме в коалиция, но то си е коалиция.

5

Герен

преди 1 година

ПО СЪЩИЯ НАЧИН И УВОЛНЕНИЕТО НА ГЕШОФ. 2СИЧКО ПО БЪРЗИЯТ НАЧИН. КОТ КАЖЕ ТУЛУПОВ И ШИШИ ДОГИ. НО И ВИЕ ОТ ПЕПЕЙЦИ И ДЕБЕЙЦИ СТЕ У ИГРАТА. ПОЗОР ВАМИ.

4

Алекс

преди 1 година

Процедурата е ясна.Сарафов обещава да прекрати процедурата по имунитета на Про100 Киро и получава от ПП/Професионално Пране/ постта на главен прокурор.Стою да не се прави на приятно разсеян.

3

Ехааа...

преди 1 година

Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала краче...Та така и наш Стою Стеев се изтъпанил на мегдана и раздава с пълни шепи "ЮРИДИЧЕСКИ"съвети и морал....