52

ПП

преди 1 година

Поредната По_мия

51

Анонимен

преди 1 година

Neka da priemat budzeta da moze da se isplatjt pensii i zaplati i da islezem da svalim tova mrysno predatelko pravitelstvo

50

Аман баламурници.

преди 1 година

Предатели, всички сте измикяри мръсни.

49

Мда

преди 1 година

Помня и лукашенко писа нова конституция на беларус и сега е несменяем - просто ще ви оправи с пеевски както си трябва

48

Козяк:

преди 1 година

Важно е какво иска КраваршингтЪн!

47

Алекс

преди 1 година

"Промяната продължава".Пеевски държи Про100 Киро за ушите и върти празната кратуна както си пожелае.

46

Анонимен

преди 1 година

Да! Продължава! Е ахте ни айката!

45

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ще се върнат на власт на следващите избори които ще бъдат когато решат да свалят правителството. След като всичко което ПП и ДБ говореха против ГЕРБ не можаха да го докажат и реализират, даже напротив изпират Борисов това значи че са лъгали за всичко само за да вземат властта от ГЕРБ. Хвърлиха се милиони за избори, взеха се дългове, излишъка замина и минахме на минус и за какво? За да ни окрадат.

44

Анонимен

преди 1 година

Тоя е като климатична промяна. Говори нещо общо което винаги ще се прави защото съвремието изисква нови закони.

43

Анонимен

преди 1 година

Колко спечилихте от "промяната" ви,ошушкахте парите на държавата,отрупахте ни със заеми,оставихте инфлация,корупция и беззаконие.А Асен бързака задели 9 млрд народни пари в първите 9 дни по джобовете на подмяната.За нищо не ставате,само измами!

42

Анонимен

преди 1 година

Промяна, реформа, нова конституция идглежда са само оправдания за налагане на власт от малцинството над мнозинството

41

Анонимен

преди 1 година

Национален предател и лъжец.

40

Анонимен

преди 1 година

Всички българи да се обединим срещу диктатурата на Кирил Петков и мафията му от ПП срещу народа ни!

39

от посолството

преди 1 година

Важното е, че измяната продължава.

38

Анонимен

преди 1 година

Правителството Пада като круша на есен. След това този, който виждате с гръб на снимката тапет над статията -отива в девета глуха. Не разбирам защо му се вързвате на лъжите?! Това е един дислектик поразен от Ефект на Дънинг-Крюгер -илюзия на превъзходството. Това е когнитивна при която некомпетентни в дадена област индивиди страдат от илюзорно превъзходство. С прости думи ефектът на Дънинг-Крюгер показва как някои хора са прекалено некомпетентни, за да разберат колко са некомпетентни.

37

Анонимен

преди 1 година

Абе тя че продължава, продължава. Ама не е на добро.

36

Българка

преди 1 година

Професионален мошеник.

35

Избирател

преди 1 година

Един гелосан наглец докара държавата до катастрофа и продължава да показва колко е *** ! Докога ще позволяваме на някакви недомасленици,откровени неграмотници, доказани некадърници и мошеници да управляват нашата 1300 годишна държава ??????? Толкова ли са ни плитки умовете , та не можем да направим сравнение между проф. Габровски и Про100 Киро ??? Как можахме да се прецакаме толкова долно ?????

34

!:

преди 1 година

От мен да знаете, тоя ще надмине и ИТН по спад...хубавото е, че тоя е толкова самовлюбен, че може да предизвика много сериозно народно недоволство....дай боже. Дали са компетентни е вече ясно....в Харвард ако знаеха колко лоша реклама са и тези експерти.... Точката в която народът ясно вижда, че никой не става е близо....и няма да им е забавно.

33

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че продължавате да газите Конституцията всеки ден, Кириле. Поредното доказателство е незаконната комисия за имунитетите. Парламентът не е съдебен орган. НС не може да ревизира решения на Прокуратурата. Парламентът няма правомощия да отменя решения на прокуратурата. Единствено може да вземе решения дали е спазена Конституцията. Киро, защо чупите Конституцията? Ти българин ли си? Или Продължавате Прането?