71

Калин

преди 1 година

Пак си прави тънки сметки да обслужва олигарси за повече пари вече!

70

Искам...

преди 1 година

...да посъветвам да мислим с главите си. От всички перестройки и тая няма да е по вкуса на най-големите пискала. Имам предвид безмислените протести в София срещу Бойко и ГЕРБ. Изчегъртване и прочие. Четири години по-късно главата на Гешев. Не съм за никой, но не съм и за "юруш на маслините". Нещата в държавата са последици от обществено политически отношения от десетилетия, вероятно от цар Борис, и да събаряме ей тъй за кефа на някого, няма смисъл. Затова Христо не е доволен, пешките също .

69

Анонимен

преди 1 година

Бойкикев ли ще е новия и единствен кандидат?

68

иво

преди 1 година

Позорното назначение на Сарафов означава,че Боко Тиквата вече официално е и главен прокурор.По-голям срам за ППДБ не може да има.

67

Анонимен

преди 1 година

Тези политици винаги се стремят да направят някакво екстравагантно изречение Май не разбирата че така само ''олекват '' пред хората

66

до 66

преди 1 година

не,ама ти ***,ще свидиш съмишленици

65

Наглеци!

преди 1 година

ПП ДБ, ГЕРБ и ДПС ще ни загробят!!! Такава диктатура ще ни се стовари заради толупите борисов и пеевски!!! Но, народът ни е много, много ***!!!

64

Вьзмутен

преди 1 година

Спрях да ходя на протестите пред - нс организирани от посолството тоя и кирил след една изключително грозна сценка - един заклет техен привьрженик видимо дрогиран ревеше най отпредИскаме кръв и майдан - е майдана се случи дано няма и кръв

63

Анонимен

преди 1 година

Още по-добра новина ще бъде, да не сте никога повече в парламента.

62

Ив. Гешев

преди 1 година

Явно аз бях най големият проблем в България ?! Всичко друго оправихме само това беше останало ! От днес вече в България Всичко е розови облаци цветя и шарени птички. Хората се прегръщат и целуват по улиците от неземно щастие. Край на мъките в България !

61

LGBT+В

преди 1 година

Костадин Клеса и Цонка Хpaчката ще ходат ли на гей парада?

60

Костадин Митрофанов

преди 1 година

Не се подвеждайте по женските гласове на мен (Костадин Клеса) и Цончо Хpaчката - ние всъщност сме мъже с чест и ви го напомняме всеки ден от трибуната, за да не забравите.

59

анонимен

преди 1 година

Мафията се саморазправи със специализираната прокуратура, а сега и с главния прокурор! Следваща точка: махане на всички съдии, за да няма кой да я съди тази мафия, пуснала пипала в НС, МС и президентството! А народецът гледа, като дядо Йоцо и цъка ли, цъка?!

58

Козяк:

преди 1 година

"Чудесна работа,Мравояд-Грантояд! Заслужи си бонуса за доноса! Одобряваме службите! Продължавайте Предателството и Доунищожете България,нужна ни е само територията на колонията,но не и местните тy33eмци...Моля,явете се на закуска в посолството,за получаване на подаръчните пликчета,както и следващите инструкции и заповеди! "

57

карибско питие

преди 1 година

Г-н Иванов да не забравяме, че този закон за главният прокурор е твои, а сега го критикуваш. Тогава го приехте с Борисов, а сега пак сте в коалиция с Борисив. Хайде махнете давността на престъпленията и поискайте проверка на приватизацията, Прокопиев, Пеевски и Плевнелиев, за да ви повярваме, че намеренията са ви искрени.

56

Анонимен

преди 1 година

По корумпирано правителство от това на денкофф не е имало досега

55

Анонимен

преди 1 година

Ица, важна стъпка е да обгърнеш дулото с устни и да се гръмнеш.

54

Анонимен

преди 1 година

Христо, твоят Институт за правни инициативи е взел доста милиони! Къде са ти текстовете за промяна на конституцията и законите, какви точно са идеите за законодателна промяна! Стига с тая бухалка и политически глупости за да си браните прокопитата крадливи! Къде са точно идеите, къде по света и в ЕС работят, какъв ще е прогнозния ефект и кога ще ги гласувате!

53

Анонимен

преди 1 година

Добра новина ще е когато облечеш раирания костюм.

52

Иванов предложи

преди 1 година

Американския посланик да му се даде глас равняващ се на гласовете на всички Български избиратели плюс 1. Така дори всички да гласуват като един пак ФАЩ ще си съставят правителство и ще ни управляват директно от Козяк. И няма да се занимаваме всеки път със скалъпените оправдания на Кирчовци Колорчовци Ицо Ивановци Мравояди и всякакви други Мики Мауси.