16

анонимен

преди 10 месеца

Това ГНУСНО човече и убиец на котки, докога ще ни го поднасяте?!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Гешев тъкмо се еманципира, направи уникални разкрития и даде доказателства срещу Мафията. Свидетели започнаха да говорят. ПП искаше да свали Стария Гешев, Мафията искаше да свали Новия Гешев. Интересите им съвпаднаха, ПП и Мафията свалиха броя на гласовете за освобождаване. Мафията е гъвкава, безпринципна, съюзът между честен човек с принципи, и измамник без принципи винаги е губещ за принципния наивник. Още няколко месеца можеха да продължат разкритията, всички млъкнаха и се уплашиха.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Новият ВСС ще бъде като стария. Мафията свали Гешев, защото излезе от неин контрол и предаде Мафията. Решенията се вземат по мафиотски начин, но по формално спазване на закона и точката на закона. Мафията много внимава да спазва закона и процедурите. Законът е най-добрият закрилник за решенията на Мафията. Защото всичко трябва да е законно по форма. Новите надежди и следващи фантазии за ще се разбият в твърдата скала на реалността, липсата на време, новите триковете. Нещо друго, но същото.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Е тия сега на изненадани ли се правят? Смях. Много ясно че стария овладян ВСС ще си държи на техните избраници защото са контролирани от същите които тях са ги назначили. Не може на повреден двигател да се сменя само маслото и да се очаква да работи без да са сменени повредените части.

12

турист

преди 10 месеца

До Хайдеее, Естествено , всичкият този цирк го направиха заради радефф... защото Гешев го чакаше да му падне имунитета и да го вкара в панделата ...

11

Анонимен

преди 10 месеца

ВСС подчинен ли е на МП? Кр.Зарков като какъв се изказв - ако е като министър на МП, то мандатът му е изтекъл и сега в това министерство господства ПеПе-ецът А.Славов. Ако е като обикновен гражданин- г-н Зарков е член на БСП-Крушовица и като такъв той не би следвало да има отношение към Съдебната власт.

10

шаман

преди 10 месеца

Герберския вожд Бахуата го е страх да не го набахуат торпедоносците в панделата. Нищо забележително. Тъй рече Манитуто.

9

Анонимен

преди 10 месеца

всяко временно става постоянно така че зарко и да си говори не е ясно кой ше избере всс изобщо мая манолова вика тия знаят ли какво правят във всс

8

Сатир

преди 10 месеца

Зарчето се омота - Когато отстраняваха Гешев в нарушение на Конституцията бяха праведни, когато избраха Сарафов бяха грешни???? Зарче, май виждаш раздвоено.

7

ИСТИНА

преди 10 месеца

Ама този ВСС е на работа за да пази мафията само. До един трябва да са изгонени и разследване на имотното им състояние до девето коляно.

6

Я па я..!

преди 10 месеца

До Анонимен 1 Прав си. Сега на ред е президента. И него са взели на мушка.

5

Да допълня...

преди 10 месеца

Айде стига бе. Нали е за 7 дни.За това време не може да се осъзнае какво става А и Гешев се връща..И Рашков дебне за местото.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Сега Сарафов не е хубав (и буквално). Дайте да върнем Гешев. Пък като изберем нов ВСС, пак ще го сменим.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Тоест трябва да бъде избран такъв прокурор, какъвто искат грантоядите.

2

Майора

преди 10 месеца

Какъв друг коментар може да се очаква от специалист по френско право? Видяхме как измисли противоконституционен закон за главния прокурор , приет от мнозинството и писле даден на КС! По добре да си беше стоял във Франция , да водим дали ще постигне същите успехи както и нас!

1

Анонимен

преди 10 месеца

Истината е, че ГЕРБ командват парада. ГЕРБ казаха, че ще свалят ГЕШЕВ- свалиха го. Избраха си Сарафов- назначиха го. Решиха Пеевски да е в комисията за Конституционни промени- вкараха го в комисията. ПП/ДБ са безгласни букви. ПП/ДБ са Никой! Никаква ротация няма. ГЕРБ/ДПС управляват Бг.