10

Анонимен

преди 1 година

Прав е този - решенията на Конституционния съд нямат обратно действие. КС тълкува Конституцията, а не я прилага. Каквото и да каже КС, Гешев не може да бъде възстановен заради решението на КС.

9

Мистър Пропър

преди 1 година

Ако е остранен нелегитимно, противоконституционно, което всъщност е факт, МОЖЕ да бъде въстановен. Но знаем, че по тези земи законите се четат както дявола чете евангелието.

8

Анонимен

преди 1 година

До 10 - Какво значенуе има, длаи някоя жена го "съди за бащинство" в това дело? Ако се окаже, ***

7

Анонимен

преди 1 година

Всичко туй е антиконституционно тъй,че Гешев като Гл.Прокурор с/у който е упражнено терор като теракт,но и акт на административно-инстуционален терор на сплашване с отнемане на правата за защита на функционална професионално изпълнение на дейността му по същество възложена му спрямо изискванията конституционални за предмет,предназначение,значение и назначение на длъжността като институция и институт с всички подзаконови и законови актове на определение на длъжност характеристики може да ви съди.

6

Анонимен

преди 1 година

Тази шия не е от трушия.

5

89 до 1

преди 1 година

Ааа, не е същият, щото единият поисща имунитета на бб, а другият ще го оттегли това!

4

Ц

преди 1 година

Е то това беше и целта. Оттегляне на исканията за имунитетите. Да не дава ДНК борисов, че ще цъфне в затвора.

3

Анонимен

преди 1 година

Тези мафиоти вече толкова се оплетоха в закони и конституции, че държавата им заприлича на наркокартел. Смешно е, мафиоти тръгнали да си правят законна държава, ама не знаят как. Да вземат да прочетат Ликург, Клистен, Цицерон, за да не се излагат така пред Европа и Света.

2

българина

преди 1 година

разбирам, дори да ми намерят откраднатата кола, няма да ми я върнат, въпреки, при неправомерно уволнение връщат на работа .... сега разбрах, зашо законите на джунглата са вечни, ами няма двутълкувание....

1

Нема нужда

преди 1 година

Той новия кат стария