48

Дискриминация

преди 11 месеца

С онази си работа ли работят еврокомисарите??? Когато БЕЗ да са изрично (и обосновано) вписани сред изискванията за дадена длъжност, се вземат под внимание други критерии, това се нарича ДИСКРИМИНАЦИЯ! Тук сред изискванията за еврокомисар няма причина да има изискване за пол. Не е и вписано никъде. Т.е. това е извънредно, извън вписаните изисквания и без да е необходимо. Това дискриминира мъжете. Значи някой може да е по-подходящ за даден пост, но поради пола си, не го избират. Какво е това?

47

Жената-мъж

преди 11 месеца

Мисля, че е време най-накрая за еврокомисар да бъде предложен/а интерсексуална персона. Стига сте ни дискриминирали! Все мъже и жени! Да сложим край на европейския сексизъм!

46

Анонимен

преди 11 месеца

Ами ако е жена, която се самоопределя като мъж? Проблем ли ще е?

45

Травестит

преди 11 месеца

сигурно искат... Така с един изстрел 2 заека... и малцинствата са удовлетворени а и пола ще е коректен... Не съм сигурен за Джен...дъ..рите те все пак могат да са поне 100 вида, включително "жеснки"... Требе да се пита щот тогава и Киро може да го пратят, а и баце.

44

Анонимен

преди 11 месеца

То пък една файда от тоя комисар....в кърпа да го носиш..... По- добре кажете с референдума за еврото какво стана?!? Нали демокрация, глас народен, народа суверен А-У......Що не искате да го питате какво да правите с парите му?

43

A гей

преди 11 месеца

Може ли

42

Анонимен

преди 11 месеца

Нали сно жени били досега? В офиса имаме 8 програмистки. От тях 6 са ТРАГЕДИЯ! Сигурно тоя, де се подписва Програмкст тука е по-добър, а тая шетва е ниска. Другите две само едната отговаря що годе на стандартите ни, но честно казна разкарахме поне трима кандидати с нейните квалификации, без да стигаме до интервюта, така че би имала 1/4 шанс, да ни е служител ... Демекнако не беш ESG ... Охиоо.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Не трябва да изпълняваме очакванията на една обикновена германска слугиня на американци.

40

Анонимен

преди 11 месеца

И кво сега,простьооо ще трябва да се кастрира,така ли?

39

Олимпий Панов

преди 11 месеца

Страно мислех че ще е нещо трето-четвъртополово?

38

Мистър Пропър

преди 11 месеца

Емили Тротинетката. Хем се мисли за жена, хем има топки да взема важни решения. И е в тон с новите европейски ценности и норми.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Е, ми значи Асанчо да пратим или Спецов.

36

българина

преди 11 месеца

това форма на натиск и дискриминация ли е? в кои правила на ес го пише това?

35

Никола Стефанов

преди 11 месеца

"председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен, която отдава голямо значение на равното разпределение на служителите на комисията по пол" - абе спомня ли си на кои избори избраха тая вещ.ица за генсек на ЦК на ЕССР, така де, ЕС?

34

Анонимен

преди 11 месеца

Изобщо не съм фен на руснаците, но тези от ЕС понякога ми звучат по-абсурдно и от тях. Хем се борели за равенство на половете, хем когато се избира човек за дадена позиция дискриминират единия от двата пола. Чудя се имат ли връзка с главния мозък или само с главните банкери. Всъщност не се чудя. Със сигурност е само второто. Добре че всичко се връща. Ако не в този, в следващия живот. После не се чудете защо има страдащи по света. Не се знае какви са ги вършили в предишния си живот...

33

Наблюдател

преди 11 месеца

Ох, дано да е Цецка Цачева!

32

Анонимен

преди 11 месеца

ше е Кирилка значи

31

Анонимен

преди 11 месеца

Я бързо нашата ЛГБТ+ общност да осъдят остро ЕК. Как така жена? Защо не някой от над 78 пола, които има вече?

30

Анонимен

преди 11 месеца

Обзалагам се, че и Урсула така е избрана. Не че става за нещо, но понеже е жена, а миналия път е бил мъж и сега... :) ... Няма ли скоро да ходи пак в Турция да я сложат на дивана? Ако Ердоган го направи пак, да не казвам голяма дума, обаче ще взема да му купя една баклава и да му я пратя като подарък хахаха Иначе не съм му фен, но времето доказа, че отношението му към Урсула е не просто заслужено,ами направо даже джентълменско.Трябваше да я изгони от залата тогава и да я настанят на пейка отвън.

29

Анонимен

преди 11 месеца

Тия от ЕС бият по точки Бг-Парламента , по примитивизъм !