86

Анонимен

преди 11 месеца

СЛАВИ ТРИФОНОВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И РУСКИ ИБРИК, ПРЕДАДЕ СОБСТВЕНАТА СИ КОАЛИЦИЯ.

85

СТРАНДЖАТА

преди 11 месеца

СЛАВИ ОПЛАЧИ СЕ НА МИТРОФАНОВА ОТ ТЕЗИ ПРОЗАПАДНИ ЛАВАНДУЛИ, ТЕ НЕ СА ИСТИНСКИ *** КАТО ТЕБ А НАИВНИЦИ И ДОБРЯЦИ.

84

Анонимен

преди 11 месеца

Слафчу, та ти си бил хиперлавандула! Два пъти не можа и правителство да направиш, а ни пробутваше някакви царски отпадъци, шнорхели, плагиати и т.н. Лавандулите направиха правителство два пъти, даже и когато са втори. Марш мазата да дръпнеш две-три магистралки, та белким се успокоиш!

83

Анонимен

преди 11 месеца

ИТН ще се удавят в собствената си злоба.Не знам кой ги подковава,но излагацията и е пълна.

82

Мария

преди 11 месеца

Ха,ха,ха тоя интригант започва друга интрига да върти Какво си се загрижил за ПП и ДБ бе до вчера ги плюехте Негодник ,с лъжи и измами пак си вкара в Народното събрание без полезните приятелчета да гушат народна пара Какво разбирате от управление на държава бе плюмпала.Аре марш на дивана и млък

81

Бай Иван 2

преди 11 месеца

Тоя пак се активизира? Кой те пита тебе бе! Видяхме те клко струваш и каик се въртиш на 180 градуса според интерес си.Ти кажи колко пари взе да събориш редовно правителство? За тебе знаем че получаваш заповедите си от ссараите!

80

Анонимен

преди 11 месеца

Протежето на заврения зет Пепеляшко какъв да е? Ами Снежанка си е.

79

Имаме си Гном

преди 11 месеца

а вече и Снежанка и Джуджета - Еваларка!

78

Фен на Слави

преди 11 месеца

Гледал съм всички видеа на Слави,и мога да го поздравя за трудът който полага за да дообразова българите,в това число и младите подрастващи.но говоря не за Слави-чалгата,а за Слави-Клашъра.Жив и здрав Слави.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Толкова злъч и злоба излъчва този пропаднал човек, че направо е жалко че продължавате да го цитирате. Цялата му партия която уж щеше да чегърта Герб единствената задача която има в момента е да хвърля кал по ППДБ с всички сили. Иначе почти се бяха разбрали да управляват заедно с Бокича, ама за малко. Много проклето племе сме ей.

76

Анонимен

преди 11 месеца

ОСТАВКА на правителството и за прокурора също!

75

Анонимен

преди 11 месеца

Да приемат един бюджет, да орежат администрацията и нови избори след местните.

74

Анонимен

преди 11 месеца

Кирчо не виждал смисъл да отговаря ама отговорил. Жалки смешници са ППдб .

73

Анонимен

преди 11 месеца

Понеже сравнението със зелето се изтърка и затова цъфна лавандулата.

72

Анонимен

преди 11 месеца

Сетих се кога за последно ПП споменаха за ИТН! Преди няколко дни на заседанието в НС , когато клоунът Т. Йорданов започна да отправя подигравателни реплики към ПП и да се хили неадекватно, Кирил Петков от трибуната каза следното: " Що се отнася до комплексарите от ИТН, изобщо не виждам смисъл да им отговарям!"....

71

sd

преди 11 месеца

В америка е зле, но само за 2022 там са пристигнали 2 милиона мигранти! От недоимперията са избягали 2 милиона също, за да не ги пратят на фронта да отдадат живота си за един недофюрер.Русоиди, проклети да сте, нека да се затриете със все семействата и децата си! да горите в ада, изчадия!

70

Анонимен

преди 11 месеца

Само да кажа на по долния че човек може да остане без зъби и дори да има пари да не може да си ги направи поради проблем с костно вещество поради алергия и други такива. Оставането без зъби особено на средната възраст е голямо страдание. Само не съвсем умните се подиграват на страдащите хора.

69

До 58

преди 11 месеца

Тъжната истина.

68

до 65

преди 11 месеца

Това го слушах години наред при комунизма в България . И накрая капитализма не изгни . Изгни комунизма . Америка си е екстра . Ти бъл-букаш в ко-чин-ата .

67

sd

преди 11 месеца

славчо не е нито част от проблема, нито част от решението - той е част от пейзажа (макар да мята екс-кременти налево и надесно)!