38

Мунчо

преди 1 година

Сами се бутат при тях след концерт. Просто ще е смешно ако не е жалко. Все едно групи да се оплаче..

37

Анонимен

преди 1 година

"Преустановихме маркетинговите и промоционалните дейности за записите на групата до второ нареждане" -- интересно, чие е нареждането?

36

Анонимен

преди 1 година

Имаше една тяхна песен - Рussу ... не знам дали някой друг е правил такава. Та по нея съдя, че явно "добре" са си живели. При всички случаи обаче, съм против някой да се жалва за каквото и да било след 20 години...

35

От Берлин

преди 1 година

Подробно следя ,,излизащите" ,,факти" около Рамщайн....., И: - 1. В момента се отвлича вниманието на оФцете от ставащите политически престъпления....2. Сготвиха го с Джендърски номера- здрава пропаганда на Зелено-Лявата диктатура...3. По този начин се напомня на инакомислещите, как бързо могат да се извадят от ,,играта'...Имаме Нов Холокост -Ваксинационен! Бог с Вас и пазете децата

34

Натовеца

преди 1 година

a на бас, че причината е че е казал нещо полит некоректно за Русия и войната !Линдеман е не е криел пристрастията си към Русия и руският народ,израстнал е в ГДР-то сред семейства на руски войници статионирани там и има много добри спомени от тогава ,също прекарва доста време в Санк Петербург !Пропагандата подпуква всеки по-зивествен като Родцжър Уотърс същи и Андрю Тейт ! Не могат да позволят на зпадни инфлуенсъри да им объркват пропагандата защото знаят ,че достигат до много хора !Шубе ги е !

33

Анонимен

преди 1 година

Rammstein Uber Alles

32

groupie

преди 1 година

По време на турнетата напрежението е огромно - психически и физически. една от основните задачи на групитата беше да сваля това напрежение, за да са музикантите в кондиция и хората да се наслаждават на шоуто. с " елиминирането" на групитата остават само другите два варианта - алкохол и наркотици. и ми се струва че свръхдозирането сред музикантите ще нарастне..

31

Анонимен

преди 1 година

Много откачено ми се вижда всичко това. Тил Линдеман има достатъчно милиони и може да си наеме каквото си иска на спокойствие, та да тръгне след концерт да прави такива неща ми се струва доста невероятно. Концертите на такива групи са доста изтощителни за самите музиканти, та им е само до секс. Предпочитат по някое питие да ударят.

30

Нафърфорий

преди 1 година

От Ирландия отишла у Литва на концерт на Рамщайн, ***??? ли ми дири там??? Чудим се кога свето ще се куртулише от сичкипустиняци?!

29

Дони

преди 1 година

Ем сърби, ем боли... Ама, виновни са си дедаците от тийнпсевдометъл кokoшаpника. Групитата станаха уонабита - той там ме пипаше, ама аз го молех да е иначе...

28

Анонимен

преди 1 година

До 22 - Срещу Спейси отпаднаха обвиненията. Ама Нетфликс още не пуска филма с него...

27

Анонимен

преди 1 година

До 23 - Азнси мисля, чемимат гейове във формацията.

26

:

преди 1 година

Младата ирландка вероятно е търсила захарен памук зад сцената при 60 годишните дедовци. Музиката им , темите им , еида им, не е изненада , че се дрогират и че като се еъртиш около тях млада ирландке , мое ти влезе и нещо 60 годишно в хралупата.

25

Сенеката

преди 1 година

Тая простотия стигна твърде далеч...неолиберализма ще затрие Европа!

24

Анонимен

преди 1 година

Рамщайн! Айн менш брент! Рамщайн! Флайшгерух лийгт ин дер луфт!

23

Познавам жени, които

преди 1 година

са печелили лотарията за среща с членовете на бандата, когато Рамщайн са ни гостували. По наблюдения на моите познати, организаторите на "томболата" умишлено подбират само жени, от което се получава ужасно конфузна ситуция, като се стигне до нелепо изглеждащи снимки, които естествено ПиАр-ите дори не позволяват на "късметлийките" да запазят за спомен. Самите Рамщайн винаги се държали сковано на тия срещи, а самия Линдеман обикновено отсъствал. От къде идва това "насилие"? Никва идея!

22

до Demonaz

преди 1 година

за спането с мъже - не е съвсем така.. Кевин Спейси го разпу.н.диха, защото тормозеше мъже. В момента, в Англия, правят същото с тв водещия Филип Скофийлд.

21

линкс 2 3 4

преди 1 година

Тия хора явно искат да му направят услуга на Линдеман да се разпродадат още по-бързо билетите за концертите на Рамщайн.

20

Тръмпо

преди 1 година

Мен па *** съдиха за някаква, дето даже и година не си спомняла, нямала свидетели, доказателства и никаквинаргументи, освен "ми това е моятанистина"...

19

Анонимен

преди 1 година

До 17 - Нишо не е приключило ...