8

Дедо

преди 1 година

До 5....и мустак и брада си има!

7

Анонимен

преди 1 година

Зелето ми се вмириса и вони!

6

Пояснявам

преди 1 година

"Конската опашка" дълги години е била в немилост и чак през 1957 г. Тодор Павлов в свое публично изказване изтъкнал, че това според него не е буржоазно влияние и по този начин отговаря на забележките, че по онова време (1957 г.) неговите собствени внучки носели косите си вързани на "опашка". Тогава Тодор Павлов е бил вече академик и председател на БАН. Като стар комунист е бил и член на Политбюро на ЦК на БКП и член на Президиума на Народното събрание. Но дори и на него са правили забележки.

5

До Дедо

преди 1 година

Дедо, ти помниш ли времето, когато насилствено са спирали по улиците жени и момичета с коси, вързани на "конска опашка" и още там на улицата са им отрязвали "опашките"? Причината за това е бил фактът, че по същото време на Запад това е била най-актуалната модна прическа и у нас са тълкували този начин на носене на косите като буржоазно влияние. Никой не се е сещал, че това е била някогашната прическа на прабългарките, запазена сред народа чак до 19-и век.

4

Евала швепс

преди 1 година

До Дедо. Ама твойта тарикатски мустак ли има?

3

Христо

преди 1 година

Тая прическа е идеална за насочване на главата и даване на ритъм.Сега ще спа спокойно и ще се радвам на това което предстои вследствие на тая мода .....

2

Анонимен

преди 1 година

Затова пък вече има методи за присаждане където си пожелаете.

1

Дедо

преди 1 година

Ееех, а какви uнтuмнu прически имаше тогава, то сега с тия гoлишaрчета няма романтика, само носталгия!