21

Кон

преди 10 месеца

Тези тук мислители с "никога"... При положение че цяла България е била част от Турция. Трябва да спрем да слушаме явни ***.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Сърбите се разкрачиха . От политическа страна трябва да слушат Москва. Защото чрез власта на Вучич получават облаги от Путин . По финансовата част изпълнява пътни проекти от Брюксел . И парите се усвояват в изграждането и се контролират от ЕС. В такива положение колко ли време ще издържи? За Албан Курти е ясно , че по добри от Запада няма. И той е винаги за разбирането с Брюксел

19

Анонимен

преди 10 месеца

До20. Босилеград е с българи и винаги е бил в България до Ньойския договор. След това е в Сърбия . Пак с българско население. Но никога не е бил в РСМ. Както в Кърджали, Бургас , Силистра има турци. Но Турция като държава никога тези градове не са били към нея.

18

Анонимен

преди 10 месеца

До Босилеград "Нито пък Македония е България. От 1371 година (т.е. 652 години) до днес под българско управление Макеодния е била само 7 и половина години." - И още нещо от мен. От 1396-а до 1878-а (482 години) България не е под българско управление и въпреки това България е България. Тааа не знам какво наричате логика в Босилеград, но или ти никога не си чувал за логика, или в Босилеград сте оперирани от логика... Хайде жив и здрав!

17

Анонимен

преди 10 месеца

До Босилеград - "Нито пък Македония е България. От 1371 година (т.е. 652 години) до днес под българско управление Макеодния е била само 7 и половина години." - А от 1371-а до 1991-а Македония колко години е била под македонско управление? 0. Значи според твоята логика Македония до 1991-а година не е Македония. Македония има след 1991г. Ако е така съм съгласен. Ако имаш проблеми със собствената си логика си ги решавай сам...

16

Интересно

преди 10 месеца

Вучич дали е тръгнал веднага. Смешни еврообратяги.

15

1212

преди 10 месеца

До Босилеград: Абе никой не ви иска мизерната Македония бе, живейте си там и не мрънкайте. Но ни оставте намира, какво се занимавате само с България. Тя и без тва Македония е населена вече с 60 % албанско население.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Привикват? Тия за какви се мислят? Някакви господари а лидерите на Сърбия и Косово някакви васали?

13

Урсула

преди 10 месеца

Дърт пърцулник на 80г. и пенсия и заплата влачи :)))

12

Анонимен

преди 10 месеца

Аман от тия, все трябва да дават наклон на някоя държава, а те тънат в корупция и миззеерни практики и политики.

11

Анонимен

преди 10 месеца

До13. Всички са в Европа и ползват свободния пазар на труда . Така , че са длъжни да слушат Брюксел. От там тръгва еврото

10

Анонимен

преди 10 месеца

До14. Защо да няма. Сърбите само Москва ли ще слуша .

9

Анонимен

преди 10 месеца

Ще ви плякам по евроатлантически за жълти стотинки.Руски плебей.

8

Босилеград

преди 10 месеца

До БългаринТочно така! - Нито пък Македония е България. От 1371 година (т.е. 652 години) до днес под българско управление Макеодния е била само 7 и половина години. По-точно под германско и италианско. В 1 св и в 2 св. И никога друг път. А колко сръбски манастири и църкви от 10 век насам има на Косово? - Видимо никога не си бил/а нито в Косово, нито в Сърбия, нито в Македония! - можеби като нем и невеж наблюдател

7

Анонимен

преди 10 месеца

Какво общо имат Сърбия и Косово с "ЕС"? До кога от ЕС ще се изживяват като царе на света, въпреки че са просто кучетата на САЩ?

6

паси предателят

преди 10 месеца

Бoрел ти изкуфял подстрекател престъпник убиец единия изкуфял клоун е там е в Америка другият наркоман клоун в Украйна и ти си Европа.Само за година превърнахте Европа в и светът в хаос , войни, разрушения.

5

Българин

преди 10 месеца

Косово НЕ Е сърбия!!!

4

Анонимен

преди 10 месеца

И само да попитам,в качеството на какви Викат Сръбският президент? Сърбия,не е член на ЕС! Не си ли позволява твърде много този Корумпиран ЕС?

3

Анонимен

преди 10 месеца

Брюксел няма права над тези държави! Да си гледа сюза!

2

Точно

преди 10 месеца

Така чупка