118

Анонимен

преди 1 година

Тъй де!

117

Анонимен

преди 1 година

Значи осмото жуже е Дългоноско.

116

Ла Прокуроре

преди 1 година

Какъв Цинизъм и фарс!! осемте джуджета завзеха БГ-ахха) едното е дебело н-другото с голям нос третото с пагони -четвъртото с тайни камери -боже опази Бакалова и другите повярвали че нещо ще се промени! Добре че Божков не пристигна в БГ-щеше вече да е получил инфаркт като Галевите и да има опело --УДЖАС!!Дори Южна Африка е близко за Мафията

115

Пепи Еврото

преди 1 година

Сараф, връщам се. Среща в понеделник, в Осемте Джуджета, на наща маса, нали знайш.

114

Анализатор

преди 1 година

Тази дългоноса карикатура,слугата на банкята,клиента на Петю ***.ата,трябва да си ходи от този важен за държавата пост.Голявото кълбо от свински черва,ВСС вземат решенията си по телефона. Назначават това недоразумение,за да пази оср.ните им *** и имунитета им.

113

СМЕХ...

преди 1 година

...И КВО СЕГА ..???? ЩЕ УПРАВЛЯВА ПРОКУРАТУРАТА , ЗНАЧИ РЕДОВНИЯ ПОСЕТИТЕЛ НА ПЕТЬО -ЕВРОТО....ХА,ХА,ХААААА....???!!! ЕГАТИ "КРЪЧМАРСКАТА ПРОМЯНА"!!!!

112

Йосиф

преди 1 година

Абсолютно вярно !!! Както се смениха Гл. Прокурор Сотир Цацаров и Гл. Прокурор Иван Гешев в края на мандата на Гл. Прокурор С.Цацаров без много шум тихо мълком... Така и сега ГЕРБ назначи заместник Гл. Прокурор Б.Сарафов за Гл. Прокурор на Р.България. С две думи Б. Сарафов знае схемата на И. Гешев и всичко работи по-старо му !!!

111

Анонимен

преди 1 година

Човека го е страх, а те го направиха плавен прокорор! Що не му разследваха емоционалното състояние?

110

Анонимен

преди 1 година

Вместо Деменков и Гаргабриел, изротирваха Геш и Срамафов.

109

Алекс

преди 1 година

Фарс,но Сарафов ще преразгледа искането за имунитета на Про100 Киро/разбирай,че искането ще отпадне/.Дали ПП/Професионално Пране/не е истинският фарс?

108

Шишо

преди 1 година

Комунистическата диктатура продължава с пълна сила. Всичко останало е цирк за пред балъците, които все още обитават *** наречена Номенклатурна Чалгария...

107

Несъответствие

преди 1 година

Пристигналият от чужбина Кирил и неадекватният Христо не са на нивото на Борисов, когото искат да изперат. Разбра се, че искат да затруднят и разследванията по пладнешкото разграбване на КТБ и РАЙФАЙЗЕНБАНК.

106

Ото

преди 1 година

Магистрати, сър! Срещам оня ден един върховен съдия, и му викам "взЕми 2 кинта да си купиш закуска, че във вашия съд само двама-трима не пестят от закуски"

105

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте все така с промяната.

104

Анонимен

преди 1 година

Оставка на 8-мото джудже Сарафов!

103

Хахаха

преди 1 година

Кирето е едно вредно и наивно момченце, което е наето от американците да им свърши тяхната работа! Хич не му пука за нашите интереси, както и на американците! Още малко и ще ви стане ясно защо "взриви един проект на Слави", както сам каза...

102

ГЕРБ Бургас

преди 1 година

Първо Киро,кокорчо и Ристьо Бойкикев изпраха Бат Бойко , след това ротационно Бокича и Шиши изпраСкаха с 200 тия от гей дружинката ППДБ.И после пак разправяйте,че били много (умно)красиви с дипломи от хЪрвард ,а Боко бил(***) и еднокнижник ,а...ха ха ха

101

Анонимен

преди 1 година

Най смешното е ,че Гешев след посещение в Киев и после в САЩ ктдето получи заповед да подхване Борисов и Пеевски и да ги отстрани от политиката за да разчисти пътя към властта на избранниците на Сорос,Прокопиев и посолствоТО от ППДБ ,тия последните с оня запис и с помощтта си за Боко и Шиши да отстранят каскета сами си нахлузиха примката .Сега герб и дпс освен,че държат законодателната и изпълнителна власт чрез Сарафов вече държат и съдебната система.Всички козове са в Боко и Доган.

100

Какво стана сега?

преди 1 година

Стани да седна.или...

99

Анонимен

преди 1 година

Тия от ВСС си просят дело за търговия с влияние и злоупотреба със служебно положение.