30

Анонимен

преди 10 месеца

ами както с тавана на дълга, да вдигнат и тавана за затлъстяване и повечето китове ще изчезнат.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Колко от младите като влезнат в магазина си взимат боб,леща и грах. На всеки му текат лигите по пица,картофи и пържоли. Няма как да се получат нещата тогава ако не тренираш. Но все пак в България дебелите не са чак такъв процент. Все още им готвят поколението отраснало с истинската храна. Като си отидат и те да му мислят

28

Анонимен

преди 10 месеца

Ставаме както навсякъде на запад - става все по скъпо и непосилно да храниш детето си с натурална храна, полуфабрикатите пълни със захар са евтини и достъпни. Става все по скъпо и непосилно да го водиш да спортува -за всичко се плаща, трябва да пътуваш с кола или транспорт да го водиш и прибираш,а в голяма част от случаите плащаш за някаква половинчата тренировка от която няма голяма полза. Децата са свикнали да получават ВСИЧКО КОЕТО ПОИСКАТ ВЕДНАГА, без труд и усилия -ето за това стават по 100

27

Анонимен

преди 10 месеца

И българите са тръгнали по тоя път. За съжаление вече има все по-дебели хора и дебели малки деца.

26

Топчо

преди 10 месеца

Аз лично преди 5 години спрях кока-колата и 10 кг за два месеца стопих. Десерти, ако аз или някой от семейството е направил. Пилешко ям само, ако съм го видял живо преди това. Никакви ваксини също..

25

Demonaz

преди 10 месеца

И какво да направим,че но гарите са дебели в америка? Там пишат ли за проблемите на България?

24

до 22

преди 10 месеца

Така е. В цената на една дреха се включват всички операции по веригата: от добив на суровината, нейната преработка, транспорт, дизайн, кроене, рязане, всеки шев поотделно, зачистване, подгъв, опаковка, етикетиране, окачествяване, пак трансоирт, продажба на едро, продажба на дребно....

23

Анонимен

преди 10 месеца

"изглеждат странни" Да! Бурените винаги са по-устойчиви, по-лесно се разможават и заглушават културните растения. Така и при човека, иска се характер, за да не те отнесе помията.

22

Анонимен

преди 10 месеца

До ЧичоАдолфичичоСталинВ затворите често мъжете наблягат на тренировките и също някой почват и да четат. Имат много свободно време там и хората развиват себе си.

21

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 20Реално се получава че една тениска струва 26 лева независимо от размера на тениската. За малък размер тениска отива малко плат а за голям размер тениска отива много плат но цената е една и съща за всички размери. Според мен в цената се включват и разходите за направата на големите размери тениски

20

Анонимен

преди 10 месеца

На децата е трудно да им обясниш че всякаквите снаксове и газирани напитки са вредни и особено когато "всички" го правят, а те да изглеждат странни

19

Анонимен

преди 10 месеца

Дебелите хора са по-изгодни за икономиката. Консумират повече. не само храна, но и лекарства, всички предмети, с които са обкръжени изисйват повече материал и по -бързо се скапват. Това са хора по-самодоволни, по-малко разсъдливи, по-лесно се водят за носа, зашото са лениви в общия смисъл, с ленив мозък.

18

Анонимен

преди 10 месеца

На снимката - дебели жени. В текста -примери за дебели мъже.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Най-обичам някоя докато хуа пица на парче и баничка да обяснява как й е бавен метаболизма.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Като видиш стройна красива девойка онемяваш, но ако видиш пълна жена просто махаш с ръка и е забравяш :)))

15

Хайде, хайде

преди 10 месеца

Просто сме под влияние на старгръцката представа за красиво и здраво тяло. Виж, на изток нещата са съвсем различни. Там старогръцките шампиони ще възприемат като гърчави. А добре оформено коремче и големи зачервени бузки са признак на благоденствие, здраве и красота. И впрочем, сумистите въобще не живеят по кратко от останалите хора.

14

ЧичоАдолфичичоСталин

преди 10 месеца

Са доказали , че нито гени, нито хормонален дисбаланс не предизвикват затлъстяване , доказателството .концлагерите . Може да звучи вулгарно , не съм видял снимка на дебел затворник там . А на затлъстелите деца , трябва да се търси отговорност на родителите им .

13

Анонимен

преди 10 месеца

Самата храна вече е изкуствена, не е натурална в повечето случаи :)))Аз не ги обвинявам, че са станали дебели, просто немат култура за хранене, което не е срамно, но една жена ако е пълна отблъсква мъжете, това е истината :))

12

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 10Клиновете правят така че и малкото дупе да изглежда поне средно.Аз съм мъж и като спортувам нося клин и дупето ми става доста голямо като облека клина.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко е математика - плюс и минус. Баниците, саламите и шоколадите са плюс, ходенето, тичането, работата са минус.