135

Алекс

преди 11 месеца

До67. Ако руснаците грабеха от целия свят така както го правят САЩ със сигурност във всичко изброено щяха да са по напред.

134

ВЕРВАЙТЕ ИМ

преди 1 година

Я ДАЙТЕ ВИДЕО, ЧЕ ПУТИН Е КАЗАЛ ТОВА КОЕТО СЕ ЛЪЖЕ В СТАТИЯТА?

133

Анонимен

преди 1 година

Разрушаването на стената вместо да доведе до контраофанзива ще доведе до падането на Нико-Миколаев и АДЕСА-ОДЕСА И ПЪЛЕН КОЛАПС НА УКРОЗАЩИТАТА.

132

Анонимен

преди 1 година

До До 135Ти как разбра, че колата е пълна с експлозиви, комедиантските твърдения не те ли карат да се позамислиш малко?

131

Анонимен

преди 1 година

статията с цензура продължава да не сочи кой срути стената... следоветелно е ясно кой е хахаха

130

До 135

преди 1 година

До Пак по опорката?и ти не си особено умен. Има кола натоварена с експлозиви преди инцидента - кой мислиш може да я паркира там? Охранява се от рашъни. Като добавиш и наскоро приет руски закон, който забранява разследването на инциденти в хидротехническата структури в окупираната от Русия Украйна ако беше умен ще си наредиш пъзела. Нали се сещаш, че това спира контраатаката.

129

Анонимен

преди 1 година

Има доста ползи за западните съюзници разрушаването на язовира, от чисто военна стратегическа гледна точка, славянските народи имат само вреда от това влючително руснаци и украинци, Зеленски има полза но той не е славянин а евреин, така че очевидно не влиза в гореспоменатите множества.

128

Валериан Тенекеджиев

преди 1 година

Жалки руски убийци!

127

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 136: Проблемът ти е, че дори не можеш да разбереш, колко си т'ъп ти самият. Украинската армия обстрелва язовирната стена на Нова Каховка от лятото на миналата година и не веднъж са казвали, че ще я разрушат. Е, накрая успяха, но май нищо не печелят от това.

126

Анонимен

преди 1 година

Е нема по-тъпo същество от българския пyтлеpac! Жужето му казва, че то е наредило да взривят язовира, но той пак повтаря като папагал каквото са му набили в кратуната :)

125

Анонимен

преди 1 година

До към 154 Украинското небе кръстосват руските "Герань-2", "Ланцет" и "Привет 82". --------- кръстосват, но еднопосочно.

124

рагнар фрог

преди 1 година

Натовците са директни наследници и потомци на рагнар лофрог викинга и неговата паганска религия на завладяване на света.

123

Анонимен

преди 1 година

Надълго и на широко ни курдисват по случая! Все същите! Ами дайте да прочетем какво мислят по случая в Южна Америка например! Защо трябва да дъвчеме всеки ден анерикански и английски дъвки!? Даа,ама...!

122

Така, а сега малко

преди 1 година

факти. Мястото за построяване на язовира не е избрано случайно. Района е блатист, като подземните води помагат за запазването на нивото на язовира, дори в много сухи години. Това значи обаче, че освен ако не е са пресъхнали тия подземни водоизточници коритото на язовира никога няма да изсъхне напълно, а ще остане блатен. Не знам дали е за радост на украинците, атака през подобно блато е по-скоро удобна на руснаците. А "разсъжденията" на експертите от драгън кепитъл не си струват коментара просто

121

гого

преди 1 година

А Залужни къде е ?

120

Ха ха

преди 1 година

От векове Днепър е имал място в икономиката на Украйна. А Украйна я има от 1992г. Имало е СССР, кой е създал всичко на тия територии.

119

западна митология

преди 1 година

"факта, че в момента икономиката се развива по-добре от очакваното, казва Билан" - ЦЕЛИЯ държавен апарат на частната НАТО - укро армия е на заплата от бюджета на САЩ! Егати и очакванията!

118

укротерористи!

преди 1 година

"Язовирът е разрушен точно в момента, в който украинските сили започват контраофанзива, планирана месеци наред," ТОЕСТ урките са го взривили за да могат да форсират реката и да не могат руснаците да изпускат контролирано водите за да им пречат!

117

Никола Стефанов

преди 1 година

В интерес на истината, ако руснаците имат сериозни намерения да превземат Одеса (а има сигнали, че имат такива намерения) и да отрежат укрите от Черно Море, унищожаването на язовира в дългосрочен план им е от полза. Когато все пак се насочат към Одеса, вече няма да се притесняват, че укрите ще унищожат язовира за гърба им и ще прекъснат снабдяването им.

116

към 154

преди 1 година

Важното е, че от една година за дроновете "байрактар" никой нищо не е чувал нито ги е виждал. Украинското небе кръстосват руските "Герань-2", "Ланцет" и "Привет 82".