17

Анонимен

преди 10 месеца

Путин вкара Македония, Финландия, Украйна и т.н. в НАТО и е кандидат за почитната титла БУДАЛА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО. Навремето Сталин вкара Турция в НАТО. АБЕ, ТИЯ С КОЯ ЧАСТ НА ТЯЛОТО СИ МИСЛЯТ, И ВЪОБЩЕ ИМАТ ЛИ ЛИПСВАЩИ ЧАСТИ ? НЕ ГИ ЛИ ПРЕГЛЕЖДАТ ПРЕДИ ДА СЕ КАНДИДАТИРАТ ЗА ДЛЪЖНОСТИ ?

16

до 15

преди 10 месеца

Путинофилите не четат, те гледат пропагандни телевизионни програми. Всяко замисляне им причинява главоболие.

15

Полковник

преди 10 месеца

Ясно е че укрите взривиха язовира защото като пресъхне ще имат възможност за десант на другият бряг.Но това няма да им помогне като гледам как слабо се развива офанзивата.Руснаците разгромяват всеки опит за контра на укрите.Загубите на бандеровците са ужасяващи защото артилерията работи и в тила не само по предните позиции.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Всички русофили прочетете малко история и най-вече за безспорно най-кървавият атентат в българската история.

13

Смех

преди 10 месеца

Българина много милей за рушлямскъта кочшина

12

Извънредно

преди 10 месеца

Западът съобщи че ще даде оръжие на Русия за да защити Русия от Русия, която сама обстрелва собствените си територии, язовири и Атомни ел. централи.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Веднага да се наложат санкции на Русия заради това че сама обстрелва Кремъл!! Как може такава безотговорност. Ето, според Западните разбирачи, Русия сама си взриви моста, сама си обстрелва населението. Сама си взриви Язовира и сама си взриви тръбата в Балтийско море. Даже и Руските пленници сами се застрелват в главите и в капачките на колената. Много интересна ситуация се получава.

10

Мдааа

преди 10 месеца

Говорител на МААЕ каза, че стрелба е спряла за кратко конвоя на Гроси, който се е отправил обратно към контролираната от Украйна територия след посещението, но делегацията не е била в непосредствена опасност. Що не пишете, че укрите са ги обстрелвали?

9

Клоунът Роси

преди 10 месеца

прави конкуренция на клоунът Зеленски.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Каква ирония нашите собственици на хотели по Черноморието приютиха неблагодарните Украинци. За благодарност сънародниците на приютените взривиха язовира и причиниха еко катастрофа в Черно море. Този сезон ще бъде слаб заради това което се случи. Работя с много чужденци и споделят, че няма да стъпят на Черноморието. Още ли ще подържаме тези зомбирани фашисти ?

7

Анонимен

преди 10 месеца

Хич не бързат, на срещата с военните кореспонденти руският президент каза, че стратегическите цели остават железобетонни, но тактическите планове могат да се променят, съгласно конкретните условия на СВО.

6

Бай Дрън

преди 10 месеца

То войни винаги е имало. Просто днес информацията пристига за секунди. Навремето минава седмица, докато се появи информация и ако изобщо някой благоволи да я писне, превръщайки я в дезинформация. Днес имаме предимството, че по дефолт смятаме всяка новина за дезинформация и не вярваме на нищо и никой.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Поредното доказателство, че стената беше взривена от Украинците: 1-за да затруднят работата на ЗАЕЦ, и направо ако може да спре да работи. 2-каховското водохранилище е почти празно, при което с едно засушаване може да се щурмува ЗАЕЦ от страна на ВСУ по суша много по-лесно, отколкото да се форсира язовиар с лодки...

4

Анонимен

преди 10 месеца

Рафаел Гроси беше на посещение в централата и беше обстрелян от бандеровците на изпроводяк.

3

Хич не бързат

преди 10 месеца

Руснаците и американците си гонят интересите, леко си воюват, а нас ни правят на маймуни да им плащаме масрафа. И внуците ни ще им плащат оръжията и катастрофите. Това, което ковида не успя да унищожи, ще го свърши войната. Белите гои да ***. Аман.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Запорожката АЕЦ се намира НАД водоранилището и няма нищо общо с него

1

Бай Дрън

преди 10 месеца

Ситуацията е говнняна. Удряйте я тая централа най-сетне, да глътнем малко радиация и да се свършва! Стига сте ни тормозили година и половина, как Запорожката я целели, ама тия, дето я вардели нарочно, пък ония, дето я искали са о гледали как тоя, дето я вардят се самозастрелвали...