13

една жена

преди 10 месеца

До Анонимен 13 На кои да съм попаднала? Нали пишем под статията и гледаме снимките в Тялото.бг? С розовия бански :) Нека харесват! Нямам нищо против. Има, но най-вече млади жени, които са естетични. Но на този клип аз естетика не виждам.

12

Анонимен

преди 10 месеца

До една жена - Не знам на кои снимки сте попаднали, но някои са наистина удивителни. Жената е родена с изключителни пропорции, но е с повече килограми. Но немалко мъже явно харесват по-пищни форми.

11

една жена

преди 10 месеца

До Осведомявам ви 7 Благодарим Ви, че ни осведомявате, но разликата от 42 см между талия и ханш би била забележимо "прищипване", което не виждам на снимките. С риск да ме оплюете веднага, че й завиждам :) едно е Моника Белучи, друго - това ... нещо на снимките и клипа. А снимката на лицето й... Но Вие си я харесвайте, няма лошо.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Следенето продължава!

9

Анонимен

преди 10 месеца

От многото й снимки по бански костюм, качени в мрежата се вижда, че бедрата й до известна степен наподобяват козунаци. Иначе всичко друго й е наред, жената си е хубава.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Друг интересен факт е, че още с влизането си в пубертета Ашли Греъм често пъти е ставала обект на опити за сексуални посегателства и то от страна на мъже в зряла възраст и когато е била на около 14 г. майка й е имала сериозни проблеми как да опази дъщеря си. Това го пише в повечето биографични материали за нея. Може да бъде направен извод, че тази жена още от ранна девическа възраст е излъчвала сексапил и е била привлекателна. Изводът е, че сред жените от всеки физически тип има красавици.

7

Осведомявам ви

преди 10 месеца

Ашлито през есента ще навърши 36 г. Вече е майка на три деца, но това не попречи на сп. "Максим" неотдавна да я обяви за най-сексапилната жена на света. Причината са нейните телесни габарити. За ръста й се пише че е 175-177 см /не знам защо е това разминаване в данните/; телесното й тегло е 91 кг. Но най-интересни са основните обиколки на снагата й: бюст - 107 см; талия - 75 см; ханш - 117 см. Или казано с други думи, жена с форми на цигулка.

6

Мъжът на по-пухкава

преди 10 месеца

Народът е казал "Голям майстор на голям тезгях работи!", а народът никога на греши.

5

пришълецът

преди 10 месеца

Отвъд света ви и отвъд народа:)))очакваме и официална раздяла:)))

4

До Иване, Иване

преди 10 месеца

Е що да се налага? Всеки човек сам си решава с кой да си ляга и с кой не. Само у бардака им се налага, че видиш ли клиент е, требе да се обслужи.

3

Иван

преди 10 месеца

Да не му се налага на човек да се разправя с китообразни.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Приятни сънища!

1

Ашлито е готина, но

преди 10 месеца

Ашлито е хубава, но изключение е жена с нейните габарити да е хубава. Не следва да е модел за подражание защото с тези килограми друга жена изобщо няма да изглежда привлекателна. При нея някак си пропорциите се съчетават ОК и изглежда добре. И лицето и е хубаво