113

А бе,

преди 1 година

...какво му слагат в птиците на Тоя, че все така гледа? Иначе,надутото празнословие му го знаем всички!

112

Дидо

преди 1 година

Г-н Минчев ,Гешев правилно каза ,че сте политически ***.

111

Анонимен

преди 1 година

Гелев можеше да бъде осъден с ПРАВНИ доводи и доказателства, че не си е вършил работата и че е възбуждал производства без смисъл. Но никой вече не говори за това!!!

110

Анонимен

преди 1 година

Гешев трябваше да бъде отстранен, защото няколко години не разледва нищо, а сега даже и приключили дела започна пак.Това не е нормално правосъдие!Да го махат че казал че в парламента са *** е нищо в сравнение с престъпленията за които трябва да отговаря като главен прокурор!

109

Диана

преди 1 година

До Анонимен126 Гледай фактите, чжоджум! Закулисието решава всичко у нас - то е решило да ни управлява БСП докато България изчезне от лицето на Земята и нито Герб, нито ПП, ДБ или някой друг имат думата. Виж как всички игнорират напълно Възраждане, сякаш те не са в Парламента дори! Превратът на БСП се задълбочава - пречел им властта на прокурорът, а властта на президента не им пречи изобщо..Не се обусновават с факти и документи, всичко е общи приказки и тотален натиск върху личността на Гешев

108

Диана

преди 1 година

Общи приказки, както винаги от БСПарите...Отстраняването на Гешев било необходимо - за кого? за какво? защо?..нътц!..По-нататък - фактически Гешев беше махнат от 4 БСПара, които заявиха, че не можел той да кажел "политически ***", значи...Е, това е много основателна причина за искане на оставката на гл.Прокурор, наистина, особено след като задкулисно нещата бяха уредени, явно, /нямаше нито дебати, нито дори го изслушаха/...Това е едно абсолютно беззаконие и не може да се очаква нещо добро

107

Анонимен

преди 1 година

ходи си бърши с.о.п.о.л.и.т..е в полата н Лена

106

Анонимен

преди 1 година

Вие сериозно ли смятате, че другите парламентарни партии и ВСС ще позволят на ПП-ДБ да превземе съдебната власт и самостоятелно да управлява първите 9 месеци, а сетне чрез само един премиер-параван от ГЕРБ , без промяна на министерския състав, да управлява още 9 месеци? Не смятате ли, че ако изкарате безпроблемно лятото, то още през септември ще ви спретнат вот на недоверие и местните избори ще се проведат от други управляващи?

105

Жиката

преди 1 година

ПП са хора с много малки мозъчета,а искат да решават големи казуси.

104

Анонимен

преди 1 година

Добре, николайчо. Айде сега бегай, че *** те търси да те бие.

103

Ала бала

преди 1 година

Не се оправдавайте,предателииии.Нищо не става от вас.Пристанахте на Бойко,станахте му булка.За Кокорчо може и да е добре.Но за вас как е.Пък може и да ви стане кеф.

102

Анонимен

преди 1 година

Тоя красивоносец , тъкмо като дедо си фашиста

101

Класика

преди 1 година

Еничарите от ПП рано или късно ще отидат при бай Ставри за кожени ваксинации...

100

Анонимен

преди 1 година

До 118...Имаш ли представа как се изпълнява доклад ,,Магнитски " или си въобразяваш. Че някой може да ,,поръча" на Съединените Американски Щати ,,поръчка.Това да не това България или Русия.

99

Анонимен

преди 1 година

За не ориентираните русофили трябва да посоча.Че такъв израз ,,евро ориентиран няма " .Има ,,евроатлантизъм".Пояснява.Ако някой се опитва да раздели Европа от Щатите не е случил на лесна задача.Поради простата причина , че от 1945 година насам те са здраво свързани в икономически и военен съюз.Не ще присъщи и необходими за просперитет и сигурност.

98

Анонимен

преди 1 година

До 115...Делян Пеевски не дават да стъпи в Щатите.Какъв евро-атлантик е според тебе Делян Пеевски.

97

Анонимен

преди 1 година

До...11 Преди години когато скачахме за Делян Пеевски , българите бяхме 7 милиона.Сега кой да скача.Стопили сме се на 6 милиона.Тия които скачаха са вече на възраст.Младите не знаят кой е министър председател .Нали на това заложиха партия ГРОБ.Да унищожат българина физически и да го прогонят.За да има само послушна администрация,полиция и саморазмножаваща се популация от тъмнозелена чалга раса.

96

3Е3

преди 1 година

''С отстраняването на Гешев започва всичко''. АМА БОБО ГРО $ ЗНИЙ Е С ПОВЕЧЕ ПРИНОС В ГОДИНИТЕ И РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ВАНКАТА!

95

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам. Всички сме наясно, че нито изборът на Гешев, нито свалянето му, нито пък назначаването на Сарафов е грешка. Това е въпрос на мутренски интереси. На същите мутри с които се коалирахте. Или беше ротирате? Обърках се, съжалявам.

94

Анонимен

преди 1 година

Преди години, като предложиха Пеевски за ДАНС всички скачаха по площадите. Сега с момчето заедно ще пишат конституция и няма проблем