27

Как не ги е срам!

преди 1 година

Няма значение от какъв произход си - избран си за БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТ! А какъв и да си, да оправдаваш побоища, палежи, гаври... ти не си човек! Ти не си предател, НЕ СИ ЧОВЕК! Всичко се връща! Илхане и всички от ДПС - знаем, че работите за унищожение на България, а България винаги е имала едно наум за Турция и амбициите й, имаме тежка история помежду си, но когато сме били съюзници (като сега) никога не е забивала нож в гърба й! И ВИНАГИ е помагала! Вкл. сега! А вие какво правите! Връща се!

26

Ами, нормално

преди 1 година

е да ни цакат вече и другите, освен австрийци и нидерландци! Ние се показахме като абсолютно неблагонадежден партньор,както по отношение на НАТО,така и по инициативи на ЕС, нито единна позиия за войната в Украйна ( ушатия се въртя като фурнаджийска лопата,"Крим е руски", и т.н. щуротии), после има да чакаме самолети и признание от другите ,е няма как да стане! Селски тарикати никой не харесва! И тая смешна държавица РСМ ще ни изпревари!

25

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм бил против Възродителният процес, но може би ще се окаже, че комунистите са били прави. И сега това оплакване, заради което всяка година вият от ДПС, за прогонването на турците е директно посегателство срещу държавността ни, след като техния човек турчина Кючюк подлага на гонения българите я Скопската република.

24

Анонимен

преди 1 година

До Тенгри кан. Баси глупостите си изписал. Илхан е български гражданин. Българските турци са равноправни граждани на Република България. Човека е роден и живял в България, ти с какво си по българин от него? Аман от пишман патриоти дето щели да се жертват за нещо си, ама иначе седят на дивана пред компа.

23

Анонимен

преди 1 година

Айде уточнете се РМС или РСМ!

22

Праните гащи

преди 1 година

Какъв проектодоклад, бе, мой, има си подписана преговорна рамка от една година насам, в която е ясно записано какво трябва да направи БЮРМ..

21

Анонимен

преди 1 година

А аз обвинявам в национално предателство всички политици (и приближени до тях бизнесмени) участвали в управлението на страната последните 33 години.

20

Анонимен

преди 1 година

А българинът Бекир, какво прави.

19

Късата памет

преди 1 година

До Анонимен 15. Румен Гечева да дава акъл е безгранична наглост. Нали беше вице премиер министър в периода 1995-1997. Няма период в историята на България в който хората да са обеднели повече от това време. Пенсия 3 долара по негове време. Баси наглия е тоя. Лошото е че е пълно с хора с къса памет и се хващат на глупостите , които им говорят провалили се политици. Говорят някакви небивалици, които се халесват на електората, а после всички заедно плащаме сметката на безхаберието им.

18

Анонимен

преди 1 година

Защо нашите евродепутати не работят активно с комисията в ЕП да не се случват такива неща? БЮРМ ги надиграва всеки един път, а даже няма евродепутати. Тези хора са почти безполезни. Ако може да изпратим 0 вместо 17 поне ще спестим пари на европейския данъкоплатец.

17

Анонимен

преди 1 година

Някой упълномощил ли го е да прави това?!?!?! Втора Весела Чернева на хоризонта.

16

Анонимен

преди 1 година

Имаме ли изобщо някъде политици, който да защитават интересите на България???

15

Анонимен

преди 1 година

Румен Гечев - Румъния с предимно леви правителства 20 години е с 6 процента дефицит и 5-6 процента икономически растеж, растат заплати, брутен продукт, имат 50 процента дълг спрямо бвп, България с такива като Горанов и Асен с 3 процента дефицит има растеж по един процент и копае дъното. Айде чакайте десните рестрикции да ви доведат просперитет 80 процентови избиратели по Иво Христов.

14

Анонимен

преди 1 година

Кючюк първо не знае български език ама е станал даже доклатчик. Сигурно е писал на македонски.

13

Анонимен

преди 1 година

Като не гласувахте и гласувахте за шарлатани а не примерно за най-последователната антигерб партия БСП сега не ревете! В момента опозиция е само БСП ,само БСП НИКОГА НЕ СЕ КОАЛИРА С ГЕРБ. Радев вчера с указа под диктат за срок се показа като патеричка на ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 1 година

пълзящия неофашизъм струи отвсякъде. Следва поредната национална катастрофа.

11

МЪКА И СМЕХ

преди 1 година

Абе знаеме че от сайта сте ремсисти и комунисти под прикритие ама променете съкращението че сега статията е за Македонизма, а не за ремсизма...

10

Анонимен

преди 1 година

240 deputati trjba da bydat isprateni na truduv staz v anadola

9

Реалист

преди 1 година

Трябвало е след освобождението да ги натирят всичките надолу към Анадола, голяма грешка, че са ги оставили.

8

Анонимен

преди 1 година

били сме съюзници с хитлер и се гордея с това