42

преди 15 години

vmesto da razdava6 na pensionerite vzemi pomisli za mladite!te sa bade6teto na bg!ama sami karate da byagat ot tuk v 4ujbina zaradi ey takiva tapotii!6toto mladite ne glasuvat,a pensionerite vsi4ki 6te se naredyat na opa6kata da si pusnat buletinkata za vas!takova o4evadno kupuvane na glasove pred celiya bg narod e nedopustim!!!

41

MI

преди 15 години

*** в черквата, запали свещ и се помоли смирено пред иконата на Света Масларова! Засрами се! Какви са тези социалистически подлизурчести заявления!

40

пенсионер

преди 15 години

Сетила се Мара да се побара. Абе тази стара чанта ни мисли за късопаметни.Всички управници до сега провеждаха геноцит срещу народа си и в частност към пенсионерите. Какви компенсации,на фона на тази инфлаация. Дрън, дрън , че пляс.

39

Н.Петрова

преди 15 години

Г-жо Масларова,уважавам Вашия труд за подобряване живота на пенсионерите,но има един момент в живота им,за който никой не се досеща.Работещите болни и инвалиди имат право по НОИ да се възстановяват на санаториуми,а когато влязат в пенсионна възраст кой санаториум ще ползват,като с тези пенсии не могат да плащат на свободен прием?Ако се осигури намаление в санаториуми за възстановяване на пенсионерите след пенсионна възраст ще обеднее ли държавата?Надеждата ми е във Вас .

38

преди 15 години

Такъв вид политика е популизъм и лицемерие! Все едно майка и баща да се скъсват да ходят по кръчми и екскурзии, а да тръбят на близки и познати как този месец купили гащички на децата си, другия - един чифт обувки на едното, а догодина ще им купят и по една книжка?! инизъм ли е това или не? Тези неща, които трябва да вършат нашите управници са основни дейности, с които наистина се доказва не действие, а мисъл за хората, кято ако си благороден, се вижда, а не се чува! Но да се парадира явно им е по-лесно? А с какви пари възрастните ще си сложат зъбки, ще си купят топла дреха, ще се нахранят нормално? Сега милите ще си ги завържат на възелче и ще чакат Коледа, за да купят нещо за децата и внуците си! Да ти се скъса сърцето, ама ако го имаш, нали! Айде, дано Господ ви прости това бездушие, господа!

37

преди 15 години

Гнусна ***

36

преди 15 години

браво г-жа Масларова.доста постижения има вече като, отвориха се детски градини(фактор най-важен като за начало) и се грижите за пенсионерите . остава да се повишат заплатите, да построиме завод за отпадьци и може да се считаме за дьржава с изключителни успех. още малко. чакай народе, ще добруваме един ден, в ден когато всички ще бьдат зле, ние ще бьдеме добре.

35

MI

преди 15 години

Българската Майка ТЕРЕЗА!

34

Червена пенсионерка

преди 15 години

Браво на другарката Масларова, браво на правителството, браво на БСП!!! Пак ще гласуваме за тях и ще спечелим следващите избори. А вие тъмносини (пардон, позеленели от яд) седераси нама да влезете в парламента.

33

уаджет

преди 15 години

Към N:20-Те и вампирите са много близо до хората,когато искат да им изпият кръвчицата.Точно такава аналогия ми идва на ум,като видя наш политик сред народа.

32

преди 15 години

Стига с тия пенсионери, ами кой ще помисли за нас младите които само работим, нека и аз нас има нещо

31

MI

преди 15 години

Господ здраве да дава на Света Емилия Масларова, защитничката и покровителката на нещастните Български Великомъченици-пенсионери! Тя е единственото тяхно утещение и упование в тежките дни!

30

преди 15 години

Вместо с бяло да е облечена, с бяло да я покрият!

29

преди 15 години

Масларова да вземе да си закачи на таз тлъста верига около лоясалия й врат един камък и на вълнолома в Балчик да иде да се хвърли! Да дели хората, а досега къде гледаха и по кой признак определяха кой каква пенсия да има, ааааааааааа? Кажи лудетино, и си смени стила на обличане, че на тазкъв широк таз, бяло хич не върви - приличаш точно на лоена топка върху бъчонка

28

преди 15 години

Няма!! Те отдавна техните хора - полуживите партизани, които бяха осигурени с тавана на пенсиите, си живуркат добре. Освен това са и реститути-имат по няколко апартамента, от които вземат тлъсти пачки. А инвалидите - кучетатата ги яли - те без това не могат да идат до урните да гласуват за тях, така че сега е време да се зарибят ония наивните, които вземат едва 100-130 лв, на тях ще им увеличат, как така на всички? Да не са луди! Ей това им е мръснишкото на тия - да делят хората и да ги насъскват един срещу друг, защото българите обичаме да си гледаме в чиниите! Долни мръсни лъжци са тия комунисти! ОТ тях добро не чакайте

27

IKONOMIST

преди 15 години

za chetri godini sa svili po 2-3 bona ot kalpak , a sega shte dadat 150 -200 leva , ama ne na vseki ! egati i nahalstvoto ! to biva debeloochie , biva , ama tova na nishto ne ide !

26

неразбрал

преди 15 години

абе хора аз не разбрах инвалидни и социални пенсии ще индексират ли от октомври или?

25

Debora.

преди 15 години

tq shte OBESHTAE OBESHTANOTO, nie shte VZEMEME VZETOTO...i taka napred..kam badeshteto!

24

преди 15 години

Баси наглостта! Обират на хората парите и после най-великодушно ги раздават! Искат да им ръкопляскаме, колко са велики.

23

Ебящият Бик

преди 15 години

21, значи хващаш я изотзад за дебелите джолани и я повдигаш в стойка "РК1К" (ръчна количка с едно колело). После и го набабанваш в дебелия пърдялник, дето е като на девети полк тъпана и така :)))