20

Анонимен

преди 11 месеца

Утревечер трябва да качат материал, в който да се обясни подробно какво трябва да знаят мъжете относно жените.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Още ли има?

18

Анонимен

преди 11 месеца

Важното е да не му крещиш и да не го тормозиш психически, да готвиш добре храните, които той обича и да се стараеш да бъдеш прелъстителна, а той да е удовлетворен след интимните ви ласки. Всичко останало може да се нагоди.

17

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 20 И по този въпрос не си добре информиран. Има статистически институт, там можеш да намериш всякакви видове статистически данни. Ама нали е най-лесно да се пишат общи приказки по форумите ...

16

Анонимен

преди 11 месеца

"Българката много добре знае от кого е детето й, защото сама го е избрала." - като гледам последните 20 години българката много добре знае от кой няма дете защото всяка втора е правила аборт.

15

доста

преди 11 месеца

точно написано, но тия неща важат и за жените. изобщо това са правила за добър, спокоен и хармоничен живот.

14

Анонимен

преди 11 месеца

На мен ми е достатъчно да знае в кой шкаф да ми остави дрехите след пералня.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Често се питат какво ли правите.

12

Анонимен

преди 11 месеца

И тя да била инициирала секс, но във врачанско мъжът, ако не е на кеф за секс в момент, когато тя инициира секс, той казва "Той **й да не съм го секъл у тополите!?"

11

До Анонимен 3

преди 11 месеца

Ромката няма съпруг. Тя има толкова мъже, на колкото я продадат и после препродават нейният баща и братята й. От всекиго има по толкова деца, колкото години е живяла с него, но не е сигурно дали не са от братята му. Ако е по-инициативна, от време навреме и тя самата избира някого и бяга с него, а предишният й "мъж" отива при родата й да се разправя с тях затова, че е дал пари за булка, а тя след 2 години избягала с друг. Българката много добре знае от кого е детето й, защото сама го е избрала.

10

До До 11

преди 11 месеца

Не хитрувай. Помолила го е да пусне като препоръчано писмо документ, който тя трябва да прати някъде, а той минава покрай пощата.Последният подобен пример - гаджето на моя приятелка, с когото тя излиза вече почти година отказа след работа да се отбие в квартирата й, защото по това време там щеше да идва майстор, намерен по интернет. Тя искаше само в квартирата й да присъства мъж, когато непознатият майстор дойде. Изобщо не коментирам, че такъв вид дребна поправка е по силите на въпросното гадже

9

До 11

преди 11 месеца

"Дребният проблем" на каква стойност е? 1000-2000 евро? Дребна работа, не си струва да се говори за това, нали? Пък той се мръщи и дава съвети как сама да си го решите! Еййй, не останаха истински мъже вече...

8

По точка 14 -

преди 11 месеца

Повечето мъжлета от типа мамино детенце егоистченце, не мислят, че е редно да съдействат на жените или приятелките си. Поискай му дори най-дребна услуга, която не му коства нищо и веднага ще видиш кисела физиономия. Ще последва банален съвет как сама да се справиш с дребния проблем /като че ли ти не знаеш как и като че ли той не разбира, че си го помолила за съдействие само защото наистина този ден си претрупана със задължения/. Настояваш ли да ти помогне, ще те нарече глезла и каква ли не още.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Роди ли му дете, нашенската Пена счита, че има правото вечно да мрънка, все да иска нещо и да дава израз на недоволството си.

6

Анонимен

преди 11 месеца

За беда, най-големите к. и най-лицемерните жени използват секса като много силно оръжие. Не го използват като средство за манипулация само свестните, но наивни момичета и често пъти това им коства връзката, ако младият мъж е вървежен (апетитен като брачна партия).

5

Анонимен

преди 11 месеца

Случвало ми се е да чуя: "Надебелей, та да съм спокоен!" Това каза на младата си съпруга един синковец от шоубизнеса на третата година от сватбата им. При това жена му беше само хубавичка, а не красавица. Беше скромно момиче и никога не е имала възможност, нито желание да блесне с много скъпи или екстравагантни тоалети. Ходенето на работа и грижите за детето и домакинството запълват цялото й време до ден днешен.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Че са по-страхливи от жените.

3

Мъжът е ревнив,

преди 11 месеца

особено нашенският. Когато вече се е оженил за желаното момиче, той започва да се дразни, ако тя се отнася грижливо към външния си вид. Той не би желал жена му да изглежда некрасива и недобре облечена, но се дразни, когато я заглеждат други мъже. Малцина са онези, които държат съпругата им да изглежда като фотомодел и винаги да е облечена шикозно. За свекървата пък да не говорим, в нейните очи кокетството на снахата е равностойно на престъпление.

2

До Анонимна

преди 11 месеца

Човек ......., Като говори, говори за себе си.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Ромката казва:-"Аз имам един мъж и всичките ми деца са от него а българката има много мъже но едно дете и не знае от кого е"( кой е баща му) Българката казва:-"Аз обичам мъжът си но искам да живея с друг,с този от кого е детето ми".Една Държава два свята.