135

Алекс

преди 1 година

До67. Ако руснаците грабеха от целия свят така както го правят САЩ със сигурност във всичко изброено щяха да са по напред.

134

ВЕРВАЙТЕ ИМ

преди 1 година

Я ДАЙТЕ ВИДЕО, ЧЕ ПУТИН Е КАЗАЛ ТОВА КОЕТО СЕ ЛЪЖЕ В СТАТИЯТА?

133

Анонимен

преди 1 година

Разрушаването на стената вместо да доведе до контраофанзива ще доведе до падането на Нико-Миколаев и АДЕСА-ОДЕСА И ПЪЛЕН КОЛАПС НА УКРОЗАЩИТАТА.

132

Анонимен

преди 1 година

До До 135Ти как разбра, че колата е пълна с експлозиви, комедиантските твърдения не те ли карат да се позамислиш малко?

131

Анонимен

преди 1 година

статията с цензура продължава да не сочи кой срути стената... следоветелно е ясно кой е хахаха

130

До 135

преди 1 година

До Пак по опорката?и ти не си особено умен. Има кола натоварена с експлозиви преди инцидента - кой мислиш може да я паркира там? Охранява се от рашъни. Като добавиш и наскоро приет руски закон, който забранява разследването на инциденти в хидротехническата структури в окупираната от Русия Украйна ако беше умен ще си наредиш пъзела. Нали се сещаш, че това спира контраатаката.

129

Анонимен

преди 1 година

Има доста ползи за западните съюзници разрушаването на язовира, от чисто военна стратегическа гледна точка, славянските народи имат само вреда от това влючително руснаци и украинци, Зеленски има полза но той не е славянин а евреин, така че очевидно не влиза в гореспоменатите множества.

128

Валериан Тенекеджиев

преди 1 година

Жалки руски убийци!

127

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 136: Проблемът ти е, че дори не можеш да разбереш, колко си т'ъп ти самият. Украинската армия обстрелва язовирната стена на Нова Каховка от лятото на миналата година и не веднъж са казвали, че ще я разрушат. Е, накрая успяха, но май нищо не печелят от това.

126

Анонимен

преди 1 година

Е нема по-тъпo същество от българския пyтлеpac! Жужето му казва, че то е наредило да взривят язовира, но той пак повтаря като папагал каквото са му набили в кратуната :)

125

Анонимен

преди 1 година

До към 154 Украинското небе кръстосват руските "Герань-2", "Ланцет" и "Привет 82". --------- кръстосват, но еднопосочно.

124

рагнар фрог

преди 1 година

Натовците са директни наследници и потомци на рагнар лофрог викинга и неговата паганска религия на завладяване на света.

123

Анонимен

преди 1 година

Надълго и на широко ни курдисват по случая! Все същите! Ами дайте да прочетем какво мислят по случая в Южна Америка например! Защо трябва да дъвчеме всеки ден анерикански и английски дъвки!? Даа,ама...!

122

Така, а сега малко

преди 1 година

факти. Мястото за построяване на язовира не е избрано случайно. Района е блатист, като подземните води помагат за запазването на нивото на язовира, дори в много сухи години. Това значи обаче, че освен ако не е са пресъхнали тия подземни водоизточници коритото на язовира никога няма да изсъхне напълно, а ще остане блатен. Не знам дали е за радост на украинците, атака през подобно блато е по-скоро удобна на руснаците. А "разсъжденията" на експертите от драгън кепитъл не си струват коментара просто

121

гого

преди 1 година

А Залужни къде е ?

120

Ха ха

преди 1 година

От векове Днепър е имал място в икономиката на Украйна. А Украйна я има от 1992г. Имало е СССР, кой е създал всичко на тия територии.

119

западна митология

преди 1 година

"факта, че в момента икономиката се развива по-добре от очакваното, казва Билан" - ЦЕЛИЯ държавен апарат на частната НАТО - укро армия е на заплата от бюджета на САЩ! Егати и очакванията!

118

укротерористи!

преди 1 година

"Язовирът е разрушен точно в момента, в който украинските сили започват контраофанзива, планирана месеци наред," ТОЕСТ урките са го взривили за да могат да форсират реката и да не могат руснаците да изпускат контролирано водите за да им пречат!

117

Никола Стефанов

преди 1 година

В интерес на истината, ако руснаците имат сериозни намерения да превземат Одеса (а има сигнали, че имат такива намерения) и да отрежат укрите от Черно Море, унищожаването на язовира в дългосрочен план им е от полза. Когато все пак се насочат към Одеса, вече няма да се притесняват, че укрите ще унищожат язовира за гърба им и ще прекъснат снабдяването им.

116

към 154

преди 1 година

Важното е, че от една година за дроновете "байрактар" никой нищо не е чувал нито ги е виждал. Украинското небе кръстосват руските "Герань-2", "Ланцет" и "Привет 82".